Bildirim
CEPTETEB [ANA KONU] (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
500/ 50 ise kampanya, teb fatura ödemesi ve p yi sayıyor mu e- ticaret kampanyasında forumdaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanyaya son şekli veriliyor çünkü yayından kaldırılmış.
Forumu okudular demek ki öğleden beri yayındaydı, aferin fark etmişler.
Kartımı yeniledim. Temassız özelliği eklenmiş karta. Fakat. Temassıza açık mı limit ne kadar Nfcli telefonda nfcyi açarak ceptetebi seçtim ama uygulamadan bir ayarını görmedim. Mobil ödeme var mıdır uygulamaya girmeden telefon ile nfc ile ödeme?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
temassız özellikli kartla ödeme yapacaksan, nfc çipine niye ihtiyacın oldu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart yanımda olmasa bile telefonumla cepteteb aracılığıyla temassız alışveriş yapabilir miyim merak ettim
Evet yapabilirsin.ben kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: KSB
Kart yanımda olmasa bile telefonumla cepteteb aracılığıyla temassız alışveriş yapabilir miyim merak ettim
Teşekkürler.
Mobilde kredi kartına tıkladıktan sonra sağ üste ayarlar bulunmakta. Ayarlara tıkladığınızda mobil ödeme tanımladan kaç lira limit koyarsanız ona kadar ödeyebilirsiniz. 250tlye kadar şifresiz işlem yapılır.quote:
Orijinalden alıntı: KSB
Kartımı yeniledim. Temassız özelliği eklenmiş karta. Fakat. Temassıza açık mı limit ne kadar Nfcli telefonda nfcyi açarak ceptetebi seçtim ama uygulamadan bir ayarını görmedim. Mobil ödeme var mıdır uygulamaya girmeden telefon ile nfc ile ödeme?
Şöyle. Cepteteb kredi kartım yok.
Cepteteb normal debit kartından bahsediyorum.
Cepteteb kartına uygulamadan dediğin şekilde mobil ödeme ayarı yok.
Sadece kredi kartına özgü olmalı bu dediğim
Cepteteb banka kartına yapmamışlar...
enparayı kapatık tebe bağlandık derken şimdide teb saçmalamaya başladı. az önce baktım altın alış satış arasında 9 tl makas var.enparaya bakıyorum 4 tl. marifetli hesap günlük %7 de faiz verirken enpara ayın enparalıysan 8,25'e kadar çıkardı. ayıp resmen yaptıkları -
TEB Bonus'tan Okul Alışverişinize 60 TL Bonus
TEB Kredi Kartlarınızla 30 Eylül’e kadar market, giyim, eğitim ve kırtasiye alışverişlerinizde 125TL ve üzeri her ikinci harcamaya 20 TL, toplam 60 TL Bonus kazanma fırsatını kaçırmayın.
Nasıl Katılırım?
Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 4616’ya SMS gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması’nda yer alan Kampanyalar menüsünden katılabilirsiniz.
Bonus yükleme ve geri alım tarihleri:
Kazanılan bonus 3-13 Ekim tarihleri arasında kullanılabilir. 13 Ekim’den sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
Kampanyanın diğer detayları:
Kampanya 26 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında geçerlidir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 60 TL bonus kazanabilir.
Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Market sektöründe yapılan harcamalarda sadece tek ödemeli işlemler kampanyaya dahildir.
Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler dahildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar mı dahildir.
Kampanya katılım SMS'lerinin Banka sisteminde bulunan cep telefonu numaralarından gönderilmesi gerekmektedir.
Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının Banka sistemine ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır.
Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
Sade Kartlar, banka kartları ve Ticari kartlar dışındaki tüm kartlar kampanyaya dahildir.
Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/egitime-destek-kampanyasi/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tek avantajı POS zorunluluğu olmaması :)))
Teb kredi karti 1 temmuz 15 agustos 125 *4 opet kampanyasini tamamladim
3 eylulde 40 tl indirim yansiyacak diyordu hala birsey yok
Bu kampanyayi kullanan var mi?
Bana da indirim gelmedi.
Neredeyse iki haftadır ios cihazımda kampanyalar bölümüne tıkladığımda hata veriyor gereken her şeyi yaptım fakat düzelmedi -
Otomatik talimat verdik otomatik ödenşyor arkadaş. Birini elimle ödedim diğeri bekliypr onu da elle ödicem. Sonraki elektrik faturası gelince otomatik ödemicekse talimatı kaldıcam.
İlk 2500 e faiz vermediklerini de unutmayın. Oran iyice yerlere iniyor.quote:
Orijinalden alıntı: istanbul615
enparayı kapatık tebe bağlandık derken şimdide teb saçmalamaya başladı. az önce baktım altın alış satış arasında 9 tl makas var.enparaya bakıyorum 4 tl. marifetli hesap günlük %7 de faiz verirken enpara ayın enparalıysan 8,25'e kadar çıkardı. ayıp resmen yaptıkları
Kredi kartimi kapattim uygulama uzerinden ancak kapanmis gibi durmuyr. Ek kart basvur mevcut. Acaba aramam gerekir TEBi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 5 Eylül 2020; 15:0:34 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X