Şimdi Ara

Cep Telefonundan Araç Kliması Çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkda da yazdığım gibi bir araç arıyorum ?
    Hastalığımdan dolayı aşırı derecede terleme problemim var.
    150-250 bin arası ortalama tercihim 200 bin liralarda bir araç almak istiyorum.
    Benim için konforu; düzgün bir klima (volvolardaki gibi) - havalandırmalı koltuk (upmarket recaro'larda cezbediyor havalandırmalı olanları deri yerine kumaş olmasıda güzel)
    ve aracı cep telefonundan yönetebilme (klima-asıl çözmek istediğim bu)

Araştırmalarıma göre yeni kasa Evoque'larda var (tabi ülkemizde bu tip sistemlerin hepsi 3.dünya ülkesi muamelesi görüyor)
    Ama 300 bin liradan başlıyor. Donanımlı bir araç sevdiğimden 350 bin liraları geçiyor o kadar vermek istemiyorum.
    Evimi değiştireceğim. Hatta kapalı garajı olan bir site bile bakmaya başladım plug in hybrid bir araç olabilir diye.
    GLC350e daha gelmedi ama GLC250 gibi 200 bin liralardan başlamayacak oda 300 bin liradan gelecek sanırım.

Çok uzattım galiba
    Aslında devlete soyulmamak için 1.6 hacminide geçmesini istemiyorum.
    Viper smart start gibi sistemleri araştırdım ama tam anlayamadım. Mondeo'ya Recaro+Bu tarz bi sistem eklemeyi düşündüm ama klima çalıştırıyor mu bilemedim
    İstediğim özelliklerde 200-250 bin liralara alabileceğim bir araç var mı ?
    veya 1-2 sene beklesem bmw 3 serisinin falan 1.5 plug in hybridleri gelecek mi ?
    Bununla ilgili haberler var mıdır

Teşekkürler

• tamam
  • Passat
  • Golf
  • Bu forum bu kadar bok oldu işte. Şu yorumlara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Bu forum bu kadar bok oldu işte. Şu yorumlara bakın

• Yanlissam düzeltin ama bazı premium markaların bmw gibi eski modellerinde bile araç kumandasından klima açma var diye biliyorum, yanlısta olabilir bilmiyorum tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Yanlissam düzeltin ama bazı premium markaların bmw gibi eski modellerinde bile araç kumandasından klima açma var diye biliyorum, yanlısta olabilir bilmiyorum tam
    Oyuncak araba mı sandınız?
  • Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus
  • Uzaktan havalandırmayı açıyor bmw ama sadece havalandırma olarak açıyor, öyle araç çalışıp klimayı açılmıyor.görüntüsü de bu şekilde.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Ben 2002'mi 2003'müydü ilk tanıştığımda yıllarca kullandık 2006-2007'lere kadar o zamanlar bozulmaya başlamıştı zaten ama bu kadar otomobil bölümünün bile konu dışı gibi olduğunu hayal etmemiştim. Yeni hesap açtığıma bile pişman oldum.

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Uzaktan havalandırmayı açıyor bmw ama sadece havalandırma olarak açıyor, öyle araç çalışıp klimayı açılmıyor.görüntüsü de bu şekilde.

Bmw'nin çalıştığını arkadaş söylemişti. Zaten opsiyon listelerinde de remote control sunuyor.
    O yüzden aklıma 3 serisi geldi. Yeni kasada elbette plug in hybrid olacak ama 1.5 ile gelir mi acaba
    En güzeli evoque daki aslında direk motoru çalıştırıp klimayı devreye sokuyor hatta telefondan istediğin dereceyide ayarlıyorsun
    Benim isteğimi bmw'deki gibi sadece havalandırma karşılamaz malesef
    Evde hazırlanıp takım elbiseyle bir yere gideceğim zaman yedek anahtarla aracı çalıştırıp kitliyorum esnaf arkadaşlara emanet edip 10dk sonra iniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xXxSSxXx

quote:

Ben 2002'mi 2003'müydü ilk tanıştığımda yıllarca kullandık 2006-2007'lere kadar o zamanlar bozulmaya başlamıştı zaten ama bu kadar otomobil bölümünün bile konu dışı gibi olduğunu hayal etmemiştim. Yeni hesap açtığıma bile pişman oldum.

quote:

Uzaktan havalandırmayı açıyor bmw ama sadece havalandırma olarak açıyor, öyle araç çalışıp klimayı açılmıyor.görüntüsü de bu şekilde.

Bmw'nin çalıştığını arkadaş söylemişti. Zaten opsiyon listelerinde de remote control sunuyor.
    O yüzden aklıma 3 serisi geldi. Yeni kasada elbette plug in hybrid olacak ama 1.5 ile gelir mi acaba
    En güzeli evoque daki aslında direk motoru çalıştırıp klimayı devreye sokuyor hatta telefondan istediğin dereceyide ayarlıyorsun
    Benim isteğimi bmw'deki gibi sadece havalandırma karşılamaz malesef
    Evde hazırlanıp takım elbiseyle bir yere gideceğim zaman yedek anahtarla aracı çalıştırıp kitliyorum esnaf arkadaşlara emanet edip 10dk sonra iniyorum

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus

• ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Bu özellik 40.yılla mı geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Fiat Linea 1.3 Multijet Active Plus

Alıntıları Göster
    Ne gerek var. Araç zaten premium ise hemen soğutur en son ayarda. Aynalı film taktırırsın araca güneş altında da aşırı ısınmaz park halindeyken. Gerçi siteye taşınacağım demişsin ona da gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Ne gerek var. Araç zaten premium ise hemen soğutur en son ayarda. Aynalı film taktırırsın araca güneş altında da aşırı ısınmaz park halindeyken. Gerçi siteye taşınacağım demişsin ona da gerek kalmaz.

adam size gerek var mı yok mu diye sormuyor...

cevabı biliyorsan yaz.

bilmiyorsan saçma fikirlerini kendine sakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

adam size gerek var mı yok mu diye sormuyor...

cevabı biliyorsan yaz.

bilmiyorsan saçma fikirlerini kendine sakla

Alıntıları Göster
    cep telefonundan klima çalıştırmaya benzer bir sistem var. Ancak ısıtmaya yarıyor, zamanlı webasto ısıtma. Soğutma fonksiyonu var mı araştırmak gerek

• Merhabalar. Şu video yardımcı olacaktır. Fikir hakkında turkiye fiyatı ne kadardır? Opsiyon olarak var mıdır? Ozel getirebilirler mi? Bunlar hakkımda bilgim yok. Ama aracın ne özelliği varsa hepsini kontrol edebiliyorsun. Ustelik fabrika çıkışlı bir özellik. Gecmis olsun. Umarım icine sinen kendine göre rahat ve isine yarayacak bir arac bulursun.

Saygılar.

http://youtu.be/gw0zRdlhI8M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 14 Ağustos 2016; 5:58:55 >
  • quote:

Ben bir bmw gordum otoparkta 20 dk motoru calisti dedim icinde kimse yok klima calistiriyormus sahibi geldi meraktan sorduk arkadasla adam dedi telefondan uygulamasi var gelmeden ayarliyorun dedi paranin gozu kor olsun emii

• quote:

Bu özellik 40.yılla mı geldi?

Connected drive ozelligi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.