|
CEPTETEB [ANA KONU] (392. sayfa)
-
-
bugün kartlar - tümünü gör bölümü bozuldu bende, çok geç yükleniyor kapattığım eski kartlar falan gözüküyor.(onlarca sanal kart var) herhangi bir karta tıklayınca da uygulama kendi kendini kapatıyor. (kartlar - tümünü gör demeden ilk gözüken karta tıklayınca sorun olmuyor, diğer kartları göremiyorum ama bu şekilde)
uygulama verilerini falan temizledim düzelmedi, internet şubesinde sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Kasım 2024; 16:13:48 > -
Sabah hem annemden hem de kendimden kart ödemesi yaptım bir sorun yoktu olduysa da büyük ihtimalle öğlen ve ya öğleden sonra olmuşturquote:
Orijinalden alıntı: b0Nibugün kartlar - tümünü gör bölümü bozuldu bende, çok geç yükleniyor kapattığım eski kartlar falan gözüküyor.(onlarca sanal kart var) herhangi bir karta tıklayınca da uygulama kendi kendini kapatıyor. (kartlar - tümünü gör demeden ilk gözüken karta tıklayınca sorun olmuyor, diğer kartları göremiyorum ama bu şekilde)
uygulama verilerini falan temizledim düzelmedi, internet şubesinde sorun yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: incebellicambardak
Otomatik ödemeye %20 indirim kampanyası Haziran 2025e uzatılmış. Yeni yolladıkları kredi kartına geçersek hiçbir işlem yapmadan indirimler devam eder mi? Kampanya şartlarında indirim yükleneceği gün kartın açık olması gerekmektedir vb yazıyorOtomatik ödeme kampanyasına katılan kimsenin kartı yenilenmedi demek ki
-
Cepteteb "dijital üyelik kamp %50 Bonus" adı altında 150 tl bonus kartınıza yüklenmiştir diye sms geldi ,uygulamada da görünüyor fakat karşılığında 0 tl görünüyor ve ortada 150 tl bonus yok ,nedir bu? ve böyle bir kampanya ya katılmadım dijital üyelik falan da yapmadım
-
-
Asıl kart ise faydalanırsınız. -
Dijital ibaresi geldi ya orası şüphelendirdi -
Aynen devam ediyor hocam, birşey yapmanıza gerek yok.Benim kartım 2 ay önce yenilendi, talimatlar aynı şekilde yeni karttan tahsil ediliyor ve indirim aybaşı yansıyor.
-
Sadekart Troy ise dahil değil ve cüzdan dahil değil -
quote:
Orijinalden alıntı: RapatorSanırım benim ağustos ayında yenilendi...Herkese gelen dijital karta dönüştürüyoruz mesajı geldi...Arkasından kartı yollamışlar...Ama daha kullanmadım, eski kartla devam ediyorum...Eski kartın süresine daha 6 ay var...Ama sanmıyorum ki üç kuruş için böyle bir hülleye gitmemişlerdir, yoksa gitmişlermidir?
Yeniden kart yenileme mesajı geldi...2025 te bitecek kart için yeni kart basıp 2023 te yolladılardı...şimdide 2028 de bitecek kartın yenisini yollamışlar...Bu cepteteb bi numaralar çeviriyor...
-
Bilmiyordum. Ben sanal kartı hiç oynamayayım o zaman. Benimki Troy'a bağlı Visa kart zira.
-
Troya bagli visa olmasininda dezavantaji troy kampanyalarina katilamamak. Artik kampanya sartlarinda troy sanal kart zorunlulugu var. Eticarette ana kart numarami kullanmak sakat geliyor bana. O yuzden mecbur sanal karti silip troy sanal kart olusturdum
-
Ondan da haberim yoktu sağ ol.
- TEB Troy Logolu Bonus kredi kartlarına ait Troy logolu sanal kartlar ve Troy logolu ek kartlar kampanyaya dahildir.
yazmışlar.
Ben fiziki kart kullandığım için hep dikkat etmemiştim. Neyse sanal kartı yenileyeceğiz mecbur o zaman.
-
Teşekkürler hocam
-
Banada dün 135.92₺ bonus yüklendi aynı şekilde. Bende nedir diye araştırdım. Çarşamba günü Troy kartım ile Amazondan 271.84₺ sipariş vermiştim. Sanırım onu dijital üyelik olarak algılamış yarısını bonus olarak verdi.
-
Iyiymis hocam o zaman ,bu arada sanal karta yuklenmis:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X