< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (42. sayfa)
-
-
kendi soruma kendim cevap vereyim. evet benim hesabıma hoşgeldin faizi tanımlamışlar. faizleri düşük tuttukları için aylardır 0 tl de duruyordu hesabım. bu yüzden hoşgeldin faizi tanımlamaya karar vermişler. biraz daha faiz arttırımı olursa belki dolar bozar hoşgeldin faizini kullanırım
-
Sayaçlarda iyileştirme yapılmış, dün yaptığım alışverişler sayaca işlemiş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cepteteb sayaç nerde gözüküyor acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar, maaş hesabım Teb'de olduğu için bir adet Cepteteb kredi kartı aldım. Hoş geldin kampanyası ve harcama sözü ile 250₺ bonus puan aldım toplamda.
Sorun şu ki puanları hiçbir şekilde kullanamıyorum. Farklı günlerde farklı marketlerde denedim ancak 'Puan Bilgisi Görüntülenemiyoe' tarzı hatalar alıyorum. N11'de de mesela puan ile öde sekmesi çıkmıyor. Bankaya bildirdim ancak dönüşleri muhtemelen zaman alacak. Bunun bir çözümü var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhabalar , eşime geçtiğimiz ay 1000 tl harca Kitapyurdu ndan 100 tl çek kazan kampanyası gelmişti.1000 tl harcadık kuponun 6 sında sms olarak gelmesi gerekti ancak gelmedi.Var mı aynı kampanya gelen?Bu teb gerçekten kampanyaları sıkıntılı , otomatik ödeme de ayın sonunda gelecekti iadesi şimdi 1 ay ötelemeli yapmışlar.
bende de aynı durum var.
günaydınlar , teşekkürler.Bu teb e hakikat güvenilmiyor.Ben sonradan alt limit koyarlar oyunu bozarlar yine dedim ama çeki hiç vermediler😂
Eşime de okadar kitap seçtirdim sepete .İnş verirler.
Altungoldda kullanabilirsiniz
-
Sorunu tam olarak anlatamadım muhtemelen çünkü kartımın puanı orada da görünmüyor. N11'de mesela sanal kartta puan sorgula kutucuğu geliyor ana kartta bu kutucuk gelmiyor.
Yani sanki sistemler kartımı kredi kartı gibi görmüyor ama anlayamadım tam değişik bir sorun ilk kez yaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Ketmut -- 9 Kasım 2020; 9:51:46 >
siz kitapyurdu ile ilgili mail attınız mı ?
-
Kitapyurdu ile ilgili bugün mesaj geldi bana.
Hocam kampanya SMS'i bana da gelmişti. Kod gelmedi diye bugün kayıt açmıştım, o ara kod sms'i geldi.
hehe aynı bize de öyle oldu.Mail attım 30 dk sonra eşim kod geldi dedi😀
Ilk kart alımına 100harca 50 tl bonus veriyordu teb bonus. Islemi yaptim puan yatmadi kayit actim puaniniz yatti dedi ama yatmamis napcaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 10 Kasım 2020; 16:17:29 > -
Hocam bende de aynı sorun oldu, kullanamadım. Oturup liste yaptım, tam ödemeye geldim, dediğiniz hatayı aldım. Kodların kitapyurdu tarafında aktif edilmeme durumu olabilir mi? Yoksa bunun için de kayıt mı açacağız şimdi?
yaw hiç sormayın hocam eşimin de uzun süredir istediği kitaptlar vardı çek elimizde patladı.Bu teb çok garip banka .
-
Fatura talimatına 15TL kampanyasının Ekim ayı hediyesi yatırılan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
Fatura talimatına 15TL kampanyasının Ekim ayı hediyesi yatırılan var mı?Şöyle bir mesaj geldi bana:
bizimle iletisim kurdugunuz icin Turk Ekonomi Bankasi olarak tesekkur ederiz.Bankamiza iletmis oldugunuz bildiriminize istinaden fatura talimati kampanyasi icin en kisa surede indirim yansitilacaktir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X