Şimdi Ara

CEP TELEFONU ÇILGINLIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN 98 YILINDAN BERİ 27TELEFON ALMIŞIM HARCADIĞIM PARA 3500YTL CİVARI KENDİMİ TELEFON MANYAĞI OLARAK GÖRÜYORUM.SÜREKLİ YENİ MODELLER ÇIKIYOR SÜREKLİ ZARAR EDİYORUM EN İYİSİ Bİ 8310 ALIP Bİ DAHA HİÇ DEĞİŞTİRMEMEK SİZDEMİ BENİM GİBİ BU ÇILGINLIĞA KENDİNİZİ KAPTIRDINIZ?

• 2000 - 2001 yılından bu yana 100'ün üzerinde telefon değiştirdim. Daha da fazladır belki. Bugünkü parayla 4 - 5 bin lira harcamışımdır. Zararın neresinden dönülse kardır diyorum artık telefon değiştirmiyorum. 2 senedir neredeyse E900 1 seneye yaklaşıkta 3230 kullanıyorum. Değişim zamanı geldi 3230'un.
  • Ben de öyleysim senin kada rolmasa da geçen seneden beri 6310 kullnaıyordum bir tıl hiç değiştirmedim, bundan önce her hafta değiştirirdim şimdi de 8800 kullanııyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

2000 - 2001 yılından bu yana 100'ün üzerinde telefon değiştirdim. Daha da fazladır belki. Bugünkü parayla 4 - 5 bin lira harcamışımdır. Zararın neresinden dönülse kardır diyorum artık telefon değiştirmiyorum. 2 senedir neredeyse E900 1 seneye yaklaşıkta 3230 kullanıyorum. Değişim zamanı geldi 3230'un.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

2000 - 2001 yılından bu yana 100'ün üzerinde telefon değiştirdim. Daha da fazladır belki. Bugünkü parayla 4 - 5 bin lira harcamışımdır. Zararın neresinden dönülse kardır diyorum artık telefon değiştirmiyorum. 2 senedir neredeyse E900 1 seneye yaklaşıkta 3230 kullanıyorum. Değişim zamanı geldi 3230'un.

100telefon demişsin ortalama herbiri 150den desen 15000ytl eder sen daha çok harcamışsın telefonlara

• quote:

Orijinalden alıntı: mascherano36

quote:

100telefon demişsin ortalama herbiri 150den desen 15000ytl eder sen daha çok harcamışsın telefonlara

Alıntıları Göster
    bende telefon manyağıyım galiba bence bu bir hastalık elimde olsa her ay telefon değiştirirdim ama babam izin vermiyo 2003 yılından beri 9 telefon değiştirdim zarar 1 milyar civarındadır heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

bende telefon manyağıyım galiba bence bu bir hastalık elimde olsa her ay telefon değiştirirdim ama babam izin vermiyo 2003 yılından beri 9 telefon değiştirdim zarar 1 milyar civarındadır heralde

Alıntıları Göster
    Ben de zamanında kendimi bu işe çok fena kaptırmıştım ve bu işe bir hobiyle son verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Ben de zamanında kendimi bu işe çok fena kaptırmıştım ve bu işe bir hobiyle son verdim.

Alıntıları Göster
    hayatım boyunca 4 telefonum oldu, yakında pda vari yeni bi telefona geçiş yapacam ins..

motorola Talkabout 190
    imate Smartphone (sp1)
    nokia e61
    motorola w180
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

hayatım boyunca 4 telefonum oldu, yakında pda vari yeni bi telefona geçiş yapacam ins..

motorola Talkabout 190
    imate Smartphone (sp1)
    nokia e61
    motorola w180

Alıntıları Göster
    avantajım şuydu. çevremde telefonunu alıp deneyebilceğim çok fazla arkadaş vardı, ben her ne kadar kendime almasamda, her zaman için yeni çıkan telefonları detaylı olarak inceleme yada ödünç alıp bi hafta kullanma sansına sahip olabiliyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

avantajım şuydu. çevremde telefonunu alıp deneyebilceğim çok fazla arkadaş vardı, ben her ne kadar kendime almasamda, her zaman için yeni çıkan telefonları detaylı olarak inceleme yada ödünç alıp bi hafta kullanma sansına sahip olabiliyordum...

Alıntıları Göster
    nokia sizlerle gurur duyuyor
  • BENİMDE 27. TELEFONUM SİEMENS DEN NOKİA YA SAMSUNG A SONY ERİCSSONA ... AA PANASONİC VE ALCATEL NELER VARDI NELER.

AA ŞİMDİ NE Mİ KULLANIYORUM. N 95 8GB+ANYCOOL T808 YETERMİ HAYIR TABİYKİ. BENİM HARCADIĞIM PARAYI SEN DÜŞÜN TEKİ 1000 YTL(N95) DİĞERLERİNİDE ÇIKTIĞI HAFTA ALDIM. E-250 MESELA 420 YTL YE:d ŞİMDİ 100 YTL HOCAM BOŞVER KOY GİTSİN AL BİŞE. AMA N95 DENSE ANYCOOL U TAVSİYE EDERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: ucav

BENİMDE 27. TELEFONUM SİEMENS DEN NOKİA YA SAMSUNG A SONY ERİCSSONA ... AA PANASONİC VE ALCATEL NELER VARDI NELER.

AA ŞİMDİ NE Mİ KULLANIYORUM. N 95 8GB+ANYCOOL T808 YETERMİ HAYIR TABİYKİ. BENİM HARCADIĞIM PARAYI SEN DÜŞÜN TEKİ 1000 YTL(N95) DİĞERLERİNİDE ÇIKTIĞI HAFTA ALDIM. E-250 MESELA 420 YTL YE:d ŞİMDİ 100 YTL HOCAM BOŞVER KOY GİTSİN AL BİŞE. AMA N95 DENSE ANYCOOL U TAVSİYE EDERİM
    Valla arkadaşlar biz ne kadar çok para kazandırıyoruz bu firmalara.
    Biraz daha duyarlı olmak lazım ben 4 senede 2 telefon aldım p910i sonra p990i hala p990i kullanıyorum değiştirmeyide şu anda düşünmüyorum.
    Tek beğendiğim model w960i ama o da daha tr da tam olarak satışa çıkmadı bekliyorum eğer uyarsa o anki şartlara alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mascherano36

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mascherano36

quote:

Takas yapmısdır bende 20 den fazla tel değistirdim cebimden 500 ytl çıkdı takas yaptım hepAncak sonunda telefonumu buldum çin malı n99i süper bir telefon tavsiye ederim biraz daha kaliteli olsun diyorsanız anycool

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Valla arkadaşlar biz ne kadar çok para kazandırıyoruz bu firmalara.
    Biraz daha duyarlı olmak lazım ben 4 senede 2 telefon aldım p910i sonra p990i hala p990i kullanıyorum değiştirmeyide şu anda düşünmüyorum.
    Tek beğendiğim model w960i ama o da daha tr da tam olarak satışa çıkmadı bekliyorum eğer uyarsa o anki şartlara alıcam.

Alıntıları Göster
    Teknolojiyi 1-2 adım geriden takip etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Teknolojiyi 1-2 adım geriden takip etmekte fayda var.

Alıntıları Göster
    lütfem o konuda benden akıllısı yok 2003 ten beri..20 tel oldu 1 senedir..tel almıyom harcadığım para ise...7500 lira....
    şimdi düşündükçe nerdeyse ağlıyasım geliyor....kendimde olmayan 3 telefona taksit ödedğim zamanlar oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_şahin

lütfem o konuda benden akıllısı yok 2003 ten beri..20 tel oldu 1 senedir..tel almıyom harcadığım para ise...7500 lira....
    şimdi düşündükçe nerdeyse ağlıyasım geliyor....kendimde olmayan 3 telefona taksit ödedğim zamanlar oldu...

Alıntıları Göster
    Benim 3 telefonum oldu şuan Philips 768 arıyo mu? arıyo kamerası var mı? var sd kart takılıyo mu? takılıyo daha ne arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: nurisexygüzel

quote:

quote:

Takas yapmısdır bende 20 den fazla tel değistirdim cebimden 500 ytl çıkdı takas yaptım hepAncak sonunda telefonumu buldum çin malı n99i süper bir telefon tavsiye ederim biraz daha kaliteli olsun diyorsanız anycool

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: T818

quote:

quote:

Yarısı takas yarısı sıfır alım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orjinalden alıntı: T818

quote:

quote:

Yarısı takas yarısı sıfır alım.

Alıntıları Göster
    aslında bizim gibi sık telefon değiştirenlerin pahalı telefon alması hata çok zarar ediyoruz tabi bu duyguyu çok iyi bilirim mantığın hayır alma der ama içinden bir ses her zaman o telefonu düşünür ve almadanda rahat bırakmaz en azından bende öyle oluyo şu anda d900i alasım var 1 ay sonra sıkılıcam biliyorum ama kendime engel olamıyorum manığım alma boşuna zarar etme diyo ama içimde bir heves var alıp kullanmassam rahat etmicem ve galiba alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

aslında bizim gibi sık telefon değiştirenlerin pahalı telefon alması hata çok zarar ediyoruz tabi bu duyguyu çok iyi bilirim mantığın hayır alma der ama içinden bir ses her zaman o telefonu düşünür ve almadanda rahat bırakmaz en azından bende öyle oluyo şu anda d900i alasım var 1 ay sonra sıkılıcam biliyorum ama kendime engel olamıyorum manığım alma boşuna zarar etme diyo ama içimde bir heves var alıp kullanmassam rahat etmicem ve galiba alıcam

Alıntıları Göster
    Sanırım en akıllınız benim

Telefonlara ilgim var,daha doğrusu teknolojiye var.Bilgisayar ve konsola para veririm ama telefona vermem imkanım olmasına rağmen.En son telefonumu 2005 de aldım.Zaman zaman elime başka cihazlar geçti tabi,ama uzun süreli kullanmadım hiçbirini.

Bayadır bekliyorum,en sonunda paraya kıyıp N95 8GB alacağım.4 sene götürür beni.

bilgisayara para verilir,ev elektroniğine verilir,hatta abartırsak arabaya da verilir ama sürekli telefona para verilmez.Çünkü insan çabuk bıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Sanırım en akıllınız benim

Telefonlara ilgim var,daha doğrusu teknolojiye var.Bilgisayar ve konsola para veririm ama telefona vermem imkanım olmasına rağmen.En son telefonumu 2005 de aldım.Zaman zaman elime başka cihazlar geçti tabi,ama uzun süreli kullanmadım hiçbirini.

Bayadır bekliyorum,en sonunda paraya kıyıp N95 8GB alacağım.4 sene götürür beni.

bilgisayara para verilir,ev elektroniğine verilir,hatta abartırsak arabaya da verilir ama sürekli telefona para verilmez.Çünkü insan çabuk bıkıyor

Alıntıları Göster
    Bende de vardı bu sorun ama maddi pek zarara uğramadan hallettim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğra_

Bende de vardı bu sorun ama maddi pek zarara uğramadan hallettim

Alıntıları Göster
    Şu Ana Kadar Elimden Bu Telefonlar Geçti

Panasonic GD90(İlk Telefonum)

Nokia 3310(2.Telefonum)

Siemens ST55(3.Telefonum Aldıktan Sonra En Çok Pişman Olduğum Telefondur 2-3 defa Teknik Servise Gitti Tuş Silinme,Kasa Soyulması v.s ST55'i 545 YTL'ye Almıştım)

Nokia 6220(4.Telefonum Ve En Az Kullandığım Telefon Alındığından İtibaren Sadece 27 Gün Kullandım
    Denize Girmişti Telefon Bozuldu Sonra Tekrar ST55'e Döndüm 6220'yi 500 YTL'ye Almıştım)

Nokia 6630(ST55'ten Sonra 6630 ME İlk Çıktığı Zaman Aldım 775-800 Arası Bir Fiyata 2,5 Yıldır Kullanıyorum)

Motorola W220(Telsim Hat Almıştım 0546'lı Vodafone Olmadan 5-6 Ay Önce Dedim İki Hattım Oldu 2 Telefonum Olsun 2.Telefon Olarak W220'yi İlk Çıktığı Zaman 220 YTL'ye Aldım)

Sony Ericsson W200i(W220'yi Yaklaşık Bir Yıl Kullandım Sıkılmaya Başladım.Gözüme W200i yi Kestirdim Telefon Alacağım Zamanlar 250-270 YTL Civarındaydı Teknosa Kampanya Yaptı Teknosadan 199 YTL'ye 12 Ay Taksitle Aldım 1-1,5 Yıldır Kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 14 Haziran 2008; 3:19:04 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.