Şimdi Ara

CEP TELEFONUNDAN EVİMİZİ İZLEMEK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimizi Cep telefonumuzdan nasıl izleriz?
    ADSL modemim ve Statik IP'm var.
    Evimizdeki PC'ye bağlı kameranın çektiği görüntüyü Window Media Encoder'i evdeki PC'de çalıştırıp encode ediyorum.
    İnternete bağlı uzak (iş yerimiz, vb.) taki PC'de Windows Media Player (ya da başka Player) çalıştırıp, link olarak mms:// 'i açarak izleyebiliyorum.

Nokia6600(Symbian işletim sistemli GSM telefon) ile GPRS üzerinden internete bağlı iken evdeki görüntüyü nasıl izlerim?

• Evet bu açıkçası benimde merak ettiğim bişey
  • webcam2000 programıyla ben evi izliyorum cepten. jpg olarak belirli zaman aralığında refresh yapıyor. bu programa bi port belirlemeniz yeterli. sonra dışardan cepten 85.45.x.x:99 yazarak bakabilirsiniz. ama cepte sayfayı kendiniz yenilemeniz lazım
  • Cellmaster arkadaşım, ilgine teşekkür ederim. WEBCAM2000 bir Symbian program mı? PC2ye ve GSM TELEFON'a aynı anda mı kuruluyor? Canlı izleme nasıl yapılabilir dersiniz? Yani cepte çalışan REAL PLAYER, mms://..... linkini URL açışı ile cebimize taşır mı acaba?...
  • programı pc'ye kurman yeterli. tel için yok. browserdan bakacaksın
    telefonda browserdanhttp://85.45.x.x.:99'u girmen yeterli olacaktır. real time'ı bilmeicem ancak telefonundan sayfayı refresh ederek resme bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.