Şimdi Ara

cep telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaslar.elimde 500 tl civarında para var.sizce hangi telefonu tercih etmeliyim bide bi sorum daha var gold teknoloji marketlerinde telefonlar çok ucuz ama herkes kötülüyor neden ? simdiden tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tucan

meraba arkadaslar.elimde 500 tl civarında para var.sizce hangi telefonu tercih etmeliyim bide bi sorum daha var gold teknoloji marketlerinde telefonlar çok ucuz ama herkes kötülüyor neden ? simdiden tesekkürler

Paralel ithalat yaptıkları için kötülüyor. Hoş resmi distribütörlerde aynı ama ...
  • gold vede ev-kur dan asla alma teknik destek sıfır...vede güvenmiyorum onlara..gold dan pc toplattırdım win xp yüklü istedim ancak yükledikleri kopya xp orjinal kopya olmadığı için ekranım simsiyah oldu..garantisi geçtiği içinde ücretli yapıyorlar...üstelik sattıkları ürünler ditiribitör garantili değil.Türkiyeye o marka ve modelin ürünü geç gelecekse.yurt dışından topluca alıp ucuza getirip Türkiyede pahalıya satıyorlar...500 tl ye git samsung monte al.ama bana göre piyasada şu anda alıncak en iyi cihaz iphone 4 gerisi yalan.tabii bu benim kanaatim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

gold vede ev-kur dan asla alma teknik destek sıfır...vede güvenmiyorum onlara..gold dan pc toplattırdım win xp yüklü istedim ancak yükledikleri kopya xp orjinal kopya olmadığı için ekranım simsiyah oldu..garantisi geçtiği içinde ücretli yapıyorlar...üstelik sattıkları ürünler ditiribitör garantili değil.Türkiyeye o marka ve modelin ürünü geç gelecekse.yurt dışından topluca alıp ucuza getirip Türkiyede pahalıya satıyorlar...500 tl ye git samsung monte al.ama bana göre piyasada şu anda alıncak en iyi cihaz iphone 4 gerisi yalan.tabii bu benim kanaatim...

iyide 5800 ın özellikleri daha iyi değil mi hem de ovi storeda çoğu özelliği ücretsiz. bide burda nokia nın mağazası var orda 5800 459 tl ama öbür yerlerde 470-480 tl nokianın mağazasına güveneyim mi yoksa turkcell bayiilerinden mi alıyım ?

• Üç beş kuruş için asla paralel ithalata yönelme kardeşim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Üç beş kuruş için asla paralel ithalata yönelme kardeşim....

katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik Cep Telefonu
    19 yıl önce açıldı
    Cep Telefonu Taksit Yasağı ?
    5 yıl önce açıldı
    Satılık iphone 13 mini
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.