Şimdi Ara

Cep telefonu seçiminde kararsız kalanlar buraya.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu sıralar cep telefonu seçiminde çok kararsızım.
    sony ericsson w810i kullanıyorum.gayet memnundum aslında.ama cok sıkılmaya başladım.çünkü sony nin bazı dez avantajları gözüme batmaya başladı.başta çok çabuk ve sık donması.yavaşlaması.güvenlik kilidi koyma özelliğinin ile olmaması.ve tabi daha iyi bir kamera ihtiyacı yeni bir telefon isteğimi beraberinde getirdi.nokia a ya geri dönüş yapmayı düşünüyorum.dokunmatik konusunda pek emin değilim,tasarım hoş ama tasarıma aldanmak da istemiyorum.birkaç model var aklımda.düşünlerinizi paylaşırsanız sevinirim:)
    nokia nın 5800 xpress music ve X6 modelleri hosuma gidiyor aslında.
    ve yeni cıkacak olan 6700 slide ı düşünüyorum.bir de samsung un dokunmatiği daha mı iyidir,fikri olan varsa paylaşsın.
    şahsen benim için teefonda olmazsa olmazlar en az 5mp kamera olmalı.işletim sistemi,(ki bu da nokia da oldukca zayıf) wlan mutlaka olmalı.ve daha bircok gerekli özellik..paylaşırsak karar vermem,ve benim gibi olanların karar vermesi kolaylaşır:)

• benimde istediğim özellikler
    kamerası günlük kullanımda iyi olsun
    Müzik en önemlisi ..
    Wi-fi olması ve rahat gezilebilmesi
    uygulamasının yeterli olması
    dokunmatik olsun internette rahat gezebilmek için
    çeşitli video formatlarını oynatabilmek için iyi bir programı kaldırmalı kaliteli videoları iyi bir şekilde oynatmalı örn: youtube 480p .flv uzantlı olarak indirilen videolar..

bu özelliklere bakılınca 5800 ama bir yanda da diyorum hiç telefon kullanmayayım karasızım 2. el olarak almayı düşünüyorum ve 250TL veririm en fazla temizse :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.