Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.283
Cevap
370
Favori
796.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Geçenlerde bankadan HGS aldım. Karttan 74 tl çekmişler. Bana bakiye gibi olacağını söylediler bunun ilk açılış için. Bugün osmangazi köprüsünden geçtim 156 tl kesilmiş. O 74 tl bu miktardan düşmemiş. İlerde mi düşecek acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Benim HGS Axess'e bağlı. 50 TL limit koymuştum. Geçişlerde bu bakiyeden kullanıyor. Eksilirse kredi kartından çekerek tamamlıyor. Sizinki de benzerdir sanırım. Osmangazi Köprüsü'nün ücreti bakiyeden fazla olduğu için direkt karttan çekmiş olabilir.

HGS hareketleri için Axess ayrıca ekstre gönderiyor. Size de gönderir bankanız. Oradan da takip edebilirsiniz bakiyeyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekstreyi bekleyeyim o zaman sağolun bilgi için.

• PC den ceptetebe girerken mobil uygulamaya onay bildirimi gonderiyor, bunu nasıl iptal edebiliriz eskisi gibi SMS şifresi ile girişi nasıl ayarliyacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 5 Temmuz 2020; 11:36:28 >
  • 150/15 Puan kullanımı 7-18 temmuz arası yazmışlar ama puanın nezaman yükleneceğini yazmamışlar.Paunlar 7 sinde mi yüklenecek? Puanı yüklenen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 6 Temmuz 2020; 0:14:39 >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    150 tl ye 15 diyorsanız banada yatmamış henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

PC den ceptetebe girerken mobil uygulamaya onay bildirimi gonderiyor, bunu nasıl iptal edebiliriz eskisi gibi SMS şifresi ile girişi nasıl ayarliyacaz
    Uygulamadan beni hatırla kısmını iptal ederek deneyebilirsiniz. Muhtemelen olacaktır

• Mayis ayi E ticaret kmp. 15 tl. bonus yuklenmis. ✔️

• bana da 45 gelmiş .

fastpay ile fatura ödedim geçerli olmuş.

biri n11 di 296 tl lik alışverişin 143 iptal olmuştu sayılmış .

bir tanede 162 tl lik hepsiburada vardı.
  • bende cepteteb banka kartı var. Tasarım olarak dikey tasarım tercih edilmesi dikkatimi çekti. Abimle babamın maaş bankası olduğu için ben de tebden açmak istedim. para gönderimi falan ücretsizmiş işime yarıyor. Şu an bildiğim güncel üç kampanyayı da paylaşayaım. Eset internet security 6 ay ücretsiz. Eset mobile security 6 ay ücretsiz. İki arkadaşınızı davet koduyla CEPTETEB'li yaparsanız 100 TL migros sanal market hediye çeki veriyor. Annemi yapıp bir arkadaşımı da ikna edip yaptırmayı düşünüyorum. Migros'u talan edebiliriz :D
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Eğer özel bir nedeni yoksa bence kalsın o şekilde. Güvenlik için daha yararlı bu. O an bankaya kayıtlı tel yanınızda olmayabilir ve mobil appe erişim olabilir size kolaylık sağlar
  • Abim 2017 de ziraat bankasından kredi kartı yüzünden yasal takibe düşmüştü. 2019'da borcunu ödedi.Birde 2016'da Turkcell'de yasal takibe düştü "cihaz almamıştı sadece fatura borcu vardı" onu bu sene ödedi. Ondan sonra İş Bankası'na gidip 804 TL limitli işte üniversiteli kart aldı. Birkaç ay düzenli ödedikten sonra Maximum kredi kartına başvurdu ve onaylandı. 1000 TL limitli verdiler. Sonradan düzenli ödemelerle birlikte limiti 7500 TL oldu. Birde ek kart onaylandı. Ek kartı ben aldım. O da yetmedi Ziraat Bankası'ndan "geçmişte kırımızı kalem yediği bankadan" 3.000 TL bireysel temel ihtiyaç destek kredisi kullandı. Ama TEB inat ediyor. Kredi kartı vermiyor. TEB maaş bankası birde. Sicil affı da var şu an. 31.12.2020 tarihine kadar geçerli. İnternetten başvurduğu teb kartı red yedi "1 tane" sonra şubeye gitti başvuru yaptı yine red yedi... Şaka gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolomen_596 -- 7 Temmuz 2020; 17:9:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: black_leon

Kampanya görüntüsü varsa onu mail olarak isteyebilirler ve bu durumda da sayfaları gerekir

Bende a101 sitesinden yaptim. Aradığımda ilginç şekilde sınırlı bazi marketlerde die detay görüyorum dediler
    İkinci talebime de olumsuz döndüler. Kampanya içeriğinde varmış. Sadece başlıkta yazıyor onuda sonradan eklemişler. İstersem Bankalar Birliği hakemliğine başvurabilirmişim.

• bugün 102 TL aidat yansıdı. Aradım mh yi adamlar direk iade edemeyiz diyorlar. Kapatmak istiyorum diyincede direk kapatıyorlar hiç eyvallahları yok.

• Maaş hesabım tebte. Aidat olmadan kredi kartı alma şansımız var mı tebte?
  • Arkadaşlar 10 gün önce Cepteteb'e başvurmuştum bugün kurye kartımı teslim etti hesabımı aktif hale getirdim ama akşam şöyle bir mesaj geldi.

Degerli musterimiz, banka karti talebiniz alinmistir, adiniza gonderilecek kartin e ticaret islemlerine acik olmasini istiyorsaniz ACIK bosluk 5857 yazip 2941'e ucretsiz olarak sms gonderebilirsiniz. bilgiwww.teb.com.tr Mersis: 08760043420 B002

Müşteri hizmetlerine sordum, o kartınızın aktif hale geldiğini gösterir endişelenmenize gerek yok dediler ama içim rahat etmedi. Daha önce başına gelen oldu mu?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    belki banka kartı da basılmıştır?
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Benim direk iade etmislerdi. Kapatmada 50 tl bonus teklif ettiler, "yok dedim" aninda karti imha ettiler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

belki banka kartı da basılmıştır?
    Zaten elime ulaşan Visa Debit logolu banka kartı hocam, başvurduğum hesap da banka hesabi kredi kartı vs değil. Ama ismim yazmıyor kartın üzerinde. bilgilendirme formunda hesabınızı bir an önce açmak için isminizin basılı olmadığı kart gönderdik isterseniz isminizin yazılı olduğu kart talep edebilirsiniz diyordu. Şimdiki kartta "kart hamili" yazıyor. Ama ben isimli kart talebinde bulunmadım.. Neden böyle oldu anlamadım.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    belki otomatik isimli kart başvurusu alınmıştır hocam.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.