Bildirim
Banka kredisinde pazarlık söz konusu mu
LTB Rıgoma Erkek Sweatshirt, Gri, L : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK7JK6NT
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sor dövmezler seni korkma bu kadar -
Her bankanın fiyatı var. Sana söylüyorlar. pazarlık şansın yok. Görünen faizi düşük gösterip ilave masraflarla fiyatı şişiriyorlar. Saftirikler bu bankanın faiz oranı düşük diye atlıyorlar. -
Sordum. Faiz oranlarının merkezden belirlendiğini, yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. -
Faiz oranında pazarlık var beyler.
Araba kredisi çekerken bana 0.89 dediler.Bende başka bankanın 0.84 verdiğini salladım.Teşekkür ettim çıktım.5 dakika sonra aradılar:merkezle görüşmüşler ve 0.82 den verebileceklerini söylediler.
Her şeyde pazarlık var rahat olun :) hipermarketler hariç tabi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel müdürlük onayı ile daha düşük faizle verebiliyorlar.
Yani pazarlık şansınız az da olsa var.
Şubenin yetkisi bir yere kadardır. Daha düşük faiz için genel müdürlükten onay almaları gerekir.
Kredi alırken toplam maliyeti mutlaka öğrenin. Kesintiler, sigortalar, dosya masrafı vs..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 14 Aralık 2013; 16:54:36 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarlik var , bankanin devamli musterisi olursan elin daha da kuvvetlenir.
cevaplarınız için çok teşekkür ederim. -
şansini bi dene
banka kredi oranlarını belirlerken müşteri profiliniz banka için çok önemli. -
Arkadaşların da yazdığı gibi maksimum vade ve faiz oranı pazarlığa tabi değil.. -
bu siteye bak, hangi krediyi ne kadar kullandığına göre en iyi teklifi gösteriyor.
http://www.eniyikredi.com/
en ucuz banka dışında birisi ile çalışmak zorundaysan gider referans masraf tutarını söylersin, benim masrafı buna indirim dersin.
masraf tanımı : geri ödenen toplam tutar - ana para -
Var tabiki. Ornegin sube bana 0.84 dedi fakat 0.70 anlastik. Merkez en az 0.70 olur demis.
Profilin iyi ise pazarlık yapabilirsin ve oranları düşürebilirler. Ama dikkat et garip garip masraf yazmasınlar. Ayrıca kredinin toplam maliyetini göz önünde bulundurun. Bir de katılım bankaları pazarlığa daha da açıklar. -
Birkac bankaya git birbirine kirdir bankalari. Su banka su kadar veriyor sizde kac de. Ben aldigimda aracimi cogu banka 0.90 filandi dolandim tum bankalari en son garantiden 0.77 den aldim.
Faiz oranlari sizin kkb puaninizla alakali. Puani yuksek geliri iyi kisilere iyi faiz indirimi uygulaniyor.
çoğunda pazarlık var bankaları gezin en uygununu başka bankaya verin çoğunlukla az da olsa altını verirler ancak total hesabı iyi yapın masraflarla aynı hesaba gelebiliyor çünkü -
Babam eve kredi çekerken banka müdürünün insiyatifinde 0.02 puan faizi düşürmüş idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X