Şimdi Ara

CEPTETEB kitapyurdu.com da %50 indirim! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
22
Favori
34.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kampanya %50 yarisini veriyor fakat 25tl ye kadar 25tl alabilmek için 50tl alışveriş yapmak gerek 50tl den fazla alsanda maksimum kampanyanın verecegi fiyat 25tl dir. 50tl den az alirsan ise ornek 40tl lik urun alirsan da 20tl sini iade eder sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl lik hediye kartı almıştım kargoda kayboldu. 25 gün uğraştım iptal etmeyin hesaba yükleyin vs hiçbirşeyi dinlemediler ulaştıramıyoruz siparişinizi diye iptal ettiler.

Bu kadar rezil müşteri hizmetleri hiçbir firmada yok.

• Bende kartı yok, sadece cepteteb hesap var( internet bankacılığı) gene bu kampanyadan yararlanabiliyo muyum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Bende kartı yok, sadece cepteteb hesap var( internet bankacılığı) gene bu kampanyadan yararlanabiliyo muyum?

Kart olmadan alış veriş yapılamıyor

Havale kabul edilmez yani.

• SuSeL kullanıcısına yanıt
    Geri alırlarsa bile sadece 2.50TL'sini geri alırlar. Benzer şekilde benim de toplam 50TL'lik alışverişten 8.50TL iade yapmıştı Kitapyurdu, kitap bulunamadığı için. İade 5.10.2017 tarihinde yansıdı hesabıma, şu an itibariyle Cebteteb herhangi bir geri alma yapmamış.

• Platin uyeligi olan varmi Veya tebkart icin yardimci olcak? 4 kitap alicamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 17 Kasım 2017; 18:42:22 >
  • woozer kullanıcısına yanıt
    Olur
    Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Platin uyeligi olan varmi Veya tebkart icin yardimci olcak? 4 kitap alicamda

Platin üyeliğim var hocam.
    Yardımcı olabilirim.
  • 50 tl üzeri 15 tl indirim yapacak olan varsa işlem yapabiliriz
  • Bu ay kullanmayacak ve yardımcı olmak isteyen varsa Ö.M atabilir.
  • kullanmayacak varsa pm please
  • kitap almaya çalışıyorum, kitapyurduna ne banka kartı ödemesinden ne de bkm ödemesinden cevap vermiyor. son gün ödemeyi kapamışlar ne tesadüf
  • quote:

Orijinalden alıntı: aileia

kitap almaya çalışıyorum, kitapyurduna ne banka kartı ödemesinden ne de bkm ödemesinden cevap vermiyor. son gün ödemeyi kapamışlar ne tesadüf

Ben de son günü aldım 2 kitap. Hata vermedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmanager

quote:

kitap almaya çalışıyorum, kitapyurduna ne banka kartı ödemesinden ne de bkm ödemesinden cevap vermiyor. son gün ödemeyi kapamışlar ne tesadüf

kartım 3d ödemeye mi kapandı acaba, ne bkm üzerinden ne banka kartı üzerinden alamadım. çok kullandığım bir kar değil, geçen ay kitap ödemesinde kullanabilmiştim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cmanager

quote:

kartım 3d ödemeye mi kapandı acaba, ne bkm üzerinden ne banka kartı üzerinden alamadım. çok kullandığım bir kar değil, geçen ay kitap ödemesinde kullanabilmiştim

Hocam eğer geçen ay almışsan ve son gün bir sorun olduysa kesin anlık geçici bir durumdur. Bugünlerde tekrar denersen belki sorunsuz alabilirsin istediğin kitapları. Bende de hesaptaki para vadesizdeydi önce kabul etmedi sonra gittim cepteteb hesabına aktardım parayı ve anında şifre geldi. Keşke hiç bitmese bu kampanya

• Arkadaşlar farkettiyseniz cepteteb kendini göstermeye başladı ve politika degistirerek daha çok kampanya anlayışına gitti.Ben enpara da kullanan birisi olarak tüm bakiyemi ceptetebe geçirdim.Son kampanya 4 fattura ödeme talimatına 100 tl.bence herkes şimdiden müşteri hizmetlerine artık cepteteb kullanacaklarını ve kitapyurdu kampanyasının uzatılmasını istediğini söylesin inanın kabul edeceklerdir.Bana su an itibariyle cepteteb cazip geliyor desttek verin kampanya uzasın

• Bence de. MH ile görüşsek. Konuşsak uzatırlar bence. Güzel bir kampanyaydı.

• BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    Biz başlayalım o zaman diğer arkadaşlarda destek verirse güzel olur az önce kargolarım geldi ve tekrar müthis bir kampanya olduğunu hissettim.Ve kitaplar gelmeden iadem yansıdı.enpara diger aya yansıtıyor bence çok iyi olmaya çalışıyor cepteteb bizde teşvik edelim

• kitapyurdu.com dan alacağınız kitaplarda yüzde 10 indirim yapan platium hesabım ücretsiz kullandırma kendi kartınızla alabilirsiniz cepteteb kampanyası ilede birleşir üst limit yoktur

whatshapp: 0554 461 18 45 mesaj atın yada whatsapp tan yazın üyelik bilgilerini paylaşayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KZN60 -- 3 Aralık 2017; 14:44:15 >
  • beyler cepteteb kartim da kredi kartim da var ancak cuzdanda yer kaplamamasi icin hesap kartini yanimda tasimiyorum. bkm express e de tanimlamamisim.

cepteteb hesabim uzerinden havale yoluyla odeme yapsam kampanyadan faydalandirirlar mi? ya da kart bilgilerimi musteri hizmetleri verir mi(sanmiyorum)?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.