Ekstre'den kopyaladım hoca, yorumu sana bırakıyorum: NETFLIX.COM Amsterdam NL TL.29,99 GOOGLE *ROBLOX g.co/helppay GB TL.33,99 Pandemi başından beri aliexpress'den ürün sipariş etmiyorum, ettiğim zamanlar ödemeyi TL yapardım ve TL yansırdı. Bazen kur farkından karlı çıkardım, bazen zararlı, ekonomi işte |
CEPTETEB [ANA KONU] (39. sayfa)
-
-
Bu bankayı anlamak mümkün değil ÜniversiTEB kredi kartına başvurdum anında red yedim. 2k kadar KYK alıyorum halı hazırda başka bankalardan kredi kartı aldım geçen ay anında onay verdiler, kk veren bankalarda param var ailem mevduata atmıştı lazım olur diye. Hesaba para atmadım diye olabilir mi acaba. Para atmak mesele değil de birde MH umursamaz bir şekilde konuşması beni iyice soğuttu kk verse almam dahada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 8 Ekim 2020; 12:51:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teb’in garip kredi politikaları var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teb iyidir hoca sen bir şans daha ver bence. Belki toplam limitin dolmuştur, diğer kartların yüzünden ondan vermemiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TEB red verdikten sonra ertesi gün hem Axess (Klasik hatta) hem Maximum çıkardım demekki sorun limitler vs değil. MH bide Findeks puanıniz düşük nasıl alacaksınız ki demişti. Level atlamış kendisi sanırım bankacılıkta ÜniversiTEB kartına başvuran öğrencide Findeks ne arar : ) Neyse TEB herkes kendi yoluna ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 10 Ekim 2020; 23:0:15 >
Bana da yatmamıştı. Herhalde aldığım yerin sektörü yanlış diye ümidi kesmiştim. Sizi görünce bildirim yaptım. Bugün yüklendiğine dair mesaj geldi puanın. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 10 Ekim 2020; 23:12:1 > -
TEB Kredi Kartları’nızla 1 – 20 Ekim 2020 tarihleri arasında market ve giyim sektörlerinde tek seferde yapacağınız 125 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 15 TL, toplam 45 TL bonus!
Nasıl katılırım?
Kampanyaya katılım için; harcamadan önce KAZAN yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Nasıl kazanırım?
Market ve giyim sektörlerinde tek seferde yapacağınız her ikinci harcamaya 15 TL Bonus, toplamda 45 TL Bonus kazanacaksınız. Kampanya koşullarını gerçekleştirdiğiniz durumda bonuslarınız 23 Ekim’de yüklenecek olup, kullanılmayan bonuslar 3 Kasım tarihinde geri alınacaktır.
Kampanyaya ait diğer bilgiler:
Kampanya 1-20 Ekim 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Kampanya müşteri bazındadır.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir
Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
Kampanya için gönderilen kısa mesajlar Banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Sade kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
Ek kartlar kampanyadan ayrıca faydalanamaz, ek kartların yaptıkları harcamalar asıl kartın harcamasına sayılacaktır.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/market-giyim-alisverislerinize-bonus/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1. Aşama: 100/10, 125/10 oldu.
2. Aşama: 125/10, ikinci 125/20 oldu.
3. Aşama: İkinci 125/20, 125/15 oldu.
Bakalım daha ne göreceğiz!
Sektörler de market / giyim miydi?:)
Evet, ilk dönemlerinde yaptılar. Tek hatırlayan ben olamam. :) Asıl önemli nokta sektör değil, harcama hedeflerinin artması, kazanımların azalması.
Elektrik su gaz ödemeleri ne zaman yatıyor
arkadaslar cepteteb bonus a101 de geciyor mu
Geçiyor az önce kullandım TEB bonus. Ama bazı kasiyerler bilmiyor yok diyor. Belki de gerçekten o şubede yoktur .
quote:
Orijinalden alıntı: murat007m
Geçiyor az önce kullandım TEB bonus. Ama bazı kasiyerler bilmiyor yok diyor. Belki de gerçekten o şubede yoktur .Bütün şubelerde mevcut.ısrar edip denemesini sağlayın.kasiyerler bilgisiz malesef
quote:
Orijinalden alıntı: mrmuhendis
TEB Kredi Kartları’nızla 1 – 20 Ekim 2020 tarihleri arasında market ve giyim sektörlerinde tek seferde yapacağınız 125 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 15 TL, toplam 45 TL bonus!
Nasıl katılırım?
Kampanyaya katılım için; harcamadan önce KAZAN yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Nasıl kazanırım?
Market ve giyim sektörlerinde tek seferde yapacağınız her ikinci harcamaya 15 TL Bonus, toplamda 45 TL Bonus kazanacaksınız. Kampanya koşullarını gerçekleştirdiğiniz durumda bonuslarınız 23 Ekim’de yüklenecek olup, kullanılmayan bonuslar 3 Kasım tarihinde geri alınacaktır.
Kampanyaya ait diğer bilgiler:
Kampanya 1-20 Ekim 2020 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemler dahildir.
Kampanya müşteri bazındadır.
Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir
Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
Market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Turkcell için 0,85 TL, diğer operatörler için 0,65 TL'dir.
Kampanya için gönderilen kısa mesajlar Banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.
Sade kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
Ek kartlar kampanyadan ayrıca faydalanamaz, ek kartların yaptıkları harcamalar asıl kartın harcamasına sayılacaktır.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/market-giyim-alisverislerinize-bonus/Giyim kampanyası yapıpta sayacı işleyen var mı? Trendyolu saymıyor bu kampanyaya çok ilginç, 2 işlem yaptım trendyoldan, sayaç işlemedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Provizyondan çıktı mı? Ona rağmen ilerleme yoksa MH kayıt bırakın.
quote:
Orijinalden alıntı: mrmuhendisProvizyondan çıktı mı? Ona rağmen ilerleme yoksa MH kayıt bırakın.
çıksa da ilerlemiyor.. teb sayaç da mundar oldu
-
Bir önceki dönem kampanyalarda benim sayaçlar doğru ilerlemişti, bunda henüz denemedim.
Sayaç sorunlu, gerçi önceleri de işlem sayısı falan yanlış girilirdi,6 işlem gereken kampanyaya 7 li sayaç falan. Geçen ay market kampanyasına sayılan işyeri sayaca işlemedi bu ay. Tahminimce puanlar yatar
Muhtemelen sayaç bozuk bu ay. İşlemlere devam o zaman.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X