Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .eRCaN. -- 11 Ağustos 2011; 18:27:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

The Lost +1

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

maalesef resimleri beğendiğimi söyleyemeyeceğim , hele manzara resmi diye ev ve bina resimleri koyan arkadaşlara pes diyorum...

ikinci olarakta pm ile oy istenmesi doğru değil ; direkt the lost arkadaşımızı kastediyorum , çünkü dün bana da bir pm göndermiş ve oy istemiş.

Sakin. Konuyu okumadan direk mesaj yazmayalım lütfen.

okumadığım ve mesaj yazdığım konu hangisidir acaba ? aydınlatırsanız sevinirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

oyum Efe'ye en anlamlı fotoğraf onun ki.

Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bu gece mi son buluyodu oylama şuan durum bu şekilde

ThE LoSt 38% (35)

Assasinate 6% (6)

auluocak 5% (5)

MahmutSefa 1% (1)

Efe 14% (13)

atroce 14% (13)

Captain16 3% (3)

tolyo 10% (10)

LionTech16 3% (3)

cagrimir 2% (2)
  • bu gece son bulacak ...
  • quote:

maalesef resimleri beğendiğimi söyleyemeyeceğim , hele manzara resmi diye ev ve bina resimleri koyan arkadaşlara pes diyorum...

ikinci olarakta pm ile oy istenmesi doğru değil ; direkt the lost arkadaşımızı kastediyorum , çünkü dün bana da bir pm göndermiş ve oy istemiş.

Kap telefonunu sende gel öğret bize nasil olurmuş manzara fotoğrafı adam evi koymuş kaç oy almis ona bak istersen ev koyması kendinin yöneticilerin hatası ev resmi manzara olarak nasil kabul edildi bilemiyorum yani
  • quote:

okumadığım ve mesaj yazdığım konu hangisidir acaba ? aydınlatırsanız sevinirim ?

The Lost bunu bilmiyordu. Zaten öyle bi' kural da belirlememiştik. Sonrasında kural belirlendi ve oylama tekrar yapıldı. Olay çözüldü, konu kapandı. Bunun üzerine tekrar bunun yanlış olduğunu yazmak yerine biraz önceki mesajlara baksaydınız, bunun dile getirilip sorun olmaktan çıktığını görürdünüz. Amacım ukalalık yapmak değil. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 12 Ağustos 2011; 10:55:30 >
  • quote:

quote:

The Lost bunu bilmiyordu. Zaten öyle bi' kural da belirlememiştik. Sonrasında kural belirlendi ve oylama tekrar yapıldı. Olay çözüldü, konu kapandı. Bunun üzerine tekrar bunun yanlış olduğunu yazmak yerine biraz önceki mesajlara baksaydınız, bunun dile getirilip sorun olmaktan çıktığını görürdünüz. Amacım ukalalık yapmak değil. İyi forumlar.

Bunu söyleye söyleye dilimde bir karış tüy bitti artık cevap bile vermiyorum o kadar umarsamaz oldum

• 1.belli olmuş 2. 3. ve 4. henüz netleşmiş değil ufak farklar var . 5.ise geride kalmış üst sıraları yakalıyamaz sanıyorum ki . Güzel bir çekişme var 2.lik ve 3.lük için.

Manzara tartışmasına gelecek olursak. Klasik bir Türk lafı vardır bilirsiniz ''VAY BABA MANZARAYA BAK'' der . Burada baktığı yer güzel bir bayan olabilir , bu mecazdır . Ama bir arayabaya bakıp yüksek bi yerden bir denize bakıp güzel bir dağ görünce veya güzel bir bina gördüğümüzdede bu tepkileri veririz. Google kullanıyor hepimiz . Oraya girip manzara yazınca hayvanlar bile geliyor . Ama genelinde dağ ova bayır çayır var. Hepimiz yeşillik çekip gökyüzü çekip koysaydık olmazdı bence . Saygılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

1.belli olmuş 2. 3. ve 4. henüz netleşmiş değil ufak farklar var . 5.ise geride kalmış üst sıraları yakalıyamaz sanıyorum ki . Güzel bir çekişme var 2.lik ve 3.lük için.

Manzara tartışmasına gelecek olursak. Klasik bir Türk lafı vardır bilirsiniz ''VAY BABA MANZARAYA BAK'' der . Burada baktığı yer güzel bir bayan olabilir , bu mecazdır . Ama bir arayabaya bakıp yüksek bi yerden bir denize bakıp güzel bir dağ görünce veya güzel bir bina gördüğümüzdede bu tepkileri veririz. Google kullanıyor hepimiz . Oraya girip manzara yazınca hayvanlar bile geliyor . Ama genelinde dağ ova bayır çayır var. Hepimiz yeşillik çekip gökyüzü çekip koysaydık olmazdı bence . Saygılar .

ama oylamada gördüğün gibi manzara denınce dag agaclar gokyuzu yanı kısacası doga akla gelıyor. konu yapı veya hayvan olsa o dedıgın dogru ama aynı konu oldugunu sanmıyorum oy verenlerde bunun farkındaymış ;)

• niye bu kadar takıldınız arkadaşlar bu bir "eğlence" bunun dışına çıkmayın, oraya ben bina koyunca kimse ölmüyor yani bunun garantisini verebilirim
  • yav tabı kı oyle kımse olmuyor tabı kı yarısma abartmıyoruz ama hanı bırazda profesyonel düşünelim demi tartışalım tartışmak iyidir..
  • doğru fakat, "manzara" etabı derken açıklama baştanda yapıldı bina yapı işte araba çayır çimen vs. gibi fotoğraflarla katılım olabilir diye, sadece doğa manzarası olarak denseydi evet oraya bina koymak saçma olurdu benimde demek istediğim bu

manzara kelimesini nasıl anlamlandırdığımız önemli
  • ''Vay vay vay vay manzaraya bak'' dedirtiyorsa manzara resmidir benim icin. Cekilen resimlerin hepsi bence cok basarili. Herhangi bir sorun gormedim. Gayet eglenceli bir yarisma oluyor. Herkese basarilar arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Kap telefonunu sende gel öğret bize nasil olurmuş manzara fotoğrafı adam evi koymuş kaç oy almis ona bak istersen ev koyması kendinin yöneticilerin hatası ev resmi manzara olarak nasil kabul edildi bilemiyorum yani

+1

• quote:

quote:

ukalalık olarak düşünmedim msj ınızı , ama zaten cevap yazmadan önce daha evvel yazılan msj ları okumuştum , ve açıkçası sahtekarlığın kuralı olmaz , yani pm göndererek insanlardan oy istemek ( bakın şayet gelen pm de ; böyle bir oylamamız var gelin resimlere bakın , beğendiğinize oy verin denseydi tamam buna itirazım olmazdı ama ; bana oy verin diyen bir pm geldi , farka dikkat ) sahtekarlıktır. Ve bunun içinde kural konması gerekmemektedir. Bu da yanlış insanları kırmamak adına yapılan yanlışa da göz yumulamaz.

ben o arkadaşımızın birinci seçilmesinin de hiç yakışık almayacağını ve oylamaya katılan diğer arkadaşlara haksızlık olacağını net olarak söylüyorum.

• Arkadaşlar manzara oylaması devam ediyorsa yayla da( giresun)çektiğim fotoğrafı koyabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

doğru fakat, "manzara" etabı derken açıklama baştanda yapıldı bina yapı işte araba çayır çimen vs. gibi fotoğraflarla katılım olabilir diye, sadece doğa manzarası olarak denseydi evet oraya bina koymak saçma olurdu benimde demek istediğim bu

manzara kelimesini nasıl anlamlandırdığımız önemli

burada merak ediyorum şimdi manzara kelimesinin kaç adet anlamı var ? mecazi anlam derken yarışma da mecazi bir yarışmamı acaba ? çünkü pm ile oy isteyenler yarışma birincisi oluyor da ?

bu durumda soyut resimde koyulabilir mi ? soyut resmi de manzara olarak kabul edebilirmiyiz ?

ve güzel bir hanıma bakarken ; onu kastederek manzaraya bak dendiğin de bu mecaz mı oluyor yoksa argo mu ?

• Be yine koyayım.Taktir sizin ister oylamaya alırsınız istemezseniz almazsınız.Yer giresun gelevera yaylası.Rakım yaklaşık 900.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.