Sanırım ikisinin arasındaki fark hergün kapanıyor.Ama sonuçta kullanım alanları birazcık farklı.Sizce ?
pda
otomobil mi motosiklet mi?
ne alaka ya??
tır mı? kamyonet mi?
onun gibi bir şey işte.
... mı ... mı tipi başlıklardan yeter kusacam artık.
ama bu faarklı abi ya bence mantıklı
mantıksız.
cep telefonu herkeste var zaten.
pda'e ihtiyacı olan zaten pda alır.
kimse televizyon mu projeksiyon cihazı mı diye sormuyor.
olurmu ya adamlar pda yı tel gibi kullanıyo buralarda
Cep telefonu da olabilir PDA da...
quote:
Orijinalinden alıntı: delakitir
cep telefonu herkeste var zaten.
pda'e ihtiyacı olan zaten pda alır.
palm lifedriveın 4gb hafızası var ama bundan ötürü çok az bir pil ömrü var... mobile-reviewde incelemesi var eğer ingilizcen varsa ordan oku ama şu an için pek tavsiye edilen bi cihaz değil... ben de senin gibi şu anda alma konusunda kararsızım... 6630 kullanıyorum çok memnunum ama bazı ihtiyaçlarımız karşılayaz oldu alet(evri girişi mesela ve pdaya kıyasla küçük ekran) ama pda almak için önce iyi düşün derim.. sadece oyun, mp3 klip vs gibi özellikler için kullancaksan yazık edersin parana... onun yerine hem telefon hem pda özelliği taşıyan cihazlara bakabilirsin pda istiyosan tavsiyem kesinlikle loox 720 olacaktır. alet herşeyiyle süper(kamerası hariç), çok güçlü ve iyi bir pil ömrü var ama yukarıda saydığım amaçalrın varsa bence bit bi P910i al herşeyini karşılar
quote:
ne alaka ya??
1..İkisinede sim kart takıp telefon etmek amacıyla kullanmıyormusun.kullanabiliyorusun.Ne demek ne alaka.Soruyu anla bence ilk önce.Düzgün güzel bi soru sordum.Anlayıp bana hak verenlerde var.eee.sorun nerde şimdi.
2..Ben diyorum pda cep telefonları (p910,i-mate,vs.vs) mı yoksa N serisi nokia yada w800i,k750i tarzı telefonlarmı tercih edilmeli yada siz hangisini tercih ederdiniz.Soru gayet güzel.Böylece hangi tür cihazların kullanımına gereksinim duyduğumuz ortaya çıkabilir.
quote:
Orijinalinden alıntı: teknolog
olurmu ya adamlar pda yı tel gibi kullanıyo buralarda
Bak burda bi arkadaşım var anlayan ve cevap veren. Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalinden alıntı: Sadneyda
quote:
ne alaka ya??
1..İkisinede sim kart takıp telefon etmek amacıyla kullanmıyormusun.kullanabiliyorusun.Ne demek ne alaka.Soruyu anla bence ilk önce.Düzgün güzel bi soru sordum.Anlayıp bana hak verenlerde var.eee.sorun nerde şimdi.
2..Ben diyorum pda cep telefonları (p910,i-mate,vs.vs) mı yoksa N serisi nokia yada w800i,k750i tarzı telefonlarmı tercih edilmeli yada siz hangisini tercih ederdiniz.Soru gayet güzel.Böylece hangi tür cihazların kullanımına gereksinim duyduğumuz ortaya çıkabilir.
Her PDA'e sim kart takılmaz, GSM uyumlu PDA'lere takılır. Soruya bir bakalım: Cep Telefonu mu? Yoksa PDA mı?
quote:
Sizce cep telefonu yoksa pda mı.kısa bi soruydu ! Sanırım ikisinin arasındaki fark hergün kapanıyor.Ama sonuçta kullanım alanları birazcık farklı.Sizce ?
Soruyu bayağı bir anlamışım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme