Şimdi Ara

Cepteteb Toplam 300TL alışverişe 30TL indirim! (Bankomat kartlar) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
18
Favori
31.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette geçiyor mu bilen yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Happy-Go-Lucky

26 TL olan TEB posundan mı geçti?
    Pos şartı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cogo PRENS

internette geçiyor mu bilen yok mu
    Kim demiş İnternet olmaz
    Aha bu internetten yapılmış bir alışveriş

Cepteteb  Toplam 300TL alışverişe 30TL indirim! (Bankomat kartlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEONİM -- 28 Kasım 2019; 15:34:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LEONİM kullanıcısına yanıt
    ama banka karto için kredi kartı değil

• Ben banka kartı ile yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LEONİM kullanıcısına yanıt
    tamam hocsm ben bugün 260 tl yaptımda fakat 300/0 kampanya ya katıldınız yazıyor ondan sordum

• Uygulamadan katılıp alışveriş yapıp sayacı işleyen var mı?

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    hocam böyle bir durum olsaydı bizim internette harcadıklarımız sayaca işlemezdi.
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Var. FastPay e 300 çektim işledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- fastpay bakiye yükleme --> saymadı
    2- AG --> saymadı
    3- Param --> olumlu

DÜZELTME: Hepsi olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkm_evo -- 29 Kasım 2019; 9:5:53 >
  • grkm_evo kullanıcısına yanıt
    Bana söylenen o. Benim hiçbir alış verişim sayaca işlenmeyince aradım nedenini sordum. İnternet alış verileri sayılmıyormuç. Hatta şartlarda böyle bir kısıt yok dedim. Ama saçma bir yanıt verdi; İnternet alışverişleri dahil yazmadığı için dahil olmuyormuş. Tartıştım ama yanıt değişmedi. Bekleyip görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba_2233 -- 28 Kasım 2019; 16:49:26 >
  • Merhaba. Ben de bu kampanyaya katıldım. Cepteteb bankamatik kartım var. Uygulama üzerinden ilk gün katıldım. Ertesi gün sayaç geldi. Sonra trendyol ve hepsiburada’dan alışverişler yaptım. Fakat hala sayaçta bir hareketlilik yok. İşlemlerim geçersiz mi? Bazılarını iade ettim. İade olacak fakat farklı alışverişler yapacağım. Sonuçta 300 TL’yi geçecek. Problem olur mu? Daha öncesi teb’de bir kampanyaya katılmamıştım. İş bankası saniyesinde işliyordu. O yüzden soruyorum. Teşekkürler,

• kampanyayı paylaşan arkadaşa teşekkürler. görmezdim bu kampanyayı sayesinde faydalandım
  • TEB banka kartlarınızla 25-30 Kasım 2019 tarihleri arasında tüm sektörlerden toplamda 300 TL ve üzeri harcama yapın, 30 TL indirim kazanın.

300 Tl altı İki kere market, bir kere net alışverişjm var sayaç işlememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 28 Kasım 2019; 19:45:51 >
  • emlak vergisini ödesem internetten geçer mi acaba?
  • her şeyde geçerli diyor niye sorup duruyorsunuz. ayrıca sayaç geç ilerliyor teb in uygulamasında. bir sonraki gün en geç ilerler sayaç.
  • grkm_evo kullanıcısına yanıt
    Ag tamam param beklemede

• drhardware D kullanıcısına yanıt
    benim sayaç 2 günü geçti ilerlemedi, bu kampanyada bir saçmalık var ama tam çözemedim benden sonra işlem yapanların sayaçları işlemiş, birisine fastpay bakiye yüklemeyi kabul etmişler, aynı şekilde fastpay bakiye yükleme işlemi yapan başka bir arkadaşın sayaçta işlem görünmüyormuş 2 gün geçmesine rağmen; ben salı günü sabah saat 10'da gg'den 30 liralık alışveriş yapmıştım 2 günden fazla oldu yani halen sayaçta görünmüyor, 3x111 tl 50 tl indirim kampanyasında 2 gün sonra sayaçta görünüyordu bu kampanyada sorun oldu bende ve bazı arkadaşlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 28 Kasım 2019; 20:21:22 >
  • İnterneten 2 harcama yapıldı. Koşulları sağladınız diyor. Sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.