Şimdi Ara

CEPTETEB [ANA KONU] (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.849
Cevap
354
Favori
760.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kartları Troy'a çevirmek için mi yenilemişler?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Kartları Troy'a çevirmek için mi yenilemişler?

Troy yazmıyor visa idi şimdiki kart gelen mesajda Cepteteb dijital kredi kartı Cepteteb dijital kredi kartı ile yenilenecektir diye yazıyor
  • qulf Q kullanıcısına yanıt

değişim yok canları isterse onlar troy ile yeniler, çoğu kişiye öyle yaptılar. troy istiyorsan kendin başvurabilirsin. ilk yıl aidat yok zaten, geldiği gibi kapatmaya çalışırsan da 6 ay açık kalma sözüne 800 bonus verir.

• Troy kartın restoran kampanyası görünüyor, ama şu madde yazıyor. Restorantın bonus üye işyeri mi olması gerekiyor demek, yolsa atıyorum param moka benzeri pos olmasın mı demek.
    “Kampanya dahilindeki işlemlerin Bonus posu kullanılarak gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir.“
  • kemalkonya K kullanıcısına yanıt

Bonus pos olması şart. Başka pos cihazından ödemede puan yüklenmiyor

• cepteteb troy trendyolda taksit göstermiyordu. normal teb troy başvurusu yaptım (teb bonus platinum) ama bunun da kart numarası 6508 ile başladı ve yine taksit göstermedi.

nasıl yapacağız bu işi ya? saçma sapan iş.

şimdi bu başvurduğumu nasıl iptal ederim? boşuna göndermesinler kuryeyle

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Troy çalışmıyor diye biliyorum Trendyolda. Diğer bankalarında çıkmıyordu bir aralar. Oradan hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BM35

Benim son kullanma tarihi şubat 2028 olan cepteteb dijital kartım var zaten yine aynı kart gelecekmiş. Kartta farklı bir özellik mi var acaba

Bana gelen sms

Degerli Musterimiz, …. ile biten CEPTETEB DIJITAL KREDI KARTI kredi kartiniz, bankamiz tarafindan CEPTETEB DIJITAL KREDI KARTI kart ile yenilenecektir.
    Son kullanma tarihi 2026 ağustos ayı olan dijital master kartımı yenilemişler yine master kart olarak geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BM35 -- 12 Kasım 2024; 11:40:7 >
  • Visa kartla CarrefourSA da Bonus geliyordu. Troy karta Bonus gelmiyor
  • Bu 2 kampanya amazon hediye kartını sayıyormu? CEPTETEB [ANA KONU]
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Troy kartınız Amazon'da geçerse sayar.

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Troy'a sanal kart oluşturunca Visa veriyor. Öyle dene.

• İlk kredi kartı alanların aidatsız statüsü kalktı mı acaba kartlar dijital olunca?
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Artik troy karta bagli sanal kartida troy olusturuyor

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Amazon kampanyası 2 gün oldu sayaç ilerlemedi
  • Otomatik ödemeye %20 indirim kampanyası Haziran 2025e uzatılmış. Yeni yolladıkları kredi kartına geçersek hiçbir işlem yapmadan indirimler devam eder mi? Kampanya şartlarında indirim yükleneceği gün kartın açık olması gerekmektedir vb yazıyor
  • inexo kullanıcısına yanıt

Bu kurucu üyelerin kartı Troy'a dönüşünce aidatsız statüleri bitmiş olur mu olmaz mı konusu "Aynı insan yeni anayasa yapılırsa üçüncü kere seçilme hakkı taşır mı taşımaz mı?" konusuna aşırı paralel gidiyor CEPTETEB [ANA KONU] 

Şahsi fikrim mantıken bizlerin aidatsız statüsü devam etmeli şeklinde. Sonuçta kart ha visa olmuş ha master ha troy. Aidatsız statü verildi bizlere. Ama ülkenin çoğunluğu benimle aynı fikirde değil. O yüzden ne olur emin olamıyorum. Seçimlere doğru konu netleşecek bence.

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Alışverişi dün yapmıştım e ticaret ilerlemiş amazon ilerlememiş. Provizyondan çıkınca kayıt oluştururum ilerlemezse
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.