Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.877
Cevap
354
Favori
762.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teb bonus karta başvurdum troy vermiş yanına visa almak istiyorum ama benzer kartınız var uyarısı veriyor. troyu iptal etmeden almanın yolu var mı?

• pisst0n kullanıcısına yanıt

malesef çağrı merkezini arayıp talebinizi iletin

• DarthWorm kullanıcısına yanıt

Onlar da çözüm bulamadı. limit yeterli olsa platinum vereceklerdi. neyse artık yurtdışı alışverişlerini farklı bankadan yaparım.

• pisst0n kullanıcısına yanıt
    Birini TEB Bonus, diğerini CEPTETEB Bonus olacak şekilde verebilirler.
  • Dechatlondan mont aldım. Fiziki mağazadan. Troy giyim kampanyasına sayılmadı. Sektör Sportif Giyim olarak geçiyor. Fişi sakladım. İtiraz edeceğim artık mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Dechatlondan mont aldım. Fiziki mağazadan. Troy giyim kampanyasına sayılmadı. Sektör Sportif Giyim olarak geçiyor. Fişi sakladım. İtiraz edeceğim artık mecburen.

Yok artık ya. Yok klasik giyim yok , yaz kış vs. Yerinizde olmak istemezdim çok sinirlenirdim zira

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

Bende iyzico kampanyası ile birleştireyim diye decatlon kullandım. Ne e-ticarete saydı ne de giyime.

Dönemiçi işlemde muhtelif giyim mağazaları yazıyor.

• 4 kez petrol ofisi benzini alan arkadaslar ekstre indirimi icin 5. Alisverisi yapmayi unutmasinlar

https://www.teb.com.tr/firmaniz-icin/po-indirim/
  • böyle bi kampanya vermiş yeni görüyorum. karta başvursam gelip harcama yapana kadar süre biter. diğer aylarda vermesini bekleyeyim..

CEPTETEB [ANA KONU]
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

sana özel gelmiş.

Bir daha geleceğinin garantisi yok ki.

Kart PTT ile çabuk gelir.

• Airalo indirim kodunu kullanmayacak olan varsa bana ozelden yollayabilir mi acaba?
  • 6 ay kart kapatmamaya karşılık 800 tl puan aldım.

uygulamadan girin alın bence.

• sade kartı olanlar da 1000/500 indirim alabilirler. mevcutta kart kapatmama sözünüz varsa tanımlanmaz. sade kart dışında normal bonus kartınız da varsa 800 bonus daha mantıklı tabi.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

MERHABA HOCAM, nerden nasıl yaptınız

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Anında geldi 800₺ bonus

• İlk aidatsız kart alanlardanım. Geçen seneden beri uygulamadan sanal kart çıkaramıyordum. Müşteri kısıtı diye hata veriyordu. Defalarca kayot açtırdım ama vir netice alamadım. İki hafta önce Cepteteb kartımda talimatı olan elektrik faturasının ödenmediği mesajı geldi. Cepteteb uygulamasına girdim baktım ki ne göreyim, kart mart hak getire. Sanal kart çıkaramıyordum zaten normal kartım da artık uygulamada görünmüyordu. Birkaç alışverişte hata vermişti kart, manyetiğinde filan anlık sıkıntı olmuştur diye düşünüp diğer kartımla ödemeyi yapıp geçiyordum, hiç üstüne düşmemiştim. Kartın üstünde de bir tane blgi yok, hepsi silindi gitti. Neyse kartı da uygulamada göremeyince müşteri hizmetlerini aradım. Telefon şubesi şifresini girin dediler ama her zaman girdiğim şfreyi hatalı diye kabul etmedi. Temsilciye diyorum hata veriyor, şifresiz işlem yapmayız yanıtı aldım. Şubeye bir uğrayın o zaman dediler. Şubeye gittim, baktılar. Ne hesabım kalmış ne kartım. Benim kapattırmak gibi bir talebim olmamıştı diyorum, oradaki çalışan ben de anlamadım nasıl olmuş diyor. Neyse dedim o zaman bankanızda benim herhangi bir şeyim kalmasın ne var ne yok hepsini kapatın dedim, zaten hiçbir şey görünmüyor dedi. Nasıl oldu anlamadım ama TEB ve Cepteteb maceram benim isteğim dışında son buldu. Son zamanlarda kampanyalarının cılızlaşması, çok ihtiyaç duyduğum bir anda limit arttırmamaları yüzünden çok kullanmıyordum ama bonus özelliği arada işe yarıyordu. Aidatı yoktu vs. Şimdi millet kartını kapatmasın diye 800 lira bonus veriyor, benim kartımı sessiz sedasız kendisi kapattı TEB. İlginç.

• MotunBinTuman kullanıcısına yanıt
    HSBC de son zamanlarda uzun zamandır işlem olmayan hesap sahibi müşterilere sms gonderdi herseyinizi kapatacaz diye. Yeni birşeyler icat etme peşine gidiyor niyeyse son zamanlarda bankalar tuhaftır.
  • MotunBinTuman kullanıcısına yanıt
    Elektrik faturasının akıbeti neymiş bilgi alabildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

HSBC de son zamanlarda uzun zamandır işlem olmayan hesap sahibi müşterilere sms gonderdi herseyinizi kapatacaz diye. Yeni birşeyler icat etme peşine gidiyor niyeyse son zamanlarda bankalar tuhaftır.
    Benim HSBC hesabım demek ki ondan kapandı kendiliğinden bir haber verilmeden şak diye kapandı bilgiler eksikmiş güya hâlbuki müşteri olduğum zamanki bilgiler ile aynı hesapta açtırmıyor şimdi uygulamasını sildim gitti
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.