Şimdi Ara

[CEPTETEB] - E-ticarete 75 TLye varan Bonus! (%20) - 2020 Kasım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
19
Favori
16.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Site Aidat ve F ile 375 tamamladık ekran görüntüsü de var bakalım. 23 kasımı bekleyeceğiz
    [CEPTETEB] - E-ticarete 75 TLye varan Bonus! (%20) - 2020 Kasım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TEB durur durur iyi kampanyalar yapar,bende kurucu üyeyim zamanında 30 bin TL limitle çıkmıştı kartım bir aralar kartlardan para çekiyor diye dolandırıcılar,biran gaza geldik limiti 5 bin e düşürdük şimdide yukseltemiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi n11 den alışveriş yaptım ancak sayaç işlememiş daha..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Şimdi n11 den alışveriş yaptım ancak sayaç işlememiş daha..

2-3 gün sorna işşler

• economist52 kullanıcısına yanıt
    Genel mis gibi yazmazsak iyi olur Demek ki Sana özel vermiyorlar bende kurucu üyeyim Bana sürekli limitiniz arttıralım diye mesaj atıyor Ben ihtiyacım olduğu zaman yükseltiyorum

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    😎

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Banada 13.500 teklif ediyor 😀

• eskiden ben de kurucu üyeydim kartımı iptal ettirdim, tekrar başvuru yapsam sizce ücretli mi olur bu sefer

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojidozirikato

8000 Kredi Puanı diye bir not yok yalnız Türkiyede en yükseği 1900'dür benimde en son 1800'dü.

Kurucu Üyeyim bende. Maaş ve Çalışma durumu olabilir Kurumsal şirkette çalışıyorum.

Alıntıları Göster
    En son 2 sene evvel kredi çekmiştik, KKB puanına o zaman baktırmıştım.Sonrasında her puan sorgulaması yapmak kkb puanını düşürüyor gibi bir mit dolaşıyordu ortalıkta sanırım, bir daha baktırmamıştım.
    Demek ki ben rakamları yanlış hatırlıyorum.Büyük ihtimalle 1750- 1800 arasıda olabilir.
    E devletten ücretsiz baktırılıyormuş sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Genel mis gibi yazmazsak iyi olur Demek ki Sana özel vermiyorlar bende kurucu üyeyim Bana sürekli limitiniz arttıralım diye mesaj atıyor Ben ihtiyacım olduğu zaman yükseltiyorum
    Akbank ve garantideki kredi kartı limitleriniz nedir acaba.
    Bir çok bankada yüksek limitli kredi kartlarımızın olmasıda etkiliyor.
    Tüm bankalar ortak limit havuzunu kullaniyor ve bir kişinin alabileceği toplam limit sanırim maaşın 4 katı olabilirmiş.
    Bilgiler aşağıda:

Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir?
    Kredi kartı limiti belirlenirken yapılan hesaplamalar son düzenlemeler doğrultusunda şu şekildedir: Bireye verilecek kredi kartının limiti ilk yıl için gelirinin maksimum iki katı, ilk yıldan sonra ise gelirinin maksimum dört katı olacak şekilde hesaplanır. Gelirinizin her yıl arttığı hesaba katıldığında her yeni yılda kredi kartınızın limitinin de artacağı söylenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 3 Kasım 2020; 14:34:16 >

akban ve garanti kullanmıyorum diğer bankarlda limitim yüksek zaten

• quote:

akban ve garanti kullanmıyorum diğer bankarlda limitim yüksek zaten

Bir çok bankada yüksek limitli kredi kartlarımızın olmasıda etkiliyor.
    Tüm bankalar ortak limit havuzunu kullaniyor ve bir kişinin alabileceği toplam limit sanırim maaşın 4 katı olabilirmiş.
    Bilgiler aşağıda:

Kredi Kartı Limiti Nasıl Belirlenir?
    Kredi kartı limiti belirlenirken yapılan hesaplamalar son düzenlemeler doğrultusunda şu şekildedir: Bireye verilecek kredi kartının limiti ilk yıl için gelirinin maksimum iki katı, ilk yıldan sonra ise gelirinin maksimum dört katı olacak şekilde hesaplanır. Gelirinizin her yıl arttığı hesaba katıldığında her yeni yılda kredi kartınızın limitinin de artacağı söylenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 3 Kasım 2020; 14:36:24 >

• Helal sana TEB ilk defa bir işe yaradın sen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

eee yani bunları bildiğimiz şeyler alaksız paylaşım yapıyorsunuz size limit vermediler diye bütün kuruculara vermeyecek anlamına gelmez burada yüksek limit alan kurucularda var olayı kuruculara bağlayıp başka şey paylaşmanızda çok manidar

• quote:

eee yani bunları bildiğimiz şeyler alaksız paylaşım yapıyorsunuz size limit vermediler diye bütün kuruculara vermeyecek anlamına gelmez burada yüksek limit alan kurucularda var olayı kuruculara bağlayıp başka şey paylaşmanızda çok manidar

Bu karttan ayrı maalesef 5 kredi kartı daha var.Bu kartlar bana ayrılan limiti doldurmuş.Bu sebeple teb limitimi yukseltemiyor..limit açmalıymışım..

Niye huysuzluk yapiyon, faydalı bilgiler verdik.kardasın işte.

• Kurucu uyelerdenim limitim 35 bin tl

• quote:

Banada 13.500 teklif ediyor 😀

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt

şu kısaltmaları bi özelden atsanız nerelerde geçiyor :D

• ben de cepteTEBi inşaa edenlerdenim

TEB bonus da vardı ama o deniz kumu ve ince inşaat demir kullanıldığından o kredi karttı çöktü

fakat banka kurucu üye yönetmeliğine göre uygun cepTEB devam etmekte

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.