Şimdi Ara

cepte olmazsa olmazlarınız?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eveeet çok özellikli cep telefonları revaçta. Cepte olmazsa olmazlarınız nelerdir? Önce ben söyleyeyim: foto.(N 73)

• Foto k790
    Tasarım kızaklı E900 Düz K790 Kapaklı N6131
    Video N70
    Ekran N6131
  • herşeyiyle n90 ileride n95 olucak
  • muzık w810i
    foto n73
    video n93
    karızma sekıl 8800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis.ertugrul -- 27 Ekim 2006; 23:34:41 >
  • Konuşma özelliğinden vazgeçmek çok zor.
    Şaka şaka. benim için en önemlisi GPRS malum banka işlemleri cepte çok kolay.
  • iyi bir internet tarayıcı,hız ve şekil...
  • Müzik--6233
    foto----K790
    video--6280,6233
    tasarım----yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmazsa olmazim symbian ve video tabiki n90
  • Windows Mobile..
  • Normal telefon özelliklerinin haricinde internet tarayıcı, mp3, radyo ve msn arıyorum.

Tasarım ve hız da çok önemli tabii. Kamera çok önemli değil. İyi kötü çeken bir şeyler olsa yeter.
  • Oncelikle herkese selamlar.Ben azeriyim.Ben bu forumu cok vakittir okuyorum yazilanlari takip ediyorum..Bu forumda n80'i begenmeyenler vardir acaba neden begenmiyorlar sormak lazim ?? Bence en iyi telefon n80..
  • Müzik--Kesinlikle N91
    foto----N73
    video--N93
    tasarım----8800
  • renk

forever siyah
  • bu foto ya k790 diyenler gercekten boylemi dusunıyorlar hani biraz objektif olsalar dogruyuı solicekler ama heralde kendilerini avutuyorlar yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • - Gece performansı, kapalı mekan fotoğrafları, sabit olmayan nesneleri çekme performansı ve renk doğruluk oranı gibi konularda SE K790i ön plandadır. Hem yerli hem de yabancı forumlarda inceledim.

- Macro çekim, gündüz performansı ve netlik gibi konularda da N73 oldukça başarılı performans sergiliyor.

K790i'de doğru ışık ve doğru ayarlarda çok başarılı fotoğraflar elde edebiliriz. K790i ile çekilen ilk fotoğraflara bakıp yorumda bulunmak yanlış olur.

Benim için;

- Fotoğraf
    - Müzik
    - Pil ömrü
    - Boyut
    - Hız

önemlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ekim 2006; 12:10:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

bu foto ya k790 diyenler gercekten boylemi dusunıyorlar hani biraz objektif olsalar dogruyuı solicekler ama heralde kendilerini avutuyorlar yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyide bu herkesin kendi fikri onlar n73 diyince mutlu mu olcanki bende k790i diyorum özellikle gece fotolarında anı yakalama fotolarında üstüne yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorce

quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

bu foto ya k790 diyenler gercekten boylemi dusunıyorlar hani biraz objektif olsalar dogruyuı solicekler ama heralde kendilerini avutuyorlar yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyide bu herkesin kendi fikri onlar n73 diyince mutlu mu olcanki bende k790i diyorum özellikle gece fotolarında anı yakalama fotolarında üstüne yok

sana +1532 kere katılıorum arkadasım

• Fotoğraf
    Ses kalitesi (hoparlör ve kulaklık)
    Tv-out
    Video kalitesi
    Wi-fi
    kısaca herşey olmalı ....

Bunu N95 sağlayacak ancak onunda çekeceği video, resim kalitesi ve bataryası (özellikle) hakkında ciddi soru işaretleri var çünkü 90 serilerinde hep eksikler oluyor
  • müzik çalar
    w-lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.