Şimdi Ara

cep telefonu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum sizden de yardım istemeye karar verdim kriterlerim şunlar:
    -tuş takımının iyi olması(çok ses çıkarmaması vs)
    -sağlam olması
    -çok arıza çıkarmaması ya da önemli bir yazılım sorununun olmaması
    -ince, hafif olması cepte veya elde raharsız etmemesi
    -menüsünün kasmaması
    çok sık fotoğraf çekmem o yüzden çok önemli değil
    çin malı olmasın, 2. el düşünmüyorum
    350 tl'nin üzerine çıkmasa iyi olur ama bütçe artabilir
    herhangi bir marka sınırlandırmam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmpizza -- 19 Eylül 2010; 3:58:25 >

• arkadaşlar yakın zamanda almayı lanlıyorum lütfen bikaç öneri istiyorum sizden :(
  • 2.el temiz bir n79

ayrıntılı bilgi için google amca
  • w715 ,e63
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtguardian

w715 ,e63

• W715
  • w715'e baktım gayet hoş bir telefon fiyat/performans bakımından iyi göründü gözüme ama aklımda iki soru işareti kaldı:
    birincisi, telefonun kayar kapaklı olmasından biraz endişeliyim açıkçası çünkü arıza çıkarabilir diye şüpheleniyorum kullanan varsa bu konuya bir açıklık getirebilir mi?
    ikincisi de telefondaki wi-fi özelliğinde sorun olduğunu duydum bunun bir çözümü var mı? gerçi wi-fi özelliğini çok kullanacağımı sanmıyorum ama verdiğim paranın karşılığını tam almak isterim

edit: ayrıca eski modeller de olabilir(0 üretimi kalkmış olmayan) mesela ben nokia 5310 düşünmüştüm incelik ve hafiflik açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmmpizza -- 20 Eylül 2010; 22:07:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmpizza

hort

• C5
  • moto ve66
  • quote:

w715'e baktım gayet hoş bir telefon fiyat/performans bakımından iyi göründü gözüme ama aklımda iki soru işareti kaldı:
    birincisi, telefonun kayar kapaklı olmasından biraz endişeliyim açıkçası çünkü arıza çıkarabilir diye şüpheleniyorum kullanan varsa bu konuya bir açıklık getirebilir mi?
    ikincisi de telefondaki wi-fi özelliğinde sorun olduğunu duydum bunun bir çözümü var mı? gerçi wi-fi özelliğini çok kullanacağımı sanmıyorum ama verdiğim paranın karşılığını tam almak isterim

edit: ayrıca eski modeller de olabilir(0 üretimi kalkmış olmayan) mesela ben nokia 5310 düşünmüştüm incelik ve hafiflik açısından
    w715 kullanmadım ama teknosa da w705 (aynı kasaya sahip) elime aldım, kasası gayet sağlam bence, hatta avucumun içinde sıkmıştım malum bizim 5230 da sıkınca gıcırdama sesleri geliyor
    Gayet de şık (kanımca), f/p cihazı, sonuna kadar arkasındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

w715'e baktım gayet hoş bir telefon fiyat/performans bakımından iyi göründü gözüme ama aklımda iki soru işareti kaldı:

w715 kullanmadım ama teknosa da w705 (aynı kasaya sahip) elime aldım, kasası gayet sağlam bence, hatta avucumun içinde sıkmıştım malum bizim 5230 da sıkınca gıcırdama sesleri geliyor
    Gayet de şık (kanımca), f/p cihazı, sonuna kadar arkasındayım

w715 iyi cihaz ama wifide bazı sorunlar var herkesin bildiği gibi bide kamerası hiç tatmin edici değil piyasadaki emsalleri kadar iyi foto çekemiyo
    eskik yanları bunlar

• Doğrudur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.