Şimdi Ara

Cep Tutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cep tutma?
    15 yaşıma gireceğim bilmediğim bir şey mi var yoksa?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cep Tutma: Hapishanede Gizli Bir İletişim Yolu

Giriş: Hapishane ortamlarında, mahkumlar gizli iletişim kurmak için çeşitli yollar bulmuşlardır. Bunlardan biri de "cep tutma" tekniğidir. Bu teknik, mahkumların gizli mesajları gizleyerek veya iletmek için ceplerini kullanmalarını içerir.

Cep Tutmanın Amacı: Cep tutma, hapishane gardiyanlarının veya diğer mahkumların gözetiminden haberleşmeyi sağlayan gizli bir iletişim aracıdır. Mahkumlar, gizli mesajları kendi aralarında iletmek veya dış dünyayla iletişim kurmak için bu tekniği kullanırlar.

T-Bag'in "Prison Break"teki Rolü: T-Bag, "Prison Break" adlı televizyon dizisinde cep tutma tekniğini kullanan ünlü bir karakterdir. Dizide, gizli mesajları hapse sokmak ve hapishane dışındaki suç ortaklarıyla iletişim kurmak için cebini tutturur.

Cep Tutma Yöntemleri: Mahkumlar, ceplerini tutturmak için çeşitli yöntemler kullanırlar. En yaygın yöntemlerden bazıları şunlardır:

• T-Bag Cepi: Bu yöntem, T-Bag tarafından "Prison Break" dizisinde popüler hale getirilmiştir. Mahkum, gizli mesajı bir kağıda yazar ve ardından kağıdı cebine diker veya saklar.
    • Kağıt Topu: Mahkumlar, gizli mesajları kağıt toplarına sarıp ceplerine gizleyebilirler.
    • Gözlük Kılıfı: Mahkumlar, gözlük kılıflarını gizli mesajları saklamak için kullanabilirler.

Ne Anlama Gelir: Cep tutma, hapishane ortamlarında gizli iletişimi sağlayan önemli bir tekniktir. Mahkumlar, gizli mesajları iletmek veya dış dünyayla iletişim kurmak için bu tekniği kullanırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bizim okulda yaptığımız şakalardan mı yoksa hani cebime elini bi atsana bişey var tarzı
  • Cebim delik değil,dolayısıyla elimi cebime atıp tombala yapmıyorum "ben sapık değilim" demek istiyor sanırım.Henüz bende çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 31 Temmuz 2009; 21:01:01 >
  • Biraz dikkatli ol(Spoiler).Daha 16. bölümdeyim ve tüm heyecanını aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Cebim delik değil,dolayısıyla elimi cebime atıp tombala yapmıyorum "ben sapık değilim" demek istiyor sanırım.Henüz bende çözemedim

Bu arada en son Scolfield ölmüştü,o son bölüm müydü ya bitti mi dizi ?

Olm ne spoilerci adamlarsınız ya sil şunu.
  •  Cep Tutma
  • dizi bitti en son mikel öldü sara oğlu ve aptal abisi linçon yatla tatile gittiler. tbag hapiste kanka buldu gene işte öle herşey eskisine döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Cebim delik değil,dolayısıyla elimi cebime atıp tombala yapmıyorum "ben sapık değilim" demek istiyor sanırım.Henüz bende çözemedim

Bu arada en son Scolfield ölmüştü,o son bölüm müydü ya bitti mi dizi ?

Olm ne spoilerci adamlarsınız ya sil şunu.

Pardon dostum,sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

komik olduğunu falan mı düşünüyorsun ? büyü biraz büyü .
  • Cidden nedir anlamı konuyu hortlatmak gibi olmasın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.