Bildirim
Cep telefonu MP3 player kadar kaliteli ses verir mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tabiiki n91 piyasada hiçbir mp3 player başedemez -
Zahmetsiz bağlantı ve iyi kalite dersen S.E W serisi herhangi bi telefon alabilirsin. Megabass la bassları kısma ihtiyacı duyabilirsin. W800 iyi seçim olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Katibim
tabiiki n91 piyasada hiçbir mp3 player başedemezquote:
Orjinalden alıntı: katibim
tabiiki n91 piyasada hiçbir mp3 player başedemez
Ben N91 aldiktan bir sure sonra i pod umu sattim.
Ses kalitesini artik siz dusunun. -
n91 piyasadaki en ii müzik telefonuquote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTIONquote:
Ses kalitesini artik siz dusunun.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTIONquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
quote:
Bakırköy Nokia Shop'ta test edilmiş ve onaylanmıştır.. N91 çok iyi.
-
VERMEZ VERMEZ VERMEZ...kardeş hiç uğrasma gıt ayrıyetten 200 ytl cıvarı ayrıyetten bı mp3 player al.hiç bır telefondan o performansı alamazsın.quote:
Orijinalden alıntı: izmir_sevdalısıquote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
quote:
Bakırköy Nokia Shop'ta test edilmiş ve onaylanmıştır.. N91 çok iyi.
Alıntıları Göster
-
Denedinmi bütün telefonlarıquote:
Orijinalden alıntı: olzii
VERMEZ VERMEZ VERMEZ...kardeş hiç uğrasma gıt ayrıyetten 200 ytl cıvarı ayrıyetten bı mp3 player al.hiç bır telefondan o performansı alamazsın.
Alıntıları Göster -
quote:
VERMEZ VERMEZ VERMEZ...kardeş hiç uğrasma gıt ayrıyetten 200 ytl cıvarı ayrıyetten bı mp3 player al.hiç bır telefondan o performansı alamazsın.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: olcaytoshow
Şu anda mp3 çalar özelliği olan tüm nokia lar bence piyasaki ipod vs. hariç 200 liralık mp3 playerlar kadar iyi ses veriyor. Birde dönüştürücü alıp istediğin kaliteli bir kulaklık takarsan çok daha iyi çıkarıyor.
-
TABIKI W SERIES VEDE N SERIESDEN N91 bu teller okadar dehset facia ses verookı mp 3 player ler yetısemezquote:
Orijinalden alıntı: Dooblyquote:
Şu anda mp3 çalar özelliği olan tüm nokia lar bence piyasaki ipod vs. hariç 200 liralık mp3 playerlar kadar iyi ses veriyor. Birde dönüştürücü alıp istediğin kaliteli bir kulaklık takarsan çok daha iyi çıkarıyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
creative movu2 den daha iyi ses veriyor
-
n serisini dnemedim ama benım muvo V200 6630 dan kat kat ıyı ses veriyordu.hem aynı sesi yakalayabılseler bile hafıza ve kullanım pratıklığıyle karsı karsıya kalacaksınızquote:
Orijinalden alıntı: get a lifequote:
creative movu2 den daha iyi ses veriyor
Alıntıları Göster
-
w800i de arabaya bağlandığı zaman güzel ses veriyoquote:
n serisini dnemedim ama benım muvo V200 6630 dan kat kat ıyı ses veriyordu.hem aynı sesi yakalayabılseler bile hafıza ve kullanım pratıklığıyle karsı karsıya kalacaksınız
Alıntıları Göster -
bir kaset ile bağlanabiliyor. üstelik oldukça da ucuz.quote:
Orijinalden alıntı: dekonline
w800i de arabaya bağlandığı zaman güzel ses veriyo
Alıntıları Göster -
Ben de Creative zen micro var w800 ile birlikte ama arada pek fark yok ses kalitesi olarak,ben de zaten creative i hafıza açısından almıştım,zaten telle foto, mp3, radyo derken baktım tel yıpranacak kıyamadım, aldım creative i,telle de bol bol foto çekiyorum,w800 bi çok mp3 çalarla yarışır.quote:
Alıntıları Göster
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 30 Ağustos 2006; 17:33:31 >
-
Bir iriver gbi değil bende h320 var n91 i dinledim kıyasladım aynı anda h320 daha üstün.Bir tel için n91 ise bence teller içinde en iyisi.quote:
Orijinalden alıntı: *GökCell*
Ben de Creative zen micro var w800 ile birlikte ama arada pek fark yok ses kalitesi olarak,ben de zaten creative i hafıza açısından almıştım,zaten telle foto, mp3, radyo derken baktım tel yıpranacak kıyamadım, aldım creative i,telle de bol bol foto çekiyorum,w800 bi çok mp3 çalarla yarışır.
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
Bir iriver gbi değil bende h320 var n91 i dinledim kıyasladım aynı anda h320 daha üstün.Bir tel için n91 ise bence teller içinde en iyisi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: onboardx
Bir iriver gbi değil bende h320 var n91 i dinledim kıyasladım aynı anda h320 daha üstün.Bir tel için n91 ise bence teller içinde en iyisi.
iriverları dandik diye bilirdim ben demekki iyiymiş
-
ya w800 mp3 olayında çoğu makineden iyidir diyorum dinlemiyorsunuz yawquote:
Orijinalden alıntı: onboardx
Alıntıları Göster -
bunu bi tek sen demiosun herkes diyo...quote:
Orijinalden alıntı: dekonline
ya w800 mp3 olayında çoğu makineden iyidir diyorum dinlemiyorsunuz yaw
Alıntıları Göster -
arkadaşlar abartmayalım lütfen tamam mesela n91 veya w serisi bazı mp3 playerlar kadar ii ses verebilir ama asla bir iriver veya iipod la boy ölçüşemez tabi ii birer kulaklıkla beraber.quote:
Orijinalden alıntı: peacer
bunu bi tek sen demiosun herkes diyo...
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X