Bana piyasadan alınabilecek en ucuz sms için iş gören telefon tavsiye edebilirmisiniz, bu konuda bilgili olan kişiden tavsiyesini rica ediyorum. Sanırım nokia nın pc suite i olsun, samsung yada sony ericson da olabilir, onların windows için olan programlarının arayüzleri oldukça iyi diyebiliyorum. Amaç şu olacak ; sekretere vereceğim telefonu, devamlı sms atacak , amacım sekreterin kolay kullanabileceği bir program olmalı ve telefonun performansı da önemli, sms leri hızlı ve kolay şekilde atabilmeli. Vodafone un şu 9 tl lik 12000 sms paketinden aldım ondan attırtacağım kendisine şimdi, ama telefon arayışındayım şu anda, şimdiden teşekkürler bu konuda tecrübeli olan arkadaşa tavsiyeleri için
sony ericsson vivaz olabilir. ama bence bir sony ericsson al. standart uygun fiyatlı usb kablosu olsun yeter. daha sonra myphone explorer programı ile bilgisayardan istediğin kadar sms gonderebilirsin..... birde sony ericssonun standart telefonlarında (k810 um var haladaha ateş gibi gider )yavaşlama gibi olaylar nadir görülür...
quote:
Orijinalden alıntı: evo®
merhaba,
Bana piyasadan alınabilecek en ucuz sms için iş gören telefon tavsiye edebilirmisiniz, bu konuda bilgili olan kişiden tavsiyesini rica ediyorum. Sanırım nokia nın pc suite i olsun, samsung yada sony ericson da olabilir, onların windows için olan programlarının arayüzleri oldukça iyi diyebiliyorum. Amaç şu olacak ; sekretere vereceğim telefonu, devamlı sms atacak , amacım sekreterin kolay kullanabileceği bir program olmalı ve telefonun performansı da önemli, sms leri hızlı ve kolay şekilde atabilmeli. Vodafone un şu 9 tl lik 12000 sms paketinden aldım ondan attırtacağım kendisine şimdi, ama telefon arayışındayım şu anda, şimdiden teşekkürler bu konuda tecrübeli olan arkadaşa tavsiyeleri için
Bence ucuz telefondan ziyade mesajları hafıza kartına kaydedebilen ya da mesaj hafızası fazla olan bir telefon almalısınız. Yoksa sürekli mesaj silmekle uğraşırsınız.
Bu arada arkadaşın dediği gibi MyPhoneExplorer gerçekten tam sizin isteğinizi karşılayabilecek bir program. Bütçeniz ne kadar?
Merhaba ,
Öncelikle topic imi ilgili klasöre taşıyan arkadaşa teşekkürler , görmemişim böyle bir kategori olduğunu. Şimdi ; \\SonyEricsson Via: sağol önerilerin için ama vivaz 600-700 TL sanırım, o bu projem için çok prof kaçar ben ekonomi yapmak istiyorum bu konuya ayırdığım bütçe 100 TL yi geçmemesini istiyorum bakalım mümkünde. Çünki bu nokia nın pc suite tarzında bir program aracılığı ile sonuçta telefonu kullanarak kabloyla bağlayıp , paso sms atılacak işte, kurumsal olarak. Telefonun da en basit , en ucuz ne alabilirim onu düşünüyorum şu an. O konuda tavsiyeye ihtiyacım var. k810i demişsin birde dostum bu da 50 liralık telefon , bu mesela usb kablosu aracılığı ile myphone explorer tarzı programla kullanılabilirse performanslı bir şekilde bu tavsiyenizi hemen uygulayayım mesela ? düzgün çalışır diyormusun mesela ?
\\ns_85 : evet daha önce de dediğim gibi telefonun hafızası önemli değil , çok basit çe devamlı sms atılacak bir telefon lazım bana, sizce de k810i de myphone explorer kullanabileceksem şimdilik ok dir ?