Bana piyasadan alınabilecek en ucuz sms için iş gören telefon tavsiye edebilirmisiniz, bu konuda bilgili olan kişiden tavsiyesini rica ediyorum. Sanırım nokia nın pc suite i olsun, samsung yada sony ericson da olabilir, onların windows için olan programlarının arayüzleri oldukça iyi diyebiliyorum. Amaç şu olacak ; sekretere vereceğim telefonu, devamlı sms atacak , amacım sekreterin kolay kullanabileceği bir program olmalı ve telefonun performansı da önemli, sms leri hızlı ve kolay şekilde atabilmeli. Vodafone un şu 9 tl lik 12000 sms paketinden aldım ondan attırtacağım kendisine şimdi, ama telefon arayışındayım şu anda, şimdiden teşekkürler bu konuda tecrübeli olan arkadaşa tavsiyeleri için
Pc suite de istiyorsanız Nokia3120c öneririm. Çok rahat sms atmak. Istediği gibi kullanır.
kardeşim yazısmak ıstıyorsan blackberry
Yok abi en güzeli c3
BAK SEN BENİ DİNLE FİYATI SENİN İÇİN UYGUNSA C3 TAVSİYE EDERİM
merhaba,
\\india_ipekyolu : sağol değerlendireceğim , bununla sorunsuz msj atabileceksem sorun yok . \\fevzitaha : yok dostum benim ihtiyacım farklı birşey \\ilkayaltay : ilkay c3 çok prof. kaçar bu projeme , benim ihtiyacımı biraz daha detaylandırırsam ;ben ekonomi yapmak istiyorum bu konuya ayırdığım bütçe 100 TL yi geçmemesini istiyorum bakalım mümkünse. Çünki bu nokia nın pc suite tarzında bir program aracılığı ile sonuçta telefonu kullanarak kabloyla bağlayıp , paso sms atılacak işte, kurumsal olarak sekreter. Telefonun da en basit , en ucuz ne alabilirim onu düşünüyorum şu an. O konuda tavsiyeye ihtiyacım var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme