Şimdi Ara

Cep telefonum çalındı, ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Nokia marka telefonum gitti otobüste Turkcell'i arayarak hattı geçici olarak kullanıma kapattım. Ama zaten telefon kilidi ve pin kodu aktifti o sırada görüşme olmamış, kapatılmış kontrol ettiler. Teknosa'dan almıştım, kutusu faturası vs herşeyi bulunuyor, telekomünikosyon kurumuna başvurudan vs bahsediliyor ama genelde eski bilgiler. Güncel olarak ne yapmam gerekiyor, bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Imei numarasından kapattırırsam imei'yi değiştirip kullanabilirler sonra bulunamaz sanırım, imei'den açık kalırda hata yapıp o imei ile bir hat takıp kullanılırsa bulunma ihtimali daha yüksek değil mi, ama imei den kapattırmalısınız diye öneriler var ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 31 Aralık 2011; 22:38:07 >

• Polise git onlar ne yapman gerektiğini söylerler heralde. Söylemezlerse sen sorarsın.
  • mcks.gov.tr 'den 4449777 'yi arayarak kullanıma kapatılmasını istedim, bulunmasını isteyip işlemleri başlatınca tekrar kullanıma açıyorlarmış. Uğraşmaya değer mi, bulunur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkantr -- 31 Aralık 2011; 23:26:22 >
  • Savciya suc duyurusunda bulunacaksin
  • savcılığa gidip dilekçe ver telin imei nosunu filan yaz biraz uzun sürüyor ama sonunda teli kapatıyorlar kimse kullanamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.