Bende 2 kere market alışverişi yaptım provizyondan çıkmasına rağmen sayaca işlemedi sıkıntı var sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
Petrol ofisi kampanya sayaci da islemiyor. Daha dogrusu ortada sayac yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benimde aynı durumda. 2 işlem provizyondan çıktı, sayaç ilerlemiyor.
-
Sayaç düzelmiş görünüyor
Petrol ofisi kampanyasinda ilk günlerde katilim yapip 2 alisveris yapmistim simdi uygulamaya girince hemen katil butonu aktif gorunuyor. Yaptigim 2 alisveris yalan mi oldu acaba 🤔
Trendyol cuzdana kredi karti ile yukleniyormu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık Benim gözümde bittiler. Daha önce pek çok kez vadeli altın hesabı açmıştım internet bankacılığından, ama artık şubeye gitmem gerekliymiş şaka gibi. Müşteri temsilcisine diyorum ben şubesiz bankacılık müşterisiyim hayatımda hiç şubenize gitmedim daha 4 ay önce yüzde 1 faizle altın hesabı açtım. Dediki bana "susup beni dinlerseniz açıklayacam! Mevzuat değişti artık böyle"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bununla ilgili şikayet kaydı açtırın gereken yaptırım uygulanır, bu bankada bu tarz temsilci çok malesef, banada defalarca böylesi denk geldi, tersleyerek konuştu, gereken yaptırımıda uyguladı banka ama tabi ben 27.000 limitli kartı , altın hesabını, vadeli hesabı kapattırdım,
aman ne uğraşacam parasıyla değil mi vadelerin günü dolsun enparaya taşicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendime yakıştıramazdım yanına kâr kalsaydı
Arkadaşlar bugün web şubeye girdim. Kullanım sözüne bonus yüklüyorlar. Bilginiz olsun. Ben 12 ay boyunca 1000 lira kullanım sözü vererek 114 lira bonus aldım.
114 Tl. Bonus nasıl aldınız,yazdığına göre 1000 Tl. harcamaya 50 Tl.veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 20 Ekim 2020; 13:49:34 > -
-
Ben bunu görmemiştim,bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum.Yıllık Kart aidatını (114 Tl.) peşin yatıralım yazıyor,ben zaten kart aidatı ödemiyorum sonradan kart aidatı istemezler inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 20 Ekim 2020; 14:4:30 > -
114 tl bonus en düşük tutardı bu arada. 1500-2500 harcama sözüne 250-350 tl bonus vardı yanlış hatırlamıyorsam. Web şubeye girince çıkmıştı. Şuan girdim daha önce kampanyadan yararlandığım için sayfa açılmıyor.
-
Ayrıca internet alışverişlerinde 75 tl bonus kampanyası 10 günlük süreyle tekrar aktif oldu şuan mobilde.
https://www.cepteteb.com.tr/internet-alisverislerine-bonus
Kampanya detayları yukarıdaki gibiydi. 20/10/2020-30/10/2020 olarak başladı şuan.
-
garanti bonusta 2*125 market giyim 20 toplamda 40 bonus kampanyası başladı, teb de dahil olacaktır, takipte kalalım.
-
Tebbonus kredikartini yeni alicam. Aidat nezaman yansir. Nasil geri aliriz prosudurler nelerdir acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X