o bahsettiğiniz ÖİV(Özel iletişim Vergisi) idi. ÖTV, daha sonra çıkartılan bir vergidir. |
Cep telefonlarında ÖTV kalkacak mı? Bakanlıktan açıklama! (3. sayfa)
-
-
Asgari ücretlinin tek eğlencesi olan cep telefonu da lüks sayılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlamıyorum ya biz manda ülkesi miyiz. Sevgili Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk Manda ve himaye kabul edilemez demişti resmen yabancı ülkelerin sömürgesi gibi yaşıyoruz 🥺😔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buzdolabında bile ÖTV var nesi özel tüketim ki,yiyecekler mi bozulsun?!
Türkiye’ye vatandaşların himayesinde olmadıkça bu hükümler devam edecektir. Parti kurup siyasete giriyorum. ÖTV kalkacak. TRT bandrolü veya katkısı kalkacak. TRT batarmış, batsın lan banane. Vatandaşı refahından daha mı önemli..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kale boş alakası yok halk onaylıyor. İtiraz etmiyor değiştirmiyor seçimi
Habur 10 km 😀
Yurt içindeki hani ürünler rekabetçi olabiliyor? adamlar helio A22 falan kullanıyorlar. Bırak amiral gemisine yaklaşacak cihaz üretmeyi orta düzey cihazları bile yok. Daha ne kadar teşvik verilecek? sayelerinde zamlı alınıyor zaten cep telefonu.
Kendilerine verilen teşvikleri kullanmışlar mı ki hala teşvik istiyorlar?
Umarım Ötv kalkardı gençler premium cihaz alabilirler, çöplere muhtaç kalmazlar.
-
ilk reyiniz benden hocam.
-
Kalkan birşey var ve hiç inmiyor. Halk olarak biz bunları sandıkta indirmedikçe kalkan şeyler de inmez.
-
Hayvan gibi cari açık var ve giderek artıyor arabada telefonda ötv indirimi hayal. Tam aksine hükümet ithal mal alınmasın istiyor. Ekonominin ucu o kadar kaçtı ki asıl tablo hükümet değişirse ortaya çıkacak. yıllarca sürecek kemer sıkma politikasına geri döneceğiz bence sseçimden sonra kim gelirse gelsin.
-
Bu vergiyi bile savunan koyunlar var şaka gibi.
-
Az yiyin de ÖTVsiz hayat yaşayalım. Maaş alırken vergi, yeme içmede vergi, ürün alırken vergi, yoldan geçerken vergi, belge alırken vergi... Yetti artık!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birisi X üründe ötv kalkacakmış diye bir şey uyduruyor ondan sonra bu yalana kendisi de inanıyor. Hakikaten enteresan bir ülke...
Askerlik 18 ayken askere gidenler iyi bilir, her bölükte mutlaka birisinin savunma bakanlığında çalışan çaycı 1 eniştesi vardır ve bakanın masasında "çok gizli" ibareli dosyada askerliğin düşeceği yazısını görmüştür, bu yalanı sabah bölükte yayar akşam koğuşta kendisi de inanmıştır. Dünyanın dolandırılma potansiyeli en yüksek ülkesiyiz, buna rağmen yabancılar az tokatlıyor bizim sazanları. Potansiyeli bilseler her akşam show tv'de eyfel kulesi satılan yaşlı amca haberlerini seyrederiz.
-
Tam tersi etki olabilir. Tüketim artacağı için vergi gene toplanmaya devam eder.
Problem aslında yolsuzluklar. Para değil. Türkiye para kazanıyor ama o para gelmeden gidiyor. Bir nevi çuvalla para gelip, çuvalla para gidiyor.
-
Atatürk Orman Çiftliği sarayına yakacak odun, Marmaris yazlık sarayına da peysaj ve tekne bakımı lazım.hiçbir ülkede olmayanı oldurmuşlar.neden geri alsınlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 5 Ocak 2023; 16:52:22 > -
Bak kardeşim ak parti ortadan kalktı diyelim. İnan ben oyumu verebilecek parti görmüyorum. Ben kötünün iyiysi olan olduğu için mecburen veriyorum oyumu ak partiye. Alternatif bir muhalefet yok. Kalede boş işte.
-
Ne bekliyordunuz ki? Vatandaşın yararına ne zaman indirim oldu ki?
-
+1
2023 Bütçesinde
Faize giden para = 566 milyar TL
Diyanet bütçesi = 36 milyar TL
Cumhurbaşkanlığı harcaması = 3.7 milyar TL(2022)
ÖTV kalkması için yapılması gereken eylemler:
¶ Sandıkta akepe ampülünü söndürmeli
¶ Faiz sıfırlanmalı.
¶ Diyanet özelleştirilmeli.
¶ Cumhurbaşkanı Çankaya'ya taşınmalı. Kaçak saray kiraya verilmeli.
¶ Üretime hiçbir katkısı olmayan İmam hatip okulları her ilde 1 okul olacak şekilde azaltılmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X