Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.297
Cevap
371
Favori
797.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 14 Kasım 2020; 13:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı aldım e ticaret kampanyalarından yararlanmak için T işliyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler bende dün alışveriş yaptım. alışveriş gözüküyor. ancak 11.11.2020 tarinde yapmışım gibi gözükmekte. bugünde alışveriş yapacaktım. farklı gün olması olması gerekiyor işlemlerin. bugün yaptığım işlem 12.11.2020 tarihi olarak gözükür mü?

• atomcu kullanıcısına yanıt

9 kasımda yatmış.

CEPTETEB [ANA KONU]
  • Merhaba diğer konuyada yazdım ama bir de burada şansımı deneyeyim. E-ticaret alışverişine 75 TL ye varan bonus kampanyasında Amazon trendyol n11 vs fark etmiyor sanırım hepsi geçerli okuduğum kadarıyla peki burada kazanılan bonusla Carrefourdan Amazon kart alınabilir mi Garantiden kazandığımda öyle yapıyordum Ceptetebte hiç puan kullanmadım aynı mıdır?

• Cepteb giyim kampanyası için trendyol oluyormu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyen varmı? tesekkur ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

kodu kullanabildiniz mi acaba? Bizde geçersiz kod diyor?Var mı bir gelişme?

@vlimoncu

bugün denedim çek aktif olmuş , 20 tane kitap aldım bazıları 2.90 cep boyu , bazılarıda kampanya ile 4 liraya düştü.

• Dün ürün almak için fazla acele ettim galiba başına gelen var mıdır dün alışverişi yaptım bugün sayaç işledi şimdi bir alışveriş daha yapsam diğer aldığımı iade etsem son aldığımı kampanyaya dahil ederler mi?

• kitapyurdun dan nasıl bir kampanya var? ben sitesinde göremedim.

• replaa R kullanıcısına yanıt
    kişiye özel kampanya hocam.Ayda yılda çok sınırlı sayıda kişiye tanımlıyor hocam teb.Atıyorum 500 tl harca 50 tl ,1000 tl harca 100 tl gibisinden.Eşim kitap okumayı sevdiği için aldım.20 tane kitap için 0.87 kuruş ödedim 😂😀

teşekkürler @teb

• brak13 kullanıcısına yanıt
    Deneyen ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

kişiye özel kampanya hocam.Ayda yılda çok sınırlı sayıda kişiye tanımlıyor hocam teb.Atıyorum 500 tl harca 50 tl ,1000 tl harca 100 tl gibisinden.Eşim kitap okumayı sevdiği için aldım.20 tane kitap için 0.87 kuruş ödedim 😂😀

teşekkürler @teb

cevap için teşekkür ederim.Sağlıcakla okuyun inş.

Bir evin içinde kitap okunduğunu bilmek beni çok mutlu ediyor.

• replaa R kullanıcısına yanıt
    rica ederim 🥰

• ekim ayindaki cepteteb 75 tl uzeri restoran kampanyasina 15 tl bonus vardi puan yatan var mi? birde kisiye ozelmiydi kampanya acaba?

• meeb kullanıcısına yanıt

Kullandık hocam. Harika oldu. :)

• 🥰 2.90 a cep boy kitaplar vardı onlardan aldık kuyucaklı yusuf vs. güzel kitaplar vardı.İyi okumalar.

• Appstore iade kampanyasından yararlanan var mı?

15 gün önce appstore dan 30 TL cüzdana ekledim, 15 iade etmesi gerekiyordu son ekstrem 1000 TL üzeri. Koşullarda 5 gün içinde iade işlemi gerçekleştirilir diyor ama bu kadar süre geçti hala bir indirim göremedim güncel işlemlere bakıyorum.

Bilen biri varsa yönlendirir ise sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentheus

Bu mesaj silindi.

1006366. Buyur hocam

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.