Teb dalga geçiyor, enflasyon diye harcama limitini yukarı çekiyorsun anladık, o zaman kampanya getirisini arttır oranı koru, kapatacağım, defolsunlar. |
CEPTETEB [ANA KONU] (387. sayfa)
-
-
Beyler hesap kartlarında değişiklik oldu mu? Hiç kullanmadığım karta para attım ama temassız hiç işlem yapamadım. -
Sorun devam ediyor. Troy eticaretle amazon kampanyasi birlesse guzel olurdu. Bonus flashtaki metin hala ayni. Garip yani gercekten
Guncelleme:amazonda hala troy gecmiyor. Ondan iki kampanyanin birlesmesi mumkun degilmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 5 Kasım 2024; 0:39:40 > -
Hesap kartında problem yok ancak 2 ay önce gelen troy kk posa takınca işlem yapıyor hatta bazen yapmıyor. Kart bozuk olabilirmi diye düşünüyorum. Daha da tuhafı HB kartı tanımıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 4 Kasım 2024; 23:58:57 > -
Hem markette hem ulasimda denedim islem yapmadi. Bir kere sifreli alisveris istiyor olabilir mi bilmiyorum ama. -
Marifetli hesaba tekrar hoş geldin faizi tanımlamalarının bir yolu var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: darksideofthemoonMarifetli hesaba tekrar hoş geldin faizi tanımlamalarının bir yolu var mı?
bu aralar bana hoşgeldin faizi tanımlıyorlar. hesabı boş ve hareketsiz bırakınca ay başında sms atıyorlar 30 gün boyunca hoşgeldin faizi tanımladık diye. ordan tekrar devam ediyorum. direk bir yolu varmı emin değilim.
-
İşbankası Troy bankamatik kartımı Amazon'da kullanabiliyorum mesela. Neden bu işin standardı yok? Yapıkredi Troy kredi kartını NFC'yr ekleyebildim ama diğer bankalarda olmuyor. Troy altyapısı yeni kurulmadı ki. Saçma işler.quote:
Orijinalden alıntı: istanbul615Sorun devam ediyor. Troy eticaretle amazon kampanyasi birlesse guzel olurdu. Bonus flashtaki metin hala ayni. Garip yani gercekten
Guncelleme:amazonda hala troy gecmiyor. Ondan iki kampanyanin birlesmesi mumkun degilmis
-
valla anlamadım bende. dün troy kampanyalarından yararlanayım bari dedim. geçersiz kart diye hata verdi. daha önce vakıfbank troy sanal kartlada olmamıştı.
-
Mobil uygulamaya giriş yapamıyorum
Şifre hatası veriyor... -
Troy kredi kartı e ticaret 1000/100 kampanyasini geçen ay saydı, bu ay sayaç islememis görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 7 Kasım 2024; 11:14:41 > -
1000 olmadı mı? -
Ekim ayındaki normal e-ticaret kampanyasından bonus bugün yatmış ancak troy e-ticaret kampanyasının bonusu yatmamış. İkisinin de günü bugündü. -
geçen ay yapı market kampanyasına katılmıştım 5000e 250tl bonus veriyordu.
çelik kapı fitmasından geçtik. sektör inşaat malzemeleri toptan satış yazıyor. saymadı kampanyaya
-
Pardon 1000/100 olan kampanya -
Evet e ticaret adi altında 500 visa olana yatmış şu durumda troy yatmamis gorunuyor,zaten bu ayki sayacta ya calismiyor yada saymiyor artik -
Troylar gecen ayda biraz gec yatmis. Su an bana sadece bana ozel tanimlanan 1500 e 100 akaryakit bonusu yatmis -
kartı iptal ederken açık kalma sözüne verdiği bonus 800 olmuş
-
bana teklif vermediler. teb bonus visa'yı kapattım gitti.
10 gün sonra da sade kartın açık kalma sözü bitiyor. indirim vs tanımlamazlarsa fatura indirim kampanyası bittikten sonra ona da elveda derim.
-
Teb de kartlar hemen mi kapanıyor ?
İçerisinde 400 TL bonus bulunan kartı kapattım açarlar mi ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 7 Kasım 2024; 14:2:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X