Şimdi Ara

CEP TELEFONU ÇILGINLIĞI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Panasonic(Modeli hatırlamıyorum)
    Nokia 8310
    Nokia 6220
    Samsung D500
    Nokia N70
    Nokia 5610 XpressMusic
    Nokia N73 M.E
    Şimdi:Samsung E250...
  • Nokia 7250
    Nokia 6630
    e250

Fazla değişmemişim yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamasylar -- 20 Haziran 2008; 11:26:38 >
  • 1998 yılından beri aklıma gelmeyen telefon yoksa 13 kere değiştirmişim ve son yarım senedir W810i kullanıyorum, fazla değiştirme taraftarı değilim ve aslında daha az da değiştirebilirdim de mesela 3310'u çıktığı sene almıştım, iyi de para vermiştim (tıpkı GD90, 3210 vs. ye verdiğim gibi) ama hastanede çalındı. Ondan daha önce Sagem, Ericsson T10 bile kullandım ve ömürleri fazla olmadı telefonların; sorun çıkarmıştı. Philips'ten Panasonic'e, Sagem'den Nokia'ya, Siemens'ten Ericsson'a kadar çeşitli markalar kullanmıştım, son iki telefonum Sony Ericsson (W550i, W810i) oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

yada yalan söylüyor

Sana yalan borcum mu var?

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

belki bir kısmına para vermemiştir,telefoncularla bağlantısı varsa sürekli takas vs.

Yok eğer dediğin gibi yalansa;

telefonla hava atılmaz,eziklik belirtisidir

Kişileri tanımadan nasıl yalan söylediğini anlayabiliyorsunuz bunu anlayamıyorum. Tanıdık telefoncularım vardı. bazılarına para bile vermedim direk kafa kafaya değiştirdim. 8 senedir telefon kullanıyorum. 2000 yılında adam akıllı telefon mu vardı. 20 milyona telefon alıyodum. 30 milyona telefon alıyodum.

Bilip bilmeden konuşmayın. Telefonla hava atsaydım sanalda değil gerçek hayatta havamı atardım.

ben sana bir şey demedim ki,bak ne yazmışım telefoncularla takas yapıyordur belki,sen de bunu söylemişsin.
    Hani bazı tipler var ya,zenginliğini göstermek için masanın üzerine son model telefon vs. koyar,onu demek istedim.Onla şov olmaz işte.

Niey bu kadar alındıysan

• Eller gider Aya; biz paraları telefona sayarız yaya yaya.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.