|
CEPTETEB [ANA KONU] (394. sayfa)
-
-
Teşekkürler sade kartı denedim 1000/500 verdi -
uygulamadan kart ayarlarında kartı kapat.
orda soruyor neden limit yetersizliği diyin.
direk 6 ay açık tut 800 tl verelim diyor.
-
Faydalandı, teşekkür ederim. Geçerlilik süresi ne acaba bonusların? -
bilmiyorum malesef.
-
Gecen sene teb ten 1500tl kadar bonusu yatirmadi. Troy sade kart diye kapatmak için aradim acik kalma sozune biraz bonus vermisti. O zamanin 1500tl side iyi paraydi.
Suan aradim m.h. ni 1000tl harcamaya 1000tl indirim bende gecerli mi bu bonus degil indirim oldugu icin sorayım dedim dedim. Gecerli olur dedi ama yine de yazili teyid icin email istedim oradan da gecerli olduguna dair kanit alip islemi yapacagim.bin tl ye bin tl iyi para hemde bonus bile degil direk indirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 23 Kasım 2024; 3:10:53 >
-
Arkadaşlar cepteteb kredi kartımın süresi dolmuştu onun yerine dijital kart göndermişlerdi bi kaç aydır kullanima actirmamistim, kart için cazip kampanya mesajlari gelince kartı SMS ile kullanima açtım ancak mobil bankacılıkta kart görünmüyor.Karti teslim alınca kullanima açmak için belli bir süre sınırı mı oluyor?
-
İlk fiziki alışveriş sonrası ( kart pos cihazına takılarak ) kart uygulamada görünür hale gelir.
-
Aynı teklif sade kart
-
Merhaba arkadaşlar. Teb Dijital Troy kartla Amazon'da harcama yapmaya çalışıyorum geçersiz kart diyor. Harcama yapabilen oldu mu hiç? Kalıcı bir durum mu yoksa zaman zaman kabul ediyor zaman zaman etmiyor mu Amazon Cepteteb Troy kartları?
-
Sade kart dediğiniz banka kartı mı hocam? -
Hocam banka kartı için de geçerli mi bu teklif -
bildiğim kadarıyla hayır
-
Kredi kartı aidatsız
-
10 gün önce alışveriş yaptım. Sorun çıkmadı.
-
Arkadaşlar daha önce ömür boyu aidatsız kredi kartı almıştık TEB den. Sonra onun skt si dolunca dijital kart gönderdiler. Bu kartın yıllık ücreti var mı? Önceki aidatsız hakkımız devam ediyor mu? Kartı aktif kullanmıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X