Şimdi Ara

Cep Telefonuma Onay Mesajı Gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce defalarca yapmama rağmen hala daha benden "tam üyelik için onay kodu" isteniyor. Cep telefonuma mesaj gelmiyor. Kodu tekrar gönder dediğimde ise "Cep telefonu değiştirme hakkınız bitti" diyor. Ne ilanlarıma yazılanlara cevap yazabiliyorum ne de yeni ilan açabiliyorum. Forum ve ikinci el ilan yöneticilerine mesaj atsam da geri dönüş alamadım. Hiçbir şekilde birisiyle iletişime geçemiyorum. Lütfen yardımcı olun. Bu mesajı maile gönderemiyorlar mı?

• buradan yeni form açarak adminlerimize durumu bildirmeniz gerekiyor
    https://forum.donanimhaber.com/support.asp
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Forma ilgili sorunu yazdım gönderdim.
    Buradan gelen kod olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pit0N kullanıcısına yanıt
    Verdiğim linkten form oluşturup adminlerimizden cevap beklemelisini hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle yapıyorum ve yardımcı arkadaş kod gönderiyor ve o kodu kabul etmiyor hocam. Forumun normal şekilde şifre sıfırlama ekranında gönderdiği gün çözülür sanıyorum.

İlginiz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Öyle yapıyorum ve yardımcı arkadaş kod gönderiyor ve o kodu kabul etmiyor hocam. Forumun normal şekilde şifre sıfırlama ekranında gönderdiği gün çözülür sanıyorum.

Yapmış gözüküyorsunuz hocam, bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Yapmış gözüküyorsunuz hocam, bir sorun var mı?

Bu üyelik benim değil, üyeliğimi SMS sorunu yüzünden alamadığım için iş yerinden arkadaşımın üyeliğini kullanıyorum.

1 aydır kendi üyeliğime ulaşamıyorum, şifre birden değişti, telefona sms kodu gelmiyor, kayıtlı maili eski ve ulaşamadığım bir mail, tek çarem sms ile şifre sıfırlama ekranında sms alabilmek.

• Hocam ben de tam üyeydim şimdi yeniden kod istiyor ama kod filan gelmedi gsm bilgilerimi sıfırlasanız olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Maymun -- 9 Ekim 2016; 21:31:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.