Şimdi Ara

Cep Telefonu Önerisi yaparsanız gerçekten bu işlerden anlayan arkadaslar ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkeze iyi forumlar . Arkadaslar ben bir i900 kullanıcısıyım ve bu lanet telefondan bir defa agzım yanmıs durumda bir telefon almayı dusunuyorum ama her kafadan ayrı ses cıkıyor benım icin özellikle msj cok atan biriyim kullanıslı olarak ne önerirsiniz dokunmatik olması temel şartim

kimisi diyor i9003 sl kimisi diyor i9000 s kimisi iphone 3gs al onları alana kadar birisi der biraz daha bekle hepsinin fiyati düşer :D ya bir yardimci olun ortamala 1000 ile 1200 arası bütcem var

• Bir haftaya Xperia Arc geliyor, bekle bence.
  • peki bu xperia arc android işletim sistemlimi oluyor. birde ben pazar gunu xperia normale baktim dokunmatigi vasat seviyede kötüydü acaba arc nasıl olur
  • Arc cidden güzel telefon android işletim sistemide evet son teknoloji almış olursun bekle istersen bende bekliyorum bu telefonu herşeyiyle seni tatmin eder ;)
  • Çift çekirdeklileri saymazsak en üst seviye cihazlardan biridir.
    Her türlü tatmin eder.
  • ben bişey ogrenmek istiyorum galaxy sl i9003 de bir program war nabzını ölçüyor kameradan sesle googlede arama yapıyor bu telefonda bu güzelliklerden faydalanabilirmiyiz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect dead

Öncelikle herkeze iyi forumlar . Arkadaslar ben bir i900 kullanıcısıyım ve bu lanet telefondan bir defa agzım yanmıs durumda bir telefon almayı dusunuyorum ama her kafadan ayrı ses cıkıyor benım icin özellikle msj cok atan biriyim kullanıslı olarak ne önerirsiniz dokunmatik olması temel şartim

kimisi diyor i9003 sl kimisi diyor i9000 s kimisi iphone 3gs al onları alana kadar birisi der biraz daha bekle hepsinin fiyati düşer :D ya bir yardimci olun ortamala 1000 ile 1200 arası bütcem var

i9003 sl'nin sar değerini biliyormusun sen? O telefonda ne kadar özellik olursa olsun almam.O ne öyle 1.60 küsürlerdeydi.
    Kısaca 1000-1200 TL arasına alınabilecek en iyi 2 telefonu söyleyeyim sana.
    1-Sony ericsson xperia arc
    2-Htc incredible S

• evet benimde dikkatimi cekti bu sar değeri telefon görüşmelerindemi etkili oluyor yoksa normalde cebimizde dururkende zararı bulunurmu .

ya bnm icin en önemlisi msj yazmak cok rahat olmalı telefon cok kullanıslı olmalı

bide böyle ikide bir yok rom yükle yok onu yap bunu yap gibi birşeylere girmek istemiyorum koydummu cebime senelerce birşey yapmadan butun ozellıklerınden faydalanmak istiyorum .

e-7 ye gidiyor aklım bir yandan ama arc cikmasını bekliyicem sony ericcson kaliteden taviz vermeyen bir firmadır acaba arc 0 fiyati tahminen ne kadar olur ?
  • quote:

peki bu xperia arc android işletim sistemlimi oluyor. birde ben pazar gunu xperia normale baktim dokunmatigi vasat seviyede kötüydü acaba arc nasıl olur

Xperia X10'a mı baktın da dokunmatiği kötüydü ?
  • evet x10 a bakmıstım dokunmatıgı kötüydü
  • arkadaslar nokia e7 kullanım olarak qwerty klawyesiyle birlikte cok hosuma gitti yani ben bir telefondan cok sey beklemiyorum aslında bnm icin msjlasmak rahat olsun yeter gerektigi zaman internette işimi görebilmek canım sıkıldıgında oyun oynayabilmek gibi seyler ama öyle herseyın son sistem olması gıbı bır takıntım yok ama msjlasmak cok ve cok onemli

sunları soylemek gerekirse :) e7 nin dokunmatigi bana cok basarılı geldi qwerty klawyedeki tusların yumusaklıgı ve rahat yazılısı mükemmel

ama siz değerli arkadaslarima kafama takılan bir kaç soru var onları sormak istiyorum

kızaklı bir telefon oldugu icin ileride surekli qwerty klawyeyi kullanmamın mekanızmada bir bozukluk oluşmasına neden olurmu ? saglamlık bakımından nasıldır ?

