Şimdi Ara

Cep telefonu ölçüsü bulma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cep telefonu kılıf üreticilerinin nasıl ölçülere ulaştığını merak ediyorum. Çizim yapmam gerekiyor fakat örneğin apple dışında markalar telefonların ölçülerine ulaşmamızı engelliyor. Bu konuda bir kaynak bulamadım. Fakat kılıf üreticilerinin bu bilgilere ulaşmış olması gerekiyor aksi halde üretim yapılamazdı.
    Bu bilgilere nasıl ulaştıklarını, telefon ölçülerini nasıl bulduklarını merak ediyorum?
    Bunun bir yöntemi ya da bir yolu var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

• Ulaşmanı engelleyen falan yok nerden çıkardın biraz araştırırsan googledan bulursun kiyas.la gibi gsmarena gibi sitelerde var ayrıca firma belli başlı kılıf markalarına spigen vs üretim için bilgi gönderiyor zaten .
  • Gsm arena,phonearena gibi sitelerde dimensions yazan yerlerde ölçüler var her telefonun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Ulaşmanı engelleyen falan yok nerden çıkardın biraz araştırırsan googledan bulursun kiyas.la gibi gsmarena gibi sitelerde var ayrıca firma belli başlı kılıf markalarına spigen vs üretim için bilgi gönderiyor zaten .

Boy ve en uzunluğunu aramıyorum ben. Örneğin radyus açısı vb de lazım. Bazı telefonların kenarları bükümlü oluyor ya da kamera yerinin ölçüsü vb gerekli. Sadece boy, en ve kalınlık bilgilerini zaten buldum.
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    Bana sadece boy ve en uzunluğu yetmiyor ne yazık ki. Bahsettiğin sitelerde sadece bu bilgiler mevcut. Örneğin kenar açısı ne? Bunları da öğrenmem lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık iphone 13 mini
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.