Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş

Orijinalden alıntı: serenissimo

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

doğru fakat, "manzara" etabı derken açıklama baştanda yapıldı bina yapı işte araba çayır çimen vs. gibi fotoğraflarla katılım olabilir diye, sadece doğa manzarası olarak denseydi evet oraya bina koymak saçma olurdu benimde demek istediğim bu

manzara kelimesini nasıl anlamlandırdığımız önemli

burada merak ediyorum şimdi manzara kelimesinin kaç adet anlamı var ? mecazi anlam derken yarışma da mecazi bir yarışmamı acaba ? çünkü pm ile oy isteyenler yarışma birincisi oluyor da ?

bu durumda soyut resimde koyulabilir mi ? soyut resmi de manzara olarak kabul edebilirmiyiz ?

ve güzel bir hanıma bakarken ; onu kastederek manzaraya bak dendiğin de bu mecaz mı oluyor yoksa argo mu ?

+1 katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

ukalalık olarak düşünmedim msj ınızı , ama zaten cevap yazmadan önce daha evvel yazılan msj ları okumuştum , ve açıkçası sahtekarlığın kuralı olmaz , yani pm göndererek insanlardan oy istemek ( bakın şayet gelen pm de ; böyle bir oylamamız var gelin resimlere bakın , beğendiğinize oy verin denseydi tamam buna itirazım olmazdı ama ; bana oy verin diyen bir pm geldi , farka dikkat ) sahtekarlıktır. Ve bunun içinde kural konması gerekmemektedir. Bu da yanlış insanları kırmamak adına yapılan yanlışa da göz yumulamaz.

ben o arkadaşımızın birinci seçilmesinin de hiç yakışık almayacağını ve oylamaya katılan diğer arkadaşlara haksızlık olacağını net olarak söylüyorum.

Haksızlık olmaması için oylama baştan yapıldı. Daha ne olacaktı ki? Ve yarışmaya katılan arkadaşların da haksızlık olduğunu düşündüklerini sanmıyorum. Varsa söylesin. Gerçi öyle olduğunu düşünen söylerdi şimdiye kadar.

Olay çözüldü. Sizin için çözülmemişse, oy kullanmazsınız, olur biter.

• Arkadaşlar birşey demiyecek misniz ? Yoksa oylama bitti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Be yine koyayım.Taktir sizin ister oylamaya alırsınız istemezseniz almazsınız.Yer giresun gelevera yaylası.Rakım yaklaşık 900.

Fotoğrafları buraya ekliyoruz. Yarışma dışındaki fotoğrafları da ekleyebilirsin:http://goo.gl/aQ1hV
    Ayrıca bu konunun ilk sayfadaki kuralları okumalısın. Oylama bitmedi henüz. Ama katılım aşaması bitti. Bir sonraki etaba katılabilirsin hocam.
    Ayrıca fotoğrafını çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 12 Ağustos 2011; 15:26:05 >

• quote:

Arkadaşlar manzara oylaması devam ediyorsa yayla da( giresun)çektiğim fotoğrafı koyabilirmiyim ?

hayır yarısma basladı bıttı sayılır bı dahakı etapın konusu ne olursa onunla katılabilirsin

++ zaten bu fotoyla katılamazdın tarihler uyuşmuyor kuralları bı oku sen bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 12 Ağustos 2011; 15:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Be yine koyayım.Taktir sizin ister oylamaya alırsınız istemezseniz almazsınız.Yer giresun gelevera yaylası.Rakım yaklaşık 900.

Fotoğrafları buraya ekliyoruz. Yarışma dışındaki fotoğrafları da ekleyebilirsin:http://goo.gl/aQ1hV
    Ayrıca bu konunun ilk sayfadaki kuralları okumalısın. Oylama bitmedi henüz. Ama katılım aşaması bitti. Bir sonraki etaba katılabilirsin hocam.
    Ayrıca fotoğrafını çok beğendim.

Kusura bakmayın damdan düşer gibi atladım konuya.OKumamışım kuralları.BUndan sonra ki etaplara katılabilirm.Resimi beğendiğinize sevindim :)

@yhackup

tamam teşekkür ederim.

• Yakupçum resimler eklenirken neredeydiniz itiraz ve eleştiriyi kabul ediyoruz ama biten bir etap icin gereksiz ve uzayan bir tartisma. +1 +10 +20 yazinca ne oluyor onuda anlayamiyirum.
  • Peki birşey söyleyeceğim.Pm den oy isteme olmasın haksızlık olur.Bunun önüne geçilmeli bence.Herşey adaletli bir şekilde olmalı diye düşünüyorum.
  • arkadaşa katılıyorum dıyorum sadece tartısmayı acan ben degılım haklı ama adam benım ıcın no problem ben oyumu verır cekılırım
  • quote:

Peki birşey söyleyeceğim.Pm den oy isteme olmasın haksızlık olur.Bunun önüne geçilmeli bence.Herşey adaletli bir şekilde olmalı diye düşünüyorum.

Önüne geçildi zaten oylama yeniden başlatıldı ayrıca yasaktır şeklinde uyarımızı da not düştük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 12 Ağustos 2011; 15:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

quote:

Peki birşey söyleyeceğim.Pm den oy isteme olmasın haksızlık olur.Bunun önüne geçilmeli bence.Herşey adaletli bir şekilde olmalı diye düşünüyorum.

Önüne geçildi zaten oylama yeniden başlatıldı ayrıca yasaktır şeklinde uyarımızı da not düştük...

İNşallah herkes kurallara uyar.Bir sonra ki etap ne zaman acıklanır acaba ?
  • Durum bu şekilde giderse bir kaç fikir süreceğim ileri (etap 1. si belirliyor) katılanlar katılmayanlar arkadaşlarla beyin fırtınası şeklinde karar vereceğiz.
  • quote:

Durum bu şekilde giderse bir kaç fikir süreceğim ileri (etap 1. si belirliyor) katılanlar katılmayanlar arkadaşlarla beyin fırtınası şeklinde karar vereceğiz.

Beyin firtinasini simdiden yaratman lazim oylama bittikten sonra 24saat icinde yeni konuyu bana veta @derdaket e bildirmen gerekiyor.
    Arkadaşlar oy toplama olayini pat diye anladim ve olaya mudahake 1saat iceresinde oldu ve gereken duzenleme yapildı. Lütfen konuyu uzatmayalim hoş bi konu degil ve tekrari olmayacak.Bu olayin kontrolü birazda insafiniza kalmiş
  • Başlayalım o halde mademki zaman yok... öncelikle sizin fikirlerinizi almak isterim..buyrun
  • Tartışma uzamaması için bu "manzara" adına fazla bişey yazmak istemiyorum zaten karşı çıkan kimse olmadı biz eğleniyoruz başkalarınında eğlenmesini dileriz, yeni konuyu bekliyoruz
  • quote:

Başlayalım o halde mademki zaman yok... öncelikle sizin fikirlerinizi almak isterim..buyrun

bence artık makrolara girseniz ama sadece makro demeyin ne makrosu olacagı da bellı olsun mesela 3e ayıralım

1- bitki
    2- böcük
    3- nesne

• Benim aklimda da macro var fakat ben sadece çiçek düşünmüştüm yani genel söylersek bitki
    Alternatif olarak ta mum ışığı çekelim diyecektim tabi sizler ne düşünürsünüz Ögrenmek isterim
  • quote:

Benim aklimda da macro var fakat ben sadece çiçek düşünmüştüm yani genel söylersek bitki
    Alternatif olarak ta mum ışığı çekelim diyecektim tabi sizler ne düşünürsünüz Ögrenmek isterim

siz bilirsiniz ben makroya girmeyi düşünmüyorum yazık olur katılımcılara oy kalmaz sonra onlara
  • makro iyi olur, yalnız belirtelim mercek kullanmak serbestmi değil mi diye daha sağlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

makro iyi olur, yalnız belirtelim mercek kullanmak serbestmi değil mi diye daha sağlıklı olur

evet ama bence kullanılmalı telefonla ceksınlerde nasıl cekerse ceksın demi...
    1- bitki
    2- böcük
    3- nesne mi olacak bunlarda ayrıı kategori olmalı bence..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.