bazı telefonlarda android market uygulaması kullanılamıyor acaba arc ta kullanılabilirmi ? birde sar değeri hakkında bilgisi olan varmı
Android market bütün telefonlarda Marttan beri aktif tabi güncellemesi verilmediyse yoktur, ARC'ta tabiki var
Sar değeri 0.66 di galiba tam hatırlayamadım ama
Yurtdışından getirtebiliyorsan sgs 2 derim. Iphone'u sil listenden.. Htc sensetion da olabilir..
Arkadaşlar cepte internet , mail ve sosyal siteleri kullanan birisi olarak bende tecrübe ve bilgilerinizden yararlanarak telefon önerisinde bulunmanızı istiyorum, şuan blackberry kullanıyorum, cihazla ilgili sıkıntım yok ama inernet olunca ekranın büyük olması daha avantaj olarak görüyorum, nette gezinmede dokunarak gezinmek daha kolay,dokunmatiği, ekran çözünürlüğü, işlemci hızı ve işletim sistemi le ilgili yardımlarınızı bekliyorum, Teşekkürler
İphone 3gs al gerisini düşünme o sendeki lanet telefondan 1 kere bnmde agzım yanmıştı İphone aldım kafam rahat etti uygulama zenginligi hızı herşeysiyle dört dörtlük bir telefon.. AYrıca mesaj konusundada günde en az 250 msj yazan biri olarak söyleyebilirimki kullanımı çok rahat tüm kişiler için ayrı klasör oluşturuyor ve msjlar o klasörlerde birikiyor tek tek aramak zorunda kalmıyosun...Mesajlaşma dışında internette gezinirken hiç bi sıkıntısı olmaz ekran genişliginden dolayıda rahat edersin.. Müzik dinleyen biriyseniz hopörler sesi baya düşük toplu bi yerde ses duyulmuyor bile ama kulaklıktan çıkan ses harika hangi kullaklıgı kullanırsanız kullanın fırsatınız olursa eliinize bi iphone bide normal dokunmatik bi telefon alın markası önemli degil ikisinede aynı kulaklıgı takın ses farkını anlarsınız. Bunların haricinde eksini söyleyim --> Şarjı 1 gün zor dayanıyor Başka sormak istediginiz olursa sorabilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
İphone 3gs al gerisini düşünme o sendeki lanet telefondan 1 kere bnmde agzım yanmıştı İphone aldım kafam rahat etti uygulama zenginligi hızı herşeysiyle dört dörtlük bir telefon.. AYrıca mesaj konusundada günde en az 250 msj yazan biri olarak söyleyebilirimki kullanımı çok rahat tüm kişiler için ayrı klasör oluşturuyor ve msjlar o klasörlerde birikiyor tek tek aramak zorunda kalmıyosun...Mesajlaşma dışında internette gezinirken hiç bi sıkıntısı olmaz ekran genişliginden dolayıda rahat edersin.. Müzik dinleyen biriyseniz hopörler sesi baya düşük toplu bi yerde ses duyulmuyor bile ama kulaklıktan çıkan ses harika hangi kullaklıgı kullanırsanız kullanın fırsatınız olursa eliinize bi iphone bide normal dokunmatik bi telefon alın markası önemli degil ikisinede aynı kulaklıgı takın ses farkını anlarsınız. Bunların haricinde eksini söyleyim --> Şarjı 1 gün zor dayanıyor Başka sormak istediginiz olursa sorabilirsiniz..
Bilgilendirme için teşekkür ederim öncelikle , açıkcası şunu söylemek istiyorum İphone güzel telefon doğrudur ama benim aklımda şuan için öncelik sırasına göre HTC sensetion var,en sonki incelemelerime göre de SE xperia arc gibi bir düşüncem var,işlemci hızı, android işletim sistemi , telefon hafızası.bunlar arasında bir tercih yapmak istiyorum. görüşlerinizi yazarsanız yine memnun olurum.
arc alabilirsin tasarımı benim çok hoşuma gitti ama o kadar narin duruyor ki sanki hemen kırılıcakmış gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme