Bildirim
Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugun kartim geldi. Hesabimda acildi.
Biraz inceleyim
Yanindada 2600 powerbank
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 2 Şubat 2015; 18:50:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
TEB müşterisi başvuru yaptığında adrese yine de müşteri temsilcisi gelecek mi? Yoksa kartlar sonra kurye ile mi gelecek?
Eve gelip, karti veriyor.
Ustunde isim yazmiyor.
mevcut müşterilerden bahsediyor. zannımca kurye getiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 2 Şubat 2015; 15:46:03 >
Benim de az önce temsilci geldi ve kartımı verdi. Yalnız hediye ettikleri powerbankı telefona nasıl takacağımı bilemedim. Tek girişi var, aleti nasıl şarj edeceğimi anladım ama aleti telefona takip nasil yapicam bilemedim
quote:
Orijinalden alıntı: mert969
Benim de az önce temsilci geldi ve kartımı verdi. Yalnız hediye ettikleri powerbankı telefona nasıl takacağımı bilemedim. Tek girişi var, aleti nasıl şarj edeceğimi anladım ama aleti telefona takip nasil yapicam bilemedim
Ne zaman başvurdunuz hocam. -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmavcu
quote:
Orijinalden alıntı: sinless34
Günün bombası hediye geldi üşenmeden bu saate 2600 mAh lık powerbank.
Bu adamlar liderliği alır.
bize gelmedi ya.
sadece kart getirdi 2 abla.
kredi kartına mı başvurmuştunuz, banka kartına mı?
normal banka kartı. Zaten söyledi yetişmedi diye kartı getirdiğinde sonra tekrar merkeze geldiğinde hediyeler geri getiricem dedi.
-
Önceden TEB müşterisi miydiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
Önceden TEB müşterisi miydiniz?
Hayır ilk müşteri oluşum. Dedimya hediyeler geçikme olmuş bugün verilmeye başlamış müş. temsilcim de hediye veriyoruz fakat merkezimize gelmedi geldiğinde size getiricem dedi. akşam 18 de getirdi. -
Sizden sonra aradım, aynısınj söyledi. Kitler yetişmemiş:) sonra bize kurye ile gönderceklermiş:)
quote:
Orijinalden alıntı: mert969
Ustte, turkuaz rengi, acik mavi plastigi yavasca cikar, ucunu telefona tak. Yanda gordugun tek giris dedigin yerdende sarj et.
ATM'den Kartsız para yatırmaya çalıştım hesabıma, 5 TL masraf istedi. Tabii ki yatırmadım -
quote:
Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat
ATM'den Kartsız para yatırmaya çalıştım hesabıma, 5 TL masraf istedi. Tabii ki yatırmadım
Acaba cekerken ister mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mmavcu
quote:
Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat
ATM'den Kartsız para yatırmaya çalıştım hesabıma, 5 TL masraf istedi. Tabii ki yatırmadım
Acaba cekerken ister mi?
İstemiyor :) -
İnternetten başvurdum.Sizi arayacağız dediler.Ne kadar sürüyor aramaları acaba? -
ooo eski müşteriler üvey evlat olmuş şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
ooo eski müşteriler üvey evlat olmuş şimdiden
Aynen sırf bunun için anneme hesap açtıracam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X