Şimdi Ara

CEPTETEB İHTİYAC KREDİSİ (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar digital bankacılıklardan ihtiyac kredisi kontrolü yaptım en uygun cepteteb te gördüm 1,10 dan kredi veriyor

diğer bankalar 1.20 den kredi veriyor kredi hakkında paylaşımları bu konudan yapabilirsiniz

http://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-ihtiyac-kredisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Haziran 2015; 9:06:42 >

• Eğer sağlık sigortası ve ek masraf vs yoksa enparadan da nuvodanda uygun. Hatta şuan için gördüğüm en uygunu.
  • Sigorta ucreti niye yuksek bu ladar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşsizlik sigortası eklemişler o yüzden sigorta yüksek, Sigortasız olsaydı güzel olurdu. 2-3.000 için nuvo daha karlı bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    sadece sigorta ücreti var başka masrafı yok enpara ve nuvoda masraf olmadıgı halde faizi artırmışlar mayısta 1.09 1.10 dan veriyorlardır şimid 1.20 den veriyorlar
  • Evet hocam dediğiniz gibi.

Enparada 15000 36 ay geri ödemede 19327,83 iken CEPTETEB de 181,36 sigorta masrafı olmasına rağmen 18942,20
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    aynen masraf yok kar çok derdine girmiş enpara nuvo bende temmuzda kredi çekicem enparayı düşünüyordum ama cepteteb daha uygun geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEPTETEB [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kredi alırken Yıllık Maliyet Oranına bakın diğer masraf cart curt v.s. ye hiç göz atmanıza bile gerek yok.

Yıllık maliyet oranı %15,85 bu orandan daha düşük piyasada kredi veren başka banka varsa göz atabilirsiniz...
  • 36 ay 15.000 tl çekersem 19.000 tl ye yakın ödeyeceğim.Bundan uygunu yok ama 4.000 tl faiz ödemek koyuyor insana.
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    diğer bankara bakmıyoruz sadece digital bankacılıkta kredi veren bankalara bakıyoruz onlarda 1.20 den kredi veriyor normal bankalara bakma bile onlarınki daha yüksek
  • Krediyi erken kapatma durumunda hesap nasıl yapılacak bilen var mı ?
  • hashus000 H kullanıcısına yanıt
    0850 222 09 29 arayıp cevabı öğrenebilirsin
  • aynı oradan 30.000 tl ye kadar verselermiş keşke. bu arada hem maaş hesabım tebde hem de cepteteb hesabım da var.
  • Buradan kredi alan var mı kaç dk. sürüyor.
  • ödeme planını direkt 1 ay sonraya atıyor değiştiremiyormuyuz bunu
    maaş günüyle uymuyor
    ve acaba ne kadar sürede hesaba geçiyor
  • EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Hocam Onaylandıktan sonra CEPTETEB İnternet Şube / Krediler ekranında kullandırım seçeneği geliyor oradan anında hesaba aktarabiliyorsun.

Ben de tekrar ihtiyaç kredisi kullanmayı düşünyrum. Az önce Hangikrediden baktım en uygun cepteteb görünüyor

CEPTETEB İHTİYAC KREDİSİ (ANA KONU)
  • cepteteb müşterisi oldum. krediye basvurur ve onaylanirsam, para direkt hesabima mi gececek yoksa gidip gorusmem mi lazim?

• 1.10 demissiniz ama basvururken 1.30 dan basvuru yapiyor ben anlamadim

• Sigorta bedeli ne oluyor arkadaşlar?
  • Sanirim hayat sigortasi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.