Şimdi Ara

CEP TELEFONU ALACAKLAR DİKKATTTTT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YURTDISINDAN GELME VE PASAPORT İLE KAYIT ALTINA ALINAN TELEFONLAR 3G UYGULAMALARINDAN YARARLANAMAYACKLARMIS BÖYLE URUNLERI ALACAK ARKADASLAR BUNLARI GOZ ONUNDE BULUNDURARAK ALSINLAR

• Sebep neymiş? birde nerden öğrendiniz bu bilgiyi?
  • Arkadasım forumdan bır arkadasımız dısardan aldıgı telefonla 3g hızmetınden yararlanmak ıstemiş giremeyınce vodafone u aramıs onlarda sadece yurt içinde kayıtlı bulunan makınalar bundan yararlanabıleceklerını soylemiş alan arkadaslar arastırıp oyle aalsınlar uyarı mahıyetındedir...
  • ottoman75,
    yurtiçinde kayıtlı bulunan telefonlardan kasıt kaydı yapılmış telefondur. çünkü sen yurtdışından bir cihaz alıp türkiye'ye geldiğinde cihazı bir süre daha kullanabilirsin, o süre içinde kayıt yaptırmazsan cihaz türkiye'de kullanılamaz hale gelir. bahsettikleri yurtdışından gelip hala kaydı yapılmayan cihazlardır diye düşünüyorum.
  • Yurtdışından getrilmiş olsa da kaydı yaptırılmışsa her türlü hizmetten yararlanır herhalde. Bunun aksi bir durum varsa çok saçma olur zaten ki böyle bir şey olduğunu da sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 1 Ağustos 2009; 3:42:02 >
  • doğrusu nedir?
  • forumda bi arkadasta amerikadan n95 8gb almis getirmis ama 3g si calismamis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık iphone 13 mini
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende öyle duydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.