Şimdi Ara

cepteki neti kablolu(ethernet) li yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cep telefonunda kullandigim interneti ethernet kablolu olarak pc de kullanabilir miyim? Tesekkurler

• Telefon android'se wifi hotspot uygulamasını yükleyerek bilgisayara'da wireless adaptör alarak interneti bilgisayarda kullanabilirsin ama yanlışım yoksa kablolu olarak olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 23 Aralık 2011; 18:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedebedi

Selam,
    Cep telefonunda kullandigim interneti ethernet kablolu olarak pc de kullanabilir miyim? Tesekkurler

Alırsın, çok iyi alırsın. Sana açtığım konunun yazısını yapıştırdım. Oku...

Şimdi ikinci önemli konudan bahsedelim. Diyelim ki evinizde fazladan 3G'li ceptelefonunuz var, yine diyelim ki nokia marka. Şimdi işin tatlı tarafı bu bu söyleyeceklerimdir. Para vererek modem almanıza hiiiç gerek yok. Tek yapmanız gereken, ceptelefonuna hattı yerleştirmek, ardından telefonun orjinal olan usb kablosunu telefona bağlamak. Nokia'nın sitesinden telefonunuzun Nokia PC Suite programını indirmek ve kurmak. Son işlem olarak telefonunuzun ayarlar bölümüne gelerek, bağlantı seçeneğini seçerek ve gelenelde üstte olan şebeke seçeneğini açarak, şebeke modunu çift moddan çıkarıp UMTS'yi seçerek (UMTS 3G şebekesidir, en önemli nokta burasıdır) işlemi bitirmiş oluyor. Artık Nokina telefonunuzun programından bir kere internete bağlan seçeneğini tıkladığınızda, bilgisayarınızın bağlan seçeneğine otomatik olarak usb modem olarak kaydetmiş olursunuz ve yüksek hızda ki internetinize kavuşmuş, düşük hız derdinen kurtulmuş olursunuz. Artık bilgisayarınızı her açtığınızda program üzerinden değil, bağlan seşeneğinden usb modemi seçerek internete bağlanırsınız. Detaylı yardım almak isterseniz bana bilgilerimden ulaşmanız yeterli. Memnun olarak size yardım ederim. İnternetinizde keyifli dakikalar geçirmenizi diliyorum.

Ahmet ERGÜL.

• Bilgisi olan arkadaslar yok mudur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.