2.si sybian 3 içeriyormus uygulamalardan cok yoksun mudur ? yoksa beni idare edebilecek duzeydemidir

0 alıp 2.eli satarken cok değer kaybedermi ?

siz olsanız e7 alıp kullanırmısınız ?

yardımcı olursanız cok sewınırım

• Bence E7,N97'nin biraz makyajlanmış halinden ibaret.O kadar para 680Mhz,256 Ram2li telefon için çok fazla.Tipi güzel olabilir,doğrudur.Ama bence bir cihaz herşeyden önce parasını haketmelidir.E7 max.900 tl olsaydı düşünülebilirdi ama değil malesef.Eğer bütçeniz yeterliyse biraz daha bekleyip yeni modellere de göz gezdirmenizi dilerim.Özelliklede Androide bakardım.İlla bu sıralarda alacam derseniz de Galaxy S öneririm.
  • quote:

evet x10 a bakmıstım dokunmatıgı kötüydü

Nerde ve ne kadar süre baktın arkadaşım ? X10'un dokunmatiği tüyü bile hissetcek derece hassas , valla ben üflüyom o zaman bile algılıyo baktığın modelde kesinlikle sorun olmalı teşhir ürünü filandı heralde çünkü kapasitif ekranların hemen hemen hepsi çok iyi algılar kaldı ki X10 çok iyi .

Bu arada Arc geldi 1299 tl
  • Arc'ı al hemen hocam.
  • Bende arc öneririm.Fiyatının biraz düşmeisini bekleyebilirsiniz.Ben ilk çıktığında almayı düşünmüyorum.Belki kampanyalı alabilirim.Turkcell kendi rom unu yüklemezse tabi.
    Symbian iyi bir işletim sistemi olsa nokia yeni modellerinde windows phone 7 işletim sistemi kullanmaya başlamazdı.Türkiye'de şuan alınabilecek en iyi telefon (en iyi) xperia arc'tır.
  • quote:

arkadaslar nokia e7 kullanım olarak qwerty klawyesiyle birlikte cok hosuma gitti yani ben bir telefondan cok sey beklemiyorum aslında bnm icin msjlasmak rahat olsun yeter gerektigi zaman internette işimi görebilmek canım sıkıldıgında oyun oynayabilmek gibi seyler ama öyle herseyın son sistem olması gıbı bır takıntım yok ama msjlasmak cok ve cok onemli

sunları soylemek gerekirse :) e7 nin dokunmatigi bana cok basarılı geldi qwerty klawyedeki tusların yumusaklıgı ve rahat yazılısı mükemmel

ama siz değerli arkadaslarima kafama takılan bir kaç soru var onları sormak istiyorum

kızaklı bir telefon oldugu icin ileride surekli qwerty klawyeyi kullanmamın mekanızmada bir bozukluk oluşmasına neden olurmu ? saglamlık bakımından nasıldır ?

2.si sybian 3 içeriyormus uygulamalardan cok yoksun mudur ? yoksa beni idare edebilecek duzeydemidir

0 alıp 2.eli satarken cok değer kaybedermi ?

siz olsanız e7 alıp kullanırmısınız ?

yardımcı olursanız cok sewınırım

e7 berbat bir telefon.Ayrıca şu an 1300 lira olan fiyatı birkaç ay sonra 800 filan olur.Şu an bu bütçeyle Xperia Arc almak en mantıklısı

• özellik bakımından bir çok telefondan geri oldugunu tabiyki görebilmekteyim ama inanın bu dokunmatik te msj yazma olayi okdar gözümü korkutuyorkı ya kullanamassam die cok süphedeyim . e7 de kullanamasam bile qwerty klavye imdadıma yetişir die düşünmüştüm

gerçi htc desire z serisindede klavye var sürgülü ama yaptigim arastırmada klavye mekanizmasının e7 nin yarisi kadar bile saglam olmadıgını sorun yaşayabilecegimi düşünüyorum

bu arada xperia arc 1299 tl den nerede satılıyor acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

yunuss.10 arkadasım evet teşhir ürünüydü bende anlamadım okdar kötü olmasını ozaman kesinlikle telefonun kendisinde bir problem vardi büyük ihtimalle .

evet arkadaslar ikilemler arasindayim :D e7 - htc desire Z - Arc ??? D
  • arc al ben alıcam
  • bazı telefonlarda android market uygulaması kullanılamıyor acaba arc ta kullanılabilirmi ? birde sar değeri hakkında bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.