Şimdi Ara

Cep telefonu dükkanı açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba içinizde mutlaka cep telefonu dükkanı olanlar vardır ben yeni bir dükkan açmak istiyorum. Aklımda birkaç soru var onları size yöneltmek istedim. Öncelikle Türk Telekom tabelası asmak istiyorum fakat bunun için önce bayilikmi almam gerekiyor? Bayiliği ilerleyen zamanlarda satışlarına bakarak verdiklerini duydum birkaç yerde bayilik vermezlerse Türk Telekom tabelası kullanmamın bir sakıncası var mıdır? İkinci olarak da Türk Telekom bayilerine ne gibi avantajlar sağlıyor(Kontör, fatura ödeme, hat geçişleri vs). Bayiliği almanın şartları nelerdir bunları da merak ediyorum Sadece Türk Telekom için değil bütün operatörler için.

Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: recepeesen

Arkadaşlar merhaba içinizde mutlaka cep telefonu dükkanı olanlar vardır ben yeni bir dükkan açmak istiyorum. Aklımda birkaç soru var onları size yöneltmek istedim. Öncelikle Türk Telekom tabelası asmak istiyorum fakat bunun için önce bayilikmi almam gerekiyor? Bayiliği ilerleyen zamanlarda satışlarına bakarak verdiklerini duydum birkaç yerde bayilik vermezlerse Türk Telekom tabelası kullanmamın bir sakıncası var mıdır? İkinci olarak da Türk Telekom bayilerine ne gibi avantajlar sağlıyor(Kontör, fatura ödeme, hat geçişleri vs). Bayiliği almanın şartları nelerdir bunları da merak ediyorum Sadece Türk Telekom için değil bütün operatörler için.

Teşekkürler şimdiden.

Bunu türk telekomla konuşman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Cep telefonu taşınması
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.