Aynen daha bonus poslu restoranda denk gelmedim belki köfteci yusuf olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CEPTETEB [ANA KONU] (386. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
troy eticaret tekrar gelmiş. troy market giyim elektronikte gelmiş ama eylülde 500 tl olan limit ekimde 750 olmuştu. şimdide 1000e yükseltmişler
-
Herkese troy kart yolladılar ondandır.
-
Garanti Bonus'ta Amazon kampanyası var, detaylarında TEB'liler AMAZON yazsın SMS atsın diyor, TEB "sms hatalı" cevabı döndürüyor.
-
Aynen banada öyle sms geldi ya alışverişi yapicaz sonradan katilacaz yada bilemiyorum Altan Bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar bu teb'de bonuslarin silinmedigi bir kart var mi? Ona gore guncelleyecegim karti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar selam, TEB Yıldız Signature Visa Card çıkarttırdım.
Petrol ofisi kampanyasından faydalanmak için, bonus anlaşmalı petrol ofisinden alışveriş yaptım, ödemeyi de garanti pos'undan geçtiler fakat sayaç işlemedi.
böyle bir durumda ne yapmak lazım?
kartın acemisiyim sormak istedim benzer durum yaşayan varsa, şimdiden teşekkürler
-
48 saat icinde sayaç istiyor teb de ,islemezse kayıt acarsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kampanya şartlarındaki tarihlere bakarak ödül yüklenme tarihinde ödül yüklenmesi diye müşteri hizmetlerini arayarak şikayet iletin yardımcı olurlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar birleşiyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de aynı durum. Teb'i arayıp sordum fakat müşteri temsilcisi de epeyce araştırmasına karşın böyle bir kampanya bulamıyorum dedi ve çözümsüz kaldı.
Bu arada Garanti ve Amazon'u da aradım. Garanti de çözemedi. Amazon temsilcisi konuyu ilgili departmana ileteceğini ve bir problem tespit edilirse düzeltileceğini söyleyerek ileriki saatlerde tekrar kontrol etmemi söyledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canned -- 2 Kasım 2024; 16:43:3 > -
Genelde hepsiburadadan aytemiz benzin karti alarak kampanyayi doldurdum. Onuda sektor olarak muhtelif urunler satan pazaryeri olarak gecmis. Dolayisiyla baska kampanya ile birlesmedi. Belki market alisverisi boyle gecmiyordur
ilk defa teb'de gördüğüm bir durum var, ödül yüklemesi yapılmıyor sanırım, 15 kasım'da biten kampanya için 30 aralık'ta ekstre indirimi yapılacakmış.
-
Direk indirim yansimaz belirtilen tarihte en az odul yuklemesi kadar alisveriste yapmaniz lazim ekstre indirimi almak icin
Troy market kampanyasına harcama yaptıktan sonra katıldım.Bazı bankalar harcama yaptıktan sonra da katılı kabul ediyor. Bu duurmda TEB'in tutumu nasıldır? Tecrübe eden oldu mu?
-
Ayni durum bende de var. Amazon kampanyası görünmüyor, sms atınca da olmuyor.
İlk kez TEB kredi karti kullanmaya başladım, bu gibi hatalar çok sık olmuyordur umarım.
Katılıp öyle harcamak gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece başlayan erişim sorunu devam ediyor
Uygulama öyle, internet şube giriliyor. Para transferinde yavaşlık var gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X