Şimdi Ara

Cep telefonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiye bölümünü inceledim. Biraz fikir sahibi oldum. Bir telefon alacağım ama karar veremedim.
    +üst limit olarak 750-800
    +qwerty klavye
    +şarj(en azından 4-5 gün gitmesini istiyorum. Telefonda internette aşırı zaman geçiren biri değilim. Aşırı konuşan biri de değilim. Gerektiği kadar konuşuyorum yani:) telefonla oyun oynayan biri de değilim.)
    +lazım olduğu zaman(bir adres bakma, telefon öğrenme vs) gibi durumlarda internete girmemi sağlasın.(3g illaki şart mıdır bunun için. wifi ve edge ile bu işi kotarabilir miyim?)
    Aklıma gelen şartlar bunlar. Bu şartlara uyan telefon tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

• bu saydığın şartlara uyan Blackberry Curve 9300 olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Shade -- 4 Kasım 2011; 4:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darqshade

bu saydığın şartlara uyan Blackberry Curve 9300 olabilir...

Katılıyorum
  • Arkadaslarında dediği gibi blackberry cihazlara bakmak senin için daha iyi olacaktır..
  • Blackberry modelleri aklımda evet. Onun dışında samsungun galaxy prosu ve nokia e72 aklımda. Bunların arasından tercih yapacağım. Sizce hangisi olmalıdır tercihim olmalı?
  • bb boooollllddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_education

Blackberry modelleri aklımda evet. Onun dışında samsungun galaxy prosu ve nokia e72 aklımda. Bunların arasından tercih yapacağım. Sizce hangisi olmalıdır tercihim olmalı?

bu tarz qwerty klavyeli telefonlar da blackberry nin dışına çıkma bence.. hem dış görünümü olsun hemde işletim sistemi yapısı olsun hemde klavye rahatlığı olsun bu alandaki en iyi telefonları blackberry üretiyor...
    bende de var e72 ama keşke blackberry alsaydım diyorum...
  • e72yi begenmeme sebebiniz nedir? Ben şarj olarak nokialar daha iyi olduğundan ön plana almıştım ama sanırım blackberry daha mantıklı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.