Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.457
Cevap
378
Favori
813.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CEPTETEB uygulamasına giriş yapabilen var mı? Bende açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Girilmiyor şuan hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Hesaba para gönderince güvenlik amaçlı bloke olabilir belki diye şüphelenmiştim ama teknik bir hataya benziyordu. Doğrulamış oldunuz.  Umarım kısa sürede düzelir.

bende de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bonus kartı signature ile değiştirmek için ne yapmak lazım. Varlık şartı aranmıyor sanırım ama?

• zero fear kullanıcısına yanıt

Eskiden Yıldız olmak gerekiyordu ama artık şubenin önünden geçen herkese veriyorlar. Uygulamadaki kart başvuru ekranında Signature seçebilirsiniz.

• hosgeldin fazi teb 'de kac gun surmekte ? 48 mesaji gelmis de ..bir süre dusunulebilir aslinda (fon ..vb biraz rahatsiz etti ama ..)

• streamin S kullanıcısına yanıt

genelde 30 gün. ama 30 gün sonunda başka şartlar sunarak uzatabiliyorlar

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Şartları çok da zor değilmiş.

www.teb.com.tr
    Marifetli Hesap 30+30+30 Hoş Geldin Kampanyası
    https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-kampanyasi/

Normaldi gün içi transfer işlemi de yaptım

• Alıntı

metni:

Teb kredi kartına ilk başvuruda marifetli hesap açılması isteniyor.1000/1000 iade var.Marifetli hesabı kullanma şartı var mı?

Alıntı

metni:
    @kilecerme adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:Bu ilk başvurudan kasıt daha önce cepteteb kartımız varsa ve iptal ettiysek yararlanamaz mıyız? bu mudur? yoksa bu tarihler arasında bir başvuru yaparsak mı?

@Moldova_lover @kilecerme

Buna ilk kez değil de ikinci kez TEB kredi karta başvurup 1000/1000 kişiye özel yatan oldu mu? Bu ay da bildirim SMS düşmüş, otomatik yatirmazlar herhalde kayıt açıp uğraşmak gerekir.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli1000tl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 16 Şubat 2025; 18:1:20 >

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Benim 10 yıl önce aynı yıl iptal ettirdiğim kredi kartım vardı. 2024te yeniden hesap açtım, ilk defa marifetli hesap açıp aynı gün kredi kartına başvurdum sonra da kampanya sonuna kadar harcama yaptım, puan yükleme tarihinde yüklenmeyince kayıt açtım 1 gün sonra yatırdılar. Sanırım otomatik yatmama sebebi 1-2 gün beklemeden direkt kredi kartı açmam. Ek bilgi marifetli hesaba hiç para yatırmadım (şartlarda yazmadığı için).

Telefonla ilk görüşmemde size sms gelmemiş vesaire dediler telefonu kapattım, şartları tekrar inceledim böyle bir şart yoktu. Hemen bir daha aradım "bütün şartları sağlıyorum" dedim 30 dakika kadar şartları inceleyip bahane bulmaya çalıştı (gibi geldi) müşteri temsilcisi, en son " mevcutta kredi kartı olmayan" şartını "mevcutta açık-kapalı kredi kartı olmayan" diye yorumlayıp kayıt açamayacağını, Teb Önce'den kayıt açabileceğini söyledi. Ben de kampanya görseliyle birlikte mevcut kelimesinin anlamını da ekleyerek formu doldurdum, 24 saat dolmadan puanı yüklediler. Bu puanın 90 gün vakti var ama bunlara güven olmaz, yüklendikten sonra 15 gün için harcamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cepteteb kişiye özel 250 TL Getir kodu tanımlamış bana. Siz de bakabilirsiniz.

Edit: 450 TL civarı bir sepete 250 TL indirim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 18 Şubat 2025; 6:42:23 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Kampanyalar sekmesinde mi gözüküyor? Bana tanımlanmamış.  

Evet kampanyalarda görünüyor. Sözde alt limitsiz 250 TL ama ne eklersen ekle absürt indirimler oluyor. 300 liralık sepet 50 TL olmalıyken 170 TL'ye düşüyor. Bu Getir'den de başka şey beklenmezdi...

• Kullanılmış kod verdi bana

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.