Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Dün gece cep telefonumdan sabit ev telefonumun borcunu ödemek için efatura.ttnet.com.tr girdim. site adının yanında sol tarafta kimlikler kısmı kırmızıydı ve önemsemedim. Sonrasında ödememi yaparken finansbank 3d secure ekranı geldi şifreyi girdim ve sonrasında hata verdi. Ardından sabah baktığımda cep telefonuma nt* şirketinde 1 dolar ve 100 dolarlık çekim olduğunu gördüm. ve o anda dolandırıldığımı anladım. Banka ile görüşmemde takip edeceklerini ve araştırdıklarını söylediler. ttnet ile görüşmem sonucunda da pek iplemediler ve araştırıcaz dediler. Tabletimden girdiğimde aşağıdaki resimdeki gördüğünüz gibi sertifikayla ilgili uyarılar alıyorum. cep telefonumdan girdiğimde de aynı uyarıları alıyorum. sizce ttnet'in e fatura ödeme sayfasında bir hack durumu veya bir açık olabilir mi? Sizce nerelere başvurmalıyım ve neler yapmalıyım. Sürec hakkındaki önerilerinizi ve fikirlerinizi öğrenebilir miyim arkadaşlar. Kartımı şu anda dondurdum. şimdi arkadaşlarımın cep telefonlarından efatura.ttnet.com.tr adresesine girdiğimde sertifika uyarısı veriyor. Acaba sitenin bir açığı olabilir mi arkadaşlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme