Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.853
Cevap
354
Favori
760.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.cepteteb.com.tr
    CEPTETEB MARİFETLİ HESAP | CEPTETEB
    https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-marifetli-hesap
    üşengeçlik edip şu sayfayı okumuyorlar, sonra .

• Geçen ayın troy e-ticaret bonusları yatan var mı? Normalde dün yatması lazımdı
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Troy sorunlu ,indirim ve bonus yatmadı halen

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

Troy sorunlu ,indirim ve bonus yatmadı halen

Şimdi yattı mesaj geldi
  • Arkadaşlar şu kurucu kart zamanında Cepteteb kredi kartı olanlar varsa dikkat etsin çünkü annemin geçen yenilendiği kartı daha skt dolmadan ve herhangi bir talebi de olmadan yine yenileniyor herhalde bu kurucu olayı bitirecekler yavaş yavaş
  • Kurucu olmayla alakası yok bence 3 ay önce aldığım kartı yenilemisler bugün sms geldi , ne yapmaya çalışıyorlar anlamak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldezenfektani

Kurucu olmayla alakası yok bence 3 ay önce aldığım kartı yenilemisler bugün sms geldi , ne yapmaya çalışıyorlar anlamak zor
    Annemin kartı kurucu üye olduğu zamandan aldığı karttı ondan dedim çünkü skt dolmamış yenileme talebi olmayan bir kartı kendi kafalarına göre yenilemelerinin sebebini bulamadım belli olmaz bunların sağı solu
  • Sabah sabah sms geldi dijital kartınız yenileniyor, talep etmediğim ve süresi bitmediği halde, ilginç bir durum.

• keremyan kullanıcısına yanıt

Banada öyle mesaj geldi. ACaba yenı gelen kart ne özelliği var ? dijital kart diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Annemin kartı kurucu üye olduğu zamandan aldığı karttı ondan dedim çünkü skt dolmamış yenileme talebi olmayan bir kartı kendi kafalarına göre yenilemelerinin sebebini bulamadım belli olmaz bunların sağı solu

Alıntıları Göster
    Mastercard logolu ise kartları tek bir şemaya çeviriyor olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Mastercard logolu ise kartları tek bir şemaya çeviriyor olabilirler.

Alıntıları Göster
    Hayır visa kart
  • Benim son kullanma tarihi şubat 2028 olan cepteteb dijital kartım var zaten yine aynı kart gelecekmiş. Kartta farklı bir özellik mi var acaba

Bana gelen sms

Degerli Musterimiz, …. ile biten CEPTETEB DIJITAL KREDI KARTI kredi kartiniz, bankamiz tarafindan CEPTETEB DIJITAL KREDI KARTI kart ile yenilenecektir.
  • Bana da bugün sms geldi dijital kart ile yenilenecek diye. Kurucu üye grubundandım. Şu an kullandığım kartımın skt'si de bitmedi.
  • Amazon kampanyası uygulamada görünüyor artık. Soranlar vardı.https://www.teb.com.tr/sizin-icin/amazon/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Hayır visa kart

Alıntıları Göster
    Ben aidat yansımasın diye bir süre önce Cepteteb Dijital kartı iptal etmiştim. Sonra yeniden çıkardım. Herkesin kartı değiştiğine göre vardır bir iş. Arayıp sormadan kimse bilemez herhalde.

bugün geldi

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

500 verdi. Biraz asabi birine denk geldim kabul ettim. E-Ticaret sitelerine bakiye olarak yüklenebiliyor mu bonuslar

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

Pazarama da var bahsettiğin işlem

ben de kurucu üyeyim. yenileyince dijital oldu 2 sene önce , aidat da alınmadı. şimdi tekrar yeniledim. sorun gözükmüyor.

• Geçen ay debit karta verilen %20 market/akaryakıt kampanyası ayın 7'sinde yatacaktı yatmamış.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.