Şimdi Ara

Cep Telefonunda Projeksiyon Devrimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTN mobile firması, üç sim kart teknolojisine destek veren TRIO 3 ve projeksiyon özelliği taşıyan PX500 modellerini CeBIT Bilişim Eurasia'da tanıttı.

TTN mobile PX500, projeksiyon özelliği sayesinde; toplantılarda sık sık sunum kullanan çalışanlara kolaylık saylayacak bir özelliği cep telefonuna taşıyor. Telefonun içinde bulunan sunumlar veya görüntüler, telefonun üst kısmındaki lamba sayesinde duvara veya perdeye yansıtılabiliyor.http://Www.SuperVitrin.Com adresi üzerinden de satışa sunulan TTN Mobile telefonları yoğun ilgi görüyor.

Cep Telefonunda Projeksiyon Devrimi

640x480 projeksiyon çözünürlüğüne sahip cep telefonu, aynı zamanda çift sim kart teknolojisini de destekliyor. Ayrıca 2 kameraya sahip olan PX500 4x optik yakınlaştıma yapabiliyor...

Online inceleme ve satın almak içinhttp://Www.SuperVitrin.Com adresini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTN_Mobile -- 11 Ekim 2008; 12:53:10 >

• Öncelikle Reklam içerikli tanıtım için teşekkür edip soruma geleyim: Projeksiyon özellikli telefonu TTN Mobile adıyla piyasaya sürmüşsünüz. Günlük hayatta bize ne gbi bir yarar sağlayacak bu özellik?
    Zira sunum sergilemek amaçlıysa zaten sunum yapılacak yerlerde oldukça kaliteli projeksiyon aletleri yer almakta. Eğer arkadaşlarla toplanıp video izleyelim düşüncesiyleyse 3 saat konuşma şansı veren pili ne kadar dayanıyor. buna bir açıklık getirilebilirse iyi olur. (işin özü mantık çerçevesinde ne işe yarar bu arkadaşlara hava atma amaçlı mı?)
    Telefona ilgi yoğun diyorsunuz satışa çıktı diyorsunuz 280 kişi ziyaret etmiş. Telefon Bedava gözüküyor. Ve zaten stokta yokmuş.
    4x optik zoom var yazmışsınız. İlanda digital zoom yazıyor?

• ttn mobile'ın cebitteki standına gittim, imitasyon ürün getirmişlerdi,
    fuara imitasyon ürün mü getirilir?
    ve bangır bangır 10.yıl marşı çalıp,
    çevreyi ses bakımından kitlemenizi de kınıyorum, sesten sorduğum soruları bile anlatamadım görevli elemana.

piyasaya giriş için kötü ilk adımlar, siteye de şimdi baktım,
    reklam yapmak istiyosanız, donanımhaber ekibine incelemk için her modelden gönderin, incelesinler.
    burdan bunu yazmak anycooldan ayırmaz sizi...
  • arkadaşım adama sorarlar bu telefon powerpoint , yada office dosyalarını açıyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Cep Telefonu Ekran Değişimi!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.