Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
230
Favori
456.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunlar sosyal medyadan acayip tırsar. tweet atarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece 15 tane basvuru yapayim

• ben perşembe yapmıştım başvuruyu bugün kartı verdiler. yalnız insan bi promosyon falan verir. enpara güzel bi kalem ve not defteri vermişti.
  • Konu Dışı mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,
  • döviz alımsatım farkı kaç kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech19

döviz alımsatım farkı kaç kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi

Normalde teb bu konuda iyi degil.
    Enpara cok iyi, umarim cepteteb makasi cok aşmaz.

• inexo kullanıcısına yanıt
    eski müşterilere yok mu powerbank?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Benim de az önce temsilci geldi ve kartımı verdi. Yalnız hediye ettikleri powerbankı telefona nasıl takacağımı bilemedim. Tek girişi var, aleti nasıl şarj edeceğimi anladım ama aleti telefona takip nasil yapicam bilemedim

Ustte, turkuaz rengi, acik mavi plastigi yavasca cikar, ucunu telefona tak. Yanda gordugun tek giris dedigin yerdende sarj et.

Eyvallah hocam oraya hiç dikkat etmemişim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Benim de az önce temsilci geldi ve kartımı verdi. Yalnız hediye ettikleri powerbankı telefona nasıl takacağımı bilemedim. Tek girişi var, aleti nasıl şarj edeceğimi anladım ama aleti telefona takip nasil yapicam bilemedim

Ne zaman başvurdunuz hocam.

Cuma akşam üstü başvurmuştum

• Bu ne hız kartım basılmış kuryeye verilmiş bile :) normal kartların basım ve teslimi 1 ay sürüyor :)
    Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap
  • 30 Ocak Cuma günü saat 15'de başvuru yapmıştım, ilk kez TEB müşterisi olacağım ancak herhangi biri ne geldi ne aradı.
    Yer Konya Bosna, SÜ Kampüsü
  • Kredi kart limiti nedir acaba?
  • 1 Saat kadar önce ben de dahil oldum, perşembe akşamı başvurmuştum cuma günü hangi gelelim diye aramışlardı ben de bugünü söylemiştim, dün de bir hanımefendi arayıp 9-11 arası uygun mudur diye sormuştu, anlaştık, 10'u geçiyordu geldi. 1-2 imza attım fotoğraflarını çekti, kartımı teslim etti, bir de power bank hediyemi verip sistemden kısaca bahsetti.
    Açıkçası benim baya hoşuma gitti, enpara ile çok benzer, kopyası da denebilir belki ama sonuçta bizim için rekabet olması avantajlı bir şey. Yine enpara gibi kendi temsilcileri ile hareket etmeleri de güzel, nuvo'da bir çok kez kart talep etmeme rağmen 7-8 aydır teslim edilmediği düşünülürse gayet iyi.
    Tek ekisisi uzun bir sözleşmesi var, sebebi yüksek ihtimal kredi kartı ve kredi verme sistemindendir, fakat bu uzun sözleşmeler enparanın verdiği güveni veremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

30 Ocak Cuma günü saat 15'de başvuru yapmıştım, ilk kez TEB müşterisi olacağım ancak herhangi biri ne geldi ne aradı.
    Yer Konya Bosna, SÜ Kampüsü

Benim de derdim aynı. Samsun için ne arayan ne soran var.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

destek formu doldurdum hafta ici de twitter a yazarım netleştirelim

son durum nedir
  • Talep çok az olabilecek olası bölgeler için Nuvo gibi kurye ile teslim olacakmış. (Karşılaştırmada 4.maddeyi okuyun)

Temsilci arkadaş geldi bana bugün. Daha kartı çıkartmadan Powerbank'ı çıkardı, açtım hediyeniz mi var dedim :) İyi eğitim almış bir arkadaştı, muhabbet muhabbeti açtı yarım saati geçti konuştuk neredeyse. Enpara ve Nuvo gibi alternatifleri hakkında da bilgilendirilmişler.

Enpara ve Nuvo'ya göre farklar/benzerlikler:

1- En önemlisi faiz ile ilgili işlemler istenirse siteden kapatılabiliyor. Böylelikle vadesiz hesaba(altta detay var) faiz vermiyor. Faize uygun gözle bakmayan arkadaşlar için iyi bir seçenek olmuş.
    2- Enpara'da gecelik faiz almak birikim hesabıyla mümkünken, CEPTETEB'de 100 TL üzeri bakiyeye vadesiz hesapta direk faiz kazancı sağlıyor. (Faiz ayarından kapatılabilir)
    3- Enpara gibi güzel bir arayüz, iyi bir sunum ve online destek (yazışarak ve webcam'li) var. Nuvo ile Enpara'nın birleşimi olmuş. Çağrı merkezinde tek tuşa basarak direk temsilciye çok kısa sürede ulaşabiliyorsunuz.
    4- Enpara'nın benzeri yüzyüze isimsiz kart teslimatı var yeni müşteriler için ancak yoğun talep olmayan bölgeler için (Tokat, Sivas vs. gibi) kurye ile teslimatın olduğu bilgisini gelen temsilciden direk edindim.
    5- Başvuruya istinaden 2600mh. lik power bank hediye ediyorlar ve CEPTETEB tasarımlı çok hoş birşey, arkadaşıma hediye edeceğim.
    6- Kredi kartı başvurusu Nuvo gibi, özel kredi kartı veriyorlar. Enpara ise kredi kartı vermiyor.

Özetle, Enparadan sonra 2.sıraya direk yerleşti. Nuvo'nun kampanyaları iyi ama sistemi sıkıntılı, Dijital Deniz desen ne yaptığını bilmiyor ama bu ikisi şu an en düşük faizli krediyi veriyorlar.

İnternet şubesine girişte kart şifresi ve güvenlik ayarları direk oluşturulabiliyor.

Şimdilik aklıma gelen farklar ve bilgiler bunlar arkadaşlar, herkese hayırlı olsun. Benim için yeni bir deneyim oldu.

NOT: Seyahat kampanyası maddelerine "Kampanya 30 Nisan 2015 tarihine kadar geçerlidir." eklenmiş. Çağrı merkeziyle konuştum internet harcamaları dahildir dedi. Kamil Koçta felan indirim olsa da ucuza gidip gezsek biraz şehirdışına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 3 Şubat 2015; 15:42:25 >

• İl Adı alanı boş olmamalıdır. Lütfen şubenizi ziyaret ediniz. hatası alıyordum şubeye gittim şube sorun yok bizde onlar yeni oluşum onlardadır hata dedi hayda gelde çık işin içinden :D
  • OrganikYazar kullanıcısına yanıt
    dönüş yok dm attım dönüş olmazsa tweet atarım dönüş olur

• Bazı arkadaşların başına gelen benim de başıma geldi. 6 sene önce açılan(sonrasında kapatılmış) hesaptan dolayı müşteri bilgilerim varmış. çağrı merkezini iki kez aramama rağmen şubeye gidip cep telefonumu tanımlatmam gerektiğini ilettiler. İyi güzel, işin gücün arasında şubeye gittim. Neymiş efendim mernis'ten adres bilgilerim gelmiyormuş. İkametgah ya da adıma bir fatura götürmem gerekiyormuş. Çağrı merkezini tekrar aradım, dedim zaten yeni müşteriye müşteri temsilcisi geliyor, bu şeylerle uğraşmıyor, bu nasıl iş dedim. Böyle olması gerekiyor dedi. Bu mudur dedim, budur dedi. Peki dedim. Sözüm ona şubesiz bankacılık, internet bankacılığı yapıyorlar. Hem de nee!!
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı bende de var. Unıvetsıteb kartım olmasına rağmen

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.