Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: farukkk

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

quote:

quote:

Rica ederim arkadaşlar sorununuz olursa ben buralardayım

üstad şu ımzandakı redballı (ç)alsam sorun olurmu yavf :D

olmaz olmaz

Aman iyi ki bi resmin varmış daha iyisini bulacam ben :)

Alabilirsin demek istemiştim.

olaya gel

• Bana oy veren herkese çok teşekkürler arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

maalesef resimleri beğendiğimi söyleyemeyeceğim , hele manzara resmi diye ev ve bina resimleri koyan arkadaşlara pes diyorum...

ikinci olarakta pm ile oy istenmesi doğru değil ; direkt the lost arkadaşımızı kastediyorum , çünkü dün bana da bir pm göndermiş ve oy istemiş.

+1
  • Oyumu auluocak nickli arkadaşa vardım fotoğrafı çok güzel...
  • Beyler konuyu uzatmaya gerek yok yasak oldugunu ögrendim konu ile ilgili arkadaşla aramizda hallettik oylama dun tekrar başladı hala neyin lafıni yapıyorsunuz bu bos mesajlarla konuyu kirletmeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 11 Ağustos 2011; 0:23:15 >
  • quote:

maalesef resimleri beğendiğimi söyleyemeyeceğim , hele manzara resmi diye ev ve bina resimleri koyan arkadaşlara pes diyorum...

ikinci olarakta pm ile oy istenmesi doğru değil ; direkt the lost arkadaşımızı kastediyorum , çünkü dün bana da bir pm göndermiş ve oy istemiş.

bu etap, sendeki manzara kelimesinin anlamını yansıtmıyo, bu etaptaki manzara kelimesi, klasik bi araba görürsün manzara gibi dersin kar yağar çam ağacını çekersin çok güzel görüntüsü vardır, bi yapı koyarsın manzara gibidir dersin, bu anlamı taşıyor bu etaptaki manzara kelimesi

• Tartismayalim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Tartismayalim arkadaşlar.

Diger etaplara katılamadigimdan bilmiyorum bir sonraki etabin ne olacağını etap 1.si mi? belirliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Beyler konuyu uzatmaya gerek yok yasak oldugunu ögrendim konu ile ilgili arkadaşla aramizda hallettik oylama dun tekrar başladı hala neyin lafıni yapıyorsunuz Onbaşı likten yüzbaşına terfi icin çabalıyorsan (hanra) yöneticilerle konuşabilirim bos mesajlarla konuyu kirletmeyin

pardon ama konuyu kirleten zaten siz olmuşsunuz ( oy istediğiniz pm lerinizle ) , hanra arkadaşımız sadece benim mesajıma +1 eklemesi yapmış ve haklı da. burada yüzbaşılık mı istiyorsun gibi sözlerle arkadaşlarımıza efelik taslamanız da doğru değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Tartismayalim arkadaşlar.

Diger etaplara katılamadigimdan bilmiyorum bir sonraki etabin ne olacağını etap 1.si mi? belirliyor.

7.Etap konusunu oylama bittikten sonra açıklayacaksın. Beyin firtınası olabiliyor konuda konu şu olsun bu olsun diye ister onlardan seçersin ister kendin belirlersin sana kalmış. Ama ricam diğer konularımıza bak onlardan birini seçme ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim arkadaşlar sorununuz olursa ben buralardayım

üstad şu ımzandakı redballı (ç)alsam sorun olurmu yavf :D

olmaz olmaz

Aman iyi ki bi resmin varmış daha iyisini bulacam ben :)

Alabilirsin demek istemiştim.

pardon yanlış anlamışım çalıyom o zaman

• ustalar son resimler cok guzel hepsi on onluk ben satio kullaniyorumda fotograf cekmek icin en iyi ayar hangisidir ustalara saygilar
  • quote:

Sakin. Konuyu okumadan direk mesaj yazmayalım lütfen.
  • auluocak ın resmi varken diğerlerine kim oy verdi merak ettim, ondan güzel manzara olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicanelka

auluocak ın resmi varken diğerlerine kim oy verdi merak ettim, ondan güzel manzara olurmu

zevkler ve renkler tartışılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandore

bence the lostun fotoğrafı çok klasik.. efe assasinate ve auluocak sizin fotoğraflar daha önde gibi.. oyum efeye

Teşekkür ederimYine 3.lük çekişmeli geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

Orijinalden alıntı: nicanelka

auluocak ın resmi varken diğerlerine kim oy verdi merak ettim, ondan güzel manzara olurmu

zevkler ve renkler tartışılmaz

Gercekten sacma olmuş yorum . herkesin zevki, manzara anlayisi , duruşu farklı. Begendiysen eyvallah ama diger 9resmi kucumsemek hoş degil.
  • thelost oyum senin olsun hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto serkan

thelost oyum senin olsun hadi hayırlısı

Teşekkür ediyorum
  • oyum Efe'ye en anlamlı fotoğraf onun ki.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.