Şimdi Ara

Cep Telefonu Önerecek Bu İşi Bilen Arkadaşlara Bir Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Wi-fi bağlantılı, 3g konuşma destekli, dokunmatik, 600 tl'ye kadar iphone dışında önerebileceğiniz bir telefon var mı acaba ?

Bir de sizden ricam şu telefon ile ilgili 3g'si yok denen bir yorum okudum size de sormak istedim. Bunda görüntülü konuşma yok mu yani ? Önerir misiniz üstadlar bu telefonu acaba ?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s7233-wave-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams7233w&categoryId=371946
    Çok teşekkürler.

• 600 650 tl ye samsung s8500 oluyo ama distribütor garantili değil
    ya da nokia 5800 alabilirsin
    htc modelleri de var ama bilmiyorum ilgilenirmisin
  • telefonun 3g özelliği var ama 3g demek sadece görüntülü konuşmak demek değildir.
    evet bahsettiğin telefonun ön yüzünde kamera yok bu yüzden görüntülü konuşma yapmak sıkıntı ama telefonu kullananlar kendilerine göre şöyle bir çözüm geliştirmişler aynanın karşısına geçip telefonun arkasındaki kamerayla görüntülü konuşuyorlarmış.
  • C6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 11 Aralık 2010; 21:31:15 >
  • nokia 5800 yada x6 nın 8gb versiyonunu bulabilirsen x6 olabilir
  • nedır bu 5800 cılgınlıgı
  • şu anda nokia'nın ülkemizdeki en popüler modellerinden birisi ve tam bir f/p ürünü.Bu fiyata bir çok özelliği içerisinde barındıran alınabilitesi yüksek bir cihaz.
  • yok yok harbıden alıp ıncelıcem ben bu urunu en kısa zamanda
  • C6 modeli çok güzel inceledim telefoncuda klavyesi ufak gibi gözüküyor yazarken zorluk yaşayacakmış gibi duruyor ama öyle değil normal 1100 tuşlarına basar gibi yumuşacık klavyesinin kullanımı rahat 5800'ı beğenmiyorum her nedense telefonun köşeleri hiç güzel değil millet neresini beğeniyor anlamıom :D
  • hanı tıpe lafım yokta ısletım sıstemı ve ekranı delı edıyor hocam benıde ama ıncelıcem en kısa zamanda uzun gunler boyu
  • al kurcala uzunca incele ama son güncellemeleri yapılmıs v52 update yüklü olan bir 5800 olmalı.kulaktan duyma bilgilerin ne kadar yersiz olduğunun farkına varacaksın.eminim tatmin edici sonuçlar alacaksın.
  • kulaktan duymada degıl aslında hocam kac tane arkadasımda var kurcaladım ama demekkı versıyonları dusukmus onların
  • tam olarak ne zaman bakmıştın en son? Mesela en son v52 ile sensöre can geldi, radyoda rds sorunu halloldu ve ciddi hızlanma görülüyor.Stabil ve donma çok az.Ancak hala kronik reset sorununa tam olarak çözüm gelmiş değil.Yani senin bakmış olduğun zamanki 5800 ile şimdiki hali aynı değil.Fantazi yapacak olursak yabancı sitelerde symbian^3 ün 5800 da denendiği ve test amaçlı çalıştırıldığı bile görülüyor.
  • arkadaşlar teşekkürler, bi de samsung 5800 var, acaba ona ne dersiniz. ? genel olarak dokunmatik ve word dökümanlarını okusam, wifi olsa 3g olsa diyorum ama bu telefonda word için eklenti mi yüklemek lazım bilemedim.
    bu konuda cehaletimi mazur görün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